LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Evet radikal düşünce yobazlığının son kalesi...[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: forgiver, 24 Ekim 2005 17:54 tarihinde demiş ki: laiklik hiçbir alakası yok bu konunun. tamamen insanların inanç özgürlüğüne kısıtlama. benim inanmama ozgurlugumun kisitlanmadigi gun inanclarinda kisitlanmicagi gun olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Sömürün sömürün, insanda duygu var ya ideolojilerinizi haklı çıkarmak için ne varsa sömürün hep. Ayrıca Che t-shirtleriyle de giremiyorsunuz, sorun din karşıtlığı değil, başkaldırma niteliği taşıyor olabilecek simgeleri yasaklamak. Her başörtüsü olan ideoloji kovalıyor demiyorum ancak şu da var ki en nihayetinde bu amaçla kullanılma ihtimali var. Maksat saçı başı kapatmaksa, uzun yakalı bir şey girip üstüne şapka takabilir, Koç üniversitesinde falan öyle yapan tipler var.[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Penthesilea, 25 Ekim 2005 20:25 tarihinde demiş ki: O kagit parcasi dedigin seye Attila Ilhan, Ugur Mumcu, Ilhan Selcuk, Oral Calıslar, Ali Sirmen, Aydin Engin, Hikmet Cetinkaya, Toktamis Ates, Ergin Yildizoglu, Ataol Behramoglu, Yalcin Dogan, Server Tanilli gibi isimler yillarca yazilar yazdi. Yunus Nadi ve Nadir Nadi gibi isimler yöneticiligini yapti. Insanlar Türkce'yi Cumhuriyet'ten ögrendi. Baska gazeteler kap kacak pazarlamaya calisirken, Cumhuriyet kitap dagitti. Senin gibi insanlarin bu deve bu kadar yüklenmesi normal tabi, cünkü tabiri caizse Cumhuriyet bir "son kale". zaman çok şeyi yıprattı. çok şeyi bozdu, ama bugun benim gözümde vakit gazetesiyle cumhuriyet gazetesinin bir farkı yok, yayın anlayışı, insanlara kabul ettirmeye çalıştıkları düşünce yapısı olarak, ikiside uç noktada ve gereğinin çok üstünde uçuyorlar. bu yazdığım genellme, ikiside doğru olan şeyide yazabilir, yazmıştırda ama genel kanım bu.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Cumhuriyet gazetesine bok atmak,laiklige bok atmak,daha nedenini tam olarak anlıyamadıgınız yasaklara bok atmak onları kötülemek ne kadar kolay dimi? Çünkü düzeni korumaya,insanların hak ve özgürlüklerini korumaya çalışan şeyler bunlar.Ancak yanlış eğitim sistemimiz gibi yanlış aile eğitimii,kültürü alan kişilerde bunları yaparak kendilerini özgür olarak kanıtlamaya çalışıyorlar.Göz boyama şeylere aldanmayın hayatın gerçekligine dair şeyleri okuyun,gazetelerin sadece spor sayfalarını okuyup,köşe yazılarına bile baklmadan gelip burda gazete falan da kötülemeyin diğer gazeteler reklam yapmaya, haber yerine abuk subuk magazin ekleri ve sayfaları koyarken Cumhuriyet gibi bir habercilik örneğini kimse kötülüyemez!!![signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum [Bu mesaj khalad tarafından 25 Ekim 2005 20:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: GEd, 25 Ekim 2005 20:32 tarihinde demiş ki: said: forgiver, 24 Ekim 2005 17:54 tarihinde demiş ki: laiklik hiçbir alakası yok bu konunun. tamamen insanların inanç özgürlüğüne kısıtlama. benim inanmama ozgurlugumun kisitlanmadigi gun inanclarinda kisitlanmicagi gun olucak. hangi açıdan kısıtlanıyor öle bir devlet kararı mı var? ama inanma özgürlüğü için var[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: khalad, 25 Ekim 2005 20:49 tarihinde demiş ki: Cumhuriyet gazetesine bok atmak,laiklige bok atmak,daha nedenini tam olarak anlıyamadıgınız yasaklara bok atmak onları kötülemek ne kadar kolay dimi? Çünkü düzeni korumaya,insanların hak ve özgürlüklerini korumaya çalışan şeyler bunlar.Ancak yanlış eğitim sistemimiz gibi yanlış aile eğitimii,kültürü alan kişilerde bunları yaparak kendilerini özgür olarak kanıtlamaya çalışıyorlar.Göz boyama şeylere aldanmayın hayatın gerçekligine dair şeyleri okuyun,gazetelerin sadece spor sayfalarını okuyup,köşe yazılarına bile baklmadan gelip burda gazete falan da kötülemeyin diğer gazeteler reklam yapmaya, haber yerine abuk subuk magazin ekleri ve sayfaları koyarken Cumhuriyet gibi bir habercilik örneğini kimse kötülüyemez!!! kötülenmeyi haketmesin o zamn. objektif olsun. said: LordOfBlood, 25 Ekim 2005 20:27 tarihinde demiş ki: Evet radikal düşünce yobazlığının son kalesi... +1 [Bu mesaj forgiver tarafından 25 Ekim 2005 20:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Antimodes52, 