Redogski Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: Pessimist, 30 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: Blackchaos özelden bana o tezahüratı atabilir misin bende istiom!!!!! forza dan alcaktım ama yapım aşamasında.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 İlhan BJK'ye gelmeli Bana gore (iyi bir ilhan) Youla'dan da Ailton'dan da iyidir. Hem turk oyuncu Milli takım icin de cok yararlı olur.[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 İlhan-Ailton ikilisini forvette görmek isterim almancada biliyorlar harika anlaşırlar[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: -Nae, 31 Ekim 2005 00:11 tarihinde demiş ki: İlhan BJK'ye gelmeli Bana gore (iyi bir ilhan) Youla'dan da Ailton'dan da iyidir. Hem turk oyuncu Milli takım icin de cok yararlı olur. daha kaç sene oynayacak ki..[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 pardon ama ilhan ailtonun sol kramponu olamaz diyecem :p biraz abarti ama, yok yani yaklamasamaz bile. ayrica tv de goruyorum da onune gelen ibrahim akini ovuyor sole bole diye. onun kadar bencil bi futbolcu gormedim, vieri den beter o derece. her macta en az 10 pozisyonda pas vermiyor bombos adamlara. saysak ailton 25 golde, bjk da ust siralarda olurdu yani.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: Mephinx, 30 Ekim 2005 22:12 tarihinde demiş ki: mesh futbolu nasıl ızledıgını merak edıyorum sanıreım at gozluguyle.Ankaragucu beraberlık ıcın cıkmamıstı sahaya cok ıyı oynadılar bastırdılar bızımkılerın alanlarını olabıldıgınce daralttılar.Ama bugun bjk sezonun en ıyı futbolunu oynadı dıyebılırım.Sergen cıkınca tumer bu sezonkı en verımlı macını cıkardı.Kotu olan yıne i.akındı onun dısında mucadele ust duzeydeydı.umarım sonrası boyle olur.Fena ıslandık ama ıyı maçtı valla bilmiyorum, bjk tam bi takim gibi oynayamadi.. atak gerçekleştir(meye)en takim genelde ankara oldu. Hakimiyet ankaragücündeydi. Bunu bi kaç futbol yorumcusu da söyledi. Yarin gazetelerden de okursun.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Yanlış maça gitmişiz ulan o kadarda demiştim Kadıköy yoluna girmeyelim diye. :P Ben Beşiktaş ı uzun zamandır böyle takım gibi oynarken görmedim. Özellikle 2. yarı[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ne hallere düşmüşüz okadar dibe batmışızki dünki maçı övüyor millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: bLackcha0s, 31 Ekim 2005 00:42 tarihinde demiş ki: Yanlış maça gitmişiz ulan o kadarda demiştim Kadıköy yoluna girmeyelim diye. :P Ben Beşiktaş ı uzun zamandır böyle takım gibi oynarken görmedim. Özellikle 2. yarı takım oynumuO_o?[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 @ ReD O_o[signature][hline]I think i'm the NoelBab.. We can't forget him .. We Love him.. God Bless him .. I'm his reflection ..[b] [b]Msn İçin : [email protected] [Bu mesaj SbNN tarafından 31 Ekim 2005 18:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 beşiktaşımız elinde sonunda birine patlayacaktı bu hep böyle gitmezdi ve garibim ankaragücüne patladı eğer patlama dan tatmin olmayan varsa buyursun perşembe günkü uefa maçına avrupada türkiye nasıl temsil ediliyor nasıl rezil olunmuyor görsün herkes . artık beşiktaş tüm kupalara tüm birinciliklere ambargo koycak farkımız ortaya cıkacak . hayırlı olsun tüm beşiktaşlılara . bayrakları cıkarın 2007 de şampiyonlar ligi şampiyonu beşiktaş geliyor .[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 eöhe fazla gaz olmuşuz :)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: thug_life, 31 Ekim 2005 18:18 tarihinde demiş ki: artık beşiktaş tüm kupalara tüm birinciliklere ambargo koycak farkımız ortaya cıkacak . hayırlı olsun tüm beşiktaşlılara . bayrakları cıkarın 2007 de şampiyonlar ligi şampiyonu beşiktaş geliyor . şakamı yapıo yoksa piskolojik bir sorunumu var?[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 kaynak sağlam yerden[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 önce bu sene bi kümede kalın.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: thug_life, 31 Ekim 2005 18:57 tarihinde demiş ki: kaynak sağlam yerden Ne demek kaynak sağlam? Önceden mi belirleniyo Şampiyonlar Ligi şampiyonları? Şike mi yapıcaksınız avrupada? Öyle ambargo koycaz demekle olmaz, mantıklı sebeplerle açıklama yap![signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 beşiktaş böle şaşı eder işte adamı :D:D:D[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 kaynak 1 beşiktaş şu an avrupada başarılı olma ihtimali en yüksek takım kaynak 2 tigana başarıya aç ve azimli bir hoca maçı sadece türbünden izledi 4-2 demek başımızda cıksa maça kaç fark atacaz kaynak 3 şu an en başarıyı arzulayan taraftar bizde kaynak 4 cumhurbaşkanı beşiktaşlı kaynak 5 avrupada tecrübemiz var kaynak 6 her zaman her yerde en büyük beşiktaş[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Bana biraz saçma geldi. Başarı olasılığı en yüksek ne alaka? Her zaman her yerde en büyük kartal ne alaka? Cumhurbaşkanı size Şampiyonlar ligini mi aldıracak? Güldürmeyin...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bana göre öyle yaniii[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 hmm 1 ve 3 yanliş diğerlerini bilmem :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: thug_life, 31 Ekim 2005 19:48 tarihinde demiş ki: kaynak 1 beşiktaş şu an avrupada başarılı olma ihtimali en yüksek takım kaynak 2 tigana başarıya aç ve azimli bir hoca maçı sadece türbünden izledi 4-2 demek başımızda cıksa maça kaç fark atacaz kaynak 3 şu an en başarıyı arzulayan taraftar bizde kaynak 4 cumhurbaşkanı beşiktaşlı kaynak 5 avrupada tecrübemiz var kaynak 6 her zaman her yerde en büyük beşiktaş Bunları aklı başında bir insan soyliyemez...[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: thug_life, 31 Ekim 2005 19:48 tarihinde demiş ki: türbünden izledi 4-2 demek başımızda cıksa maça kaç fark atacaz her zaman her yerde en büyük beşiktaş olay budur :D[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 nea şimdi şöyle bir durum var istemek almanın yarısıdır[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Galatasaray da istedi aldı ama çok daha kaliteli oyuncuları vardı, Türkiye'nin en büyük teknik direktörü vardı. Sıkıntılı günler geçirmiyordu. Böyle bi fark var...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar