Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 Kasımda Minimum ADSL hızı 512k Oluyor!

Vodan

Öne çıkan mesajlar

said:
Limitsiz abonelik tarifelerinde bir değişikliğe gitmeyen Türk Telekom, 1 Kasım tarihinden sonra 256 Kbps abonesi almayacak. Buna karşılık 256 Kbps erişimi olan abonelerin, 512 Kbps’ye geçmek istemeleri halinde bu isteklerini Türk Telekom’a bildirmek zorunda olacaklar. Fakat hız değişikliği istemeyen veya 512 Kbps ücreti yüksek gelen aboneler, 256 Kbps hızdan hizmet almaya devam edecekler.

Böyle birşey doğru çıkarsa annelerinin adreslerini yazarım bütün netteki büyün forumlara. Zorla küfür ettirecekler.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Sosyal ağlarda paylaş

verdiğim linktekileri başka hiç bi siteden onaylayamadım fazladan 3-5 hit almak için de yazmış olabilirler. neyse görecez nası olsa, ben dedim zaten modemde 512 görmeden sevinmem diye.[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar Telekom'da çalışan bir arkadaşımdan aldığım bilgilerdir;
29 YTL ---> 512k(3 GB)
49 YTL ---> 512k(6 GB)
99 YTL ---> 512k(sınırsız)
şeklinde olacakmış tarife. Eh tabi 3 GB için 20 ytl verilir mi orası da ayrı bi tartışma konusu.[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Sosyal ağlarda paylaş

Bu duydugum en komik yorumlardan biri.

Ben 5 sene once server kiralarkan 20gb bandwithe 200$ veriyordum simdi aylik 3000gb e 80 dolar veriyorum.

ben 5 sene once p2 lerdeydim simdi 64 bit makinedeyim.

Ya 5 sene nasil bir sure idrak edebiliyormusun internette?

said:
Tcpip, 17 Ekim 2005 23:43 tarihinde demiş ki:
nmtdiyene hak verdiğim tek nokta daha onceden yapılması gereken şeyin yapılmaması.

mart ayından beri %100 fazla ödüyoruz. yada iki katı az verim alıyoruz. cunku bahsedilen alt yapı sözde hazır idi fakat tek sebeb gerekli dsl hat sahibi sayısının azlıgı idi.

yani 400 bin user varken yapılacaktı ama yapılmadı ertelendi sürekli.

--
Yazının yanlış tarafları ise
Yurt dışı çıkışlarımız daha geçen ay arttırıldı burada da başlıklar açıldı. ayrıca suan yeni bir çıkış daha ekleniyor.

Kimse burada TT Kral demiyor gercekten verdigi hizmet 100 uzerinden 10 anca alır. Fakat giderek düzeldiğini kabul etmek zorundayız. ben bundan 5 sene once 64 dsl gelsin diye TT kapılarını aşındırıyordum bugunse en düşük hız 512 oluyor.

Eminim ki kısa sürede iyi yönde yapılandırılmalar da olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
NuKe, 26 Ekim 2005 14:30 tarihinde demiş ki:
29 YTL ---> 512k(3 GB)
49 YTL ---> 512k(6 GB)
şeklinde olacakmış tarife. Eh tabi 3 GB için 20 ytl verilir mi orası da ayrı bi tartışma konusu.
Bu olay asparagas fazla takmayın kafanızı.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
NuKe, 26 Ekim 2005 14:30 tarihinde demiş ki:
29 YTL ---> 512k(3 GB)
49 YTL ---> 512k(6 GB)
şeklinde olacakmış tarife. Eh tabi 3 GB için 20 ytl verilir mi orası da ayrı bi tartışma konusu.

yok ya böyle deil
fiyat sabit kalıp 512 olucak hız.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.

ReDDoG a.k.a Redogski
Sosyal ağlarda paylaş

"ADSL değişikliği beklentiyi karşılamadı " başlıklı haber ilginizi çektiyse, buradaki haberleri de okumak isteyebilirsiniz.

pauahahahh aşada böyle yazyıor tıklayınca da tüm haberler sayfasına gidiyor ne çakal adamlar :D[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın

Storm UO - Seer Pru
Sosyal ağlarda paylaş

yaa arkadaşlar şuan son durum ne?
29 ytl--->256 lık olanlar
1 kasım da;
29 ytl---512 olarak değişcek mi?
Yoksa değişmicek mi?
bilen var mı?[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekip de gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Sosyal ağlarda paylaş

1 kasımda 256k adslleri aynı fiyatta kalıp 512k oluyor. herkeze sordum hocalara kocalara hepside oluo dedi. Kesin bu sefer oluyor. Telekom baba kıyağını geçio sonunda[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog
Sosyal ağlarda paylaş

hmm ...
peki kota aşımı ucretlendirmesi ve max. ucret nooacak acaba ???
kotalı 256k adsl e 62 ytl ust lımıt vardı ...
şimdi 512 3 gb kotalı ıle 100 GB ındırdıgın zaman sana sınırsız olan 99 YTL * 1,25 = 125 YTL mı sokmaya calısacak acaba ...
valla ben degıstırmem o zaman 256 ıle kota asımı max yaparım 3-5 ayda bir 62 ytl ye lazım olan herseyı ındırır sonra 29 ytl devam ederım ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...