25 Ekim 2005 20:34 tarihinde demiş ki: Sömürün sömürün, insanda duygu var ya ideolojilerinizi haklı çıkarmak için ne varsa sömürün hep. Ayrıca Che t-shirtleriyle de giremiyorsunuz, sorun din karşıtlığı değil, başkaldırma niteliği taşıyor olabilecek simgeleri yasaklamak. Her başörtüsü olan ideoloji kovalıyor demiyorum ancak şu da var ki en nihayetinde bu amaçla kullanılma ihtimali var. Maksat saçı başı kapatmaksa, uzun yakalı bir şey girip üstüne şapka takabilir, Koç üniversitesinde falan öyle yapan tipler var. neden insanlar böyle saçmalıklar uğraştırılır[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Antimodes52, 25 Ekim 2005 20:34 tarihinde demiş ki: sorun din karşıtlığı değil, başkaldırma niteliği taşıyor olabilecek simgeleri yasaklamak. Her başörtüsü olan ideoloji kovalıyor demiyorum ancak şu da var ki en nihayetinde bu amaçla kullanılma ihtimali var. Hımmmm, Ya demekki bu başörtülüler ideolojik amaçlar yüzünden başörtü giyiyor. Heyyyyy, Latife Hanım, Zübeyde Ahnım, Kurtuluş savaşının Güzide annesi Emine Nine, Bu vatan için kanlarını veremeselerde cephe gerisinde kurşun üreten analar bacılar, Huuuuuuuuuu Size sesleniyoruz, çıkartın o başlarınızdaki paçavraları, laik ülkede ideolojik saçmalıklar yapmayın!!!!!!!![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: forgiver, 25 Ekim 2005 20:53 tarihinde demiş ki: said: GEd, 25 Ekim 2005 20:32 tarihinde demiş ki: said: forgiver, 24 Ekim 2005 17:54 tarihinde demiş ki: laiklik hiçbir alakası yok bu konunun. tamamen insanların inanç özgürlüğüne kısıtlama. benim inanmama ozgurlugumun kisitlanmadigi gun inanclarinda kisitlanmicagi gun olucak. hangi açıdan kısıtlanıyor öle bir devlet kararı mı var? ama inanma özgürlüğü için var herseyin devlet karari ile mi kisitlanmasi gerekli? toplum tarafindan bir kisitlanma var, ne zamanki toplum o bilince ulasicak o zaman senin istedigin seylerde gerceklesicek.toplum o bilince sahip olmadigi surece bazi seyler kisitli kaliyor..devletce veya toplumca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 lordofblood, ciddi anlamda çok güldüm mesajına, hadi türbanı savunan olmuştu da, bu kadar komik savunanını ilk kez görüyorum, alemsin. bi düşün bakalım o zamanın şartlarını, din sömürüsü var mıymış, "minareler süngümüz" tarzı propagandalar var mıymış..buna ek olarak Atatürk'ün inklaplarını düşün, kılık kıyafette yapılan değişiklikleri düşün. ondan sonra gel tartışalım.[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: hala o kağıt parçasına para veren insanları görmek çok üzücü ülkenin ağaçlarına yazık, gerçi kerestelerini kendi özkaynakların karşılıyor ama üzlüyor insan ginede. Arkadaşım sınırları fazla zorluyorsun; o 'paçavra' dediğin gazeteyi oku ya da okuma umrumda değil, ama üslubuna dikkat et. Son zamanlarda paticikta görülmemiş derecede yobaz mesajlar yazmaya başladın.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Evet Atatürkte din sömürüsü yapmıştı, şeyhlerle dualarla meclisi açıp, 2-3 yıl sonra hepsini komple halletmişti.[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: forgiver, 25 Ekim 2005 20:53 tarihinde demiş ki: said: khalad, 25 Ekim 2005 20:49 tarihinde demiş ki: Cumhuriyet gazetesine bok atmak,laiklige bok atmak,daha nedenini tam olarak anlıyamadıgınız yasaklara bok atmak onları kötülemek ne kadar kolay dimi? Çünkü düzeni korumaya,insanların hak ve özgürlüklerini korumaya çalışan şeyler bunlar.Ancak yanlış eğitim sistemimiz gibi yanlış aile eğitimii,kültürü alan kişilerde bunları yaparak kendilerini özgür olarak kanıtlamaya çalışıyorlar.Göz boyama şeylere aldanmayın hayatın gerçekligine dair şeyleri okuyun,gazetelerin sadece spor sayfalarını okuyup,köşe yazılarına bile baklmadan gelip burda gazete falan da kötülemeyin diğer gazeteler reklam yapmaya, haber yerine abuk subuk magazin ekleri ve sayfaları koyarken Cumhuriyet gibi bir habercilik örneğini kimse kötülüyemez!!! kötülenmeyi haketmesin o zamn. objektif olsun.[signature][hline] Şimdi gazetenin objectif olmadıgını idda ediyorsun? Peki bunu neye dayanarak idda ediyorsun söyledigin tekşey bir kagıt parçasından ibaret oldugunu söylüyorsun başkada birşey söylemiyorsun. Bir çok ünlü yazar bu gazete bünyesinde yazılar yazmıştır hepside özgür düşünce ve objecktiflik konusunda kendisini kanıtlamıştır o yüzden diğer yanlı gazetelerin yanında Cumhuriyete laf etmek kadar saçma bir şey yoktur madem bu kadar kötülüyorsun bunların nedenlerinide yazarsın,objecktifmi yoksa subjecktifmi onuda tartışırız... [signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum [Bu mesaj khalad tarafından 25 Ekim 2005 21:13 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj khalad tarafından 25 Ekim 2005 21:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Laik kıyafet diyorsan isteyen istediğini giyebilmeli. Üniversitelerimiz bilimle uğraşacağına başörtüsü ile uğraşıyor, Sonuç belli.... İlk 500 üniversitede tek Türk Üniversitesi yok.[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 İran ya da Pakistan bunlarla uğraşmıyor ama onların da üniversiteleri bu listede değil. Demek ki olay başörtüsü değil. Ayrıca bu cümlenin aynısını Tayyip de bir zamanlar söylemişti.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… forgiver Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 olaylara sadece kendi görüşüne göre değerdirmesi objektif olmaması sonucunu doğruyor bence gazetenin amacı haberi yorumsuz olarak sunmak olmalı yorum, kişisel görüş yazarlar aracılığı ile verilmeli yazarlar da sadece tek bir görüşten olmamalı, her düşünce sisteminden yazar olamlı bir gazetede. objektiflik konusunun uç noktalarını vakit ve cumhuriyet gazeteleri oluşturyor bence diğer gazetlerde biraz geriden de olsa arkalarından sıralanıor yani demek istediğim gazetenin manşetine bakınca objektiflik görmüyorsun. bunun bir sonucu olarak türkiye gündemini tek bir kaynaktan takip edemiyorsun belkide bu işin raconu böledir ama bir uç noktası da olsun.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… eldar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 forgiver arkadaşım bazı kavramlar iyi oturmamış sende galiba,laiklik konusuna insanları inanlar ve inanmayanlar olarak ikiye ayırarak giriyorsun... yok böyle bir ayrım.Ayrıca yine bu lafından baş örtüsü takmayanlara inanmıyor demişsin gibi anlaşlıyor inşallah yanlış anlıyorumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… TRA_GS Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 hey allam aman ne acıklı bi öykü ya okula baş örütüsüyle girilmicek deniosa girilmicek işte ne zmn bu ülkedeki yobaz kesim adam olur Atatürk'ün kurduğu laik cumhuriyeti benimser ondan sonra bazı şeyler biraz daha serbest kalabilir[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zarek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: TRA_GS, 25 Ekim 2005 22:27 tarihinde demiş ki: hey allam aman ne acıklı bi öykü ya okula baş örütüsüyle girilmicek deniosa girilmicek işte ne zmn bu ülkedeki yobaz kesim adam olur Atatürk'ün kurduğu laik cumhuriyeti benimser ondan sonra bazı şeyler biraz daha serbest kalabilir atatürk zamanında üni vardı ama böyle bi yasak yoktu. bu yasağı atatürk'e mal etmeyelim bu yasak son 20 senede filan çıktı[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… eldar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 dinin siyasete alet edilmesi de 50 yıllarda başladı, baş örtüsü yüzyıllardan beri Anadolu'da vardır ama kara çarşaf ve saç teli gözükmeyecek şekilde sıkı bağlama yanisıkma baş bazı simgelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ginaly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bu yazıyı okuyunca çok utandım..... halimize bakın..... 21. yüzyılda bir kısım tekstil ürünlerinin nereye sarıldığıyla ilgileniyoruz.... ilgilenmekle kalmayıp hakkında yasalar çıkartıyor, yasaklar koyuyoruz... bir de uluslararası bazda rezil oluyoruz elin pakistanlısı bunlarla ilgilenmiyor işte gidiyor kanadada doktorluk yapıyor... biz hala olduğumuz yerdeyiz... offffff offffffffffffffff............[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... www.zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sir Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 eheh nereye rezil oluyoruz çok merak ettim, bütün avrupada aynı yasak var..pakistana mı rezil oluyoruz?derdimizi anlatabilmiş olsak rezil olmazdık..[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… TRA_GS Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ben Atatürk'e mal etmedim ki durumu bu ülkedeki yobaz insanlara mal ettim[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… metboy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 devlet kurumlarına devlet çalışanlarının türbanla girememesi bir derece mantıklı. ama öğrencilerin ve böyle gezi amaçlı gelenlerin girememesi ne laikliğe uygun, ne kadın erkek eşitliğine ne de insan haklarına uygun. az biraz düşünme becerisi olan bunun bize getirisi değil götürüsü olduğunu anlar.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 Sonraki 3.sayfa (Toplam 11 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Laik kıyafet diyorsan isteyen istediğini giyebilmeli. Üniversitelerimiz bilimle uğraşacağına başörtüsü ile uğraşıyor, Sonuç belli.... İlk 500 üniversitede tek Türk Üniversitesi yok.[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 İran ya da Pakistan bunlarla uğraşmıyor ama onların da üniversiteleri bu listede değil. Demek ki olay başörtüsü değil. Ayrıca bu cümlenin aynısını Tayyip de bir zamanlar söylemişti.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 olaylara sadece kendi görüşüne göre değerdirmesi objektif olmaması sonucunu doğruyor bence gazetenin amacı haberi yorumsuz olarak sunmak olmalı yorum, kişisel görüş yazarlar aracılığı ile verilmeli yazarlar da sadece tek bir görüşten olmamalı, her düşünce sisteminden yazar olamlı bir gazetede. objektiflik konusunun uç noktalarını vakit ve cumhuriyet gazeteleri oluşturyor bence diğer gazetlerde biraz geriden de olsa arkalarından sıralanıor yani demek istediğim gazetenin manşetine bakınca objektiflik görmüyorsun. bunun bir sonucu olarak türkiye gündemini tek bir kaynaktan takip edemiyorsun belkide bu işin raconu böledir ama bir uç noktası da olsun.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 forgiver arkadaşım bazı kavramlar iyi oturmamış sende galiba,laiklik konusuna insanları inanlar ve inanmayanlar olarak ikiye ayırarak giriyorsun... yok böyle bir ayrım.Ayrıca yine bu lafından baş örtüsü takmayanlara inanmıyor demişsin gibi anlaşlıyor inşallah yanlış anlıyorumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 hey allam aman ne acıklı bi öykü ya okula baş örütüsüyle girilmicek deniosa girilmicek işte ne zmn bu ülkedeki yobaz kesim adam olur Atatürk'ün kurduğu laik cumhuriyeti benimser ondan sonra bazı şeyler biraz daha serbest kalabilir[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: TRA_GS, 25 Ekim 2005 22:27 tarihinde demiş ki: hey allam aman ne acıklı bi öykü ya okula baş örütüsüyle girilmicek deniosa girilmicek işte ne zmn bu ülkedeki yobaz kesim adam olur Atatürk'ün kurduğu laik cumhuriyeti benimser ondan sonra bazı şeyler biraz daha serbest kalabilir atatürk zamanında üni vardı ama böyle bi yasak yoktu. bu yasağı atatürk'e mal etmeyelim bu yasak son 20 senede filan çıktı[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 dinin siyasete alet edilmesi de 50 yıllarda başladı, baş örtüsü yüzyıllardan beri Anadolu'da vardır ama kara çarşaf ve saç teli gözükmeyecek şekilde sıkı bağlama yanisıkma baş bazı simgelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bu yazıyı okuyunca çok utandım..... halimize bakın..... 21. yüzyılda bir kısım tekstil ürünlerinin nereye sarıldığıyla ilgileniyoruz.... ilgilenmekle kalmayıp hakkında yasalar çıkartıyor, yasaklar koyuyoruz... bir de uluslararası bazda rezil oluyoruz elin pakistanlısı bunlarla ilgilenmiyor işte gidiyor kanadada doktorluk yapıyor... biz hala olduğumuz yerdeyiz... offffff offffffffffffffff............[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... www.zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 eheh nereye rezil oluyoruz çok merak ettim, bütün avrupada aynı yasak var..pakistana mı rezil oluyoruz?derdimizi anlatabilmiş olsak rezil olmazdık..[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ben Atatürk'e mal etmedim ki durumu bu ülkedeki yobaz insanlara mal ettim[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 devlet kurumlarına devlet çalışanlarının türbanla girememesi bir derece mantıklı. ama öğrencilerin ve böyle gezi amaçlı gelenlerin girememesi ne laikliğe uygun, ne kadın erkek eşitliğine ne de insan haklarına uygun. az biraz düşünme becerisi olan bunun bize getirisi değil götürüsü olduğunu anlar.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar