Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'da A RH(+) Kana İhtiyacımız Var...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
A Rh- yim malesef[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Mesaj tarihi:
A rh + im ama izmirdeyim :( ist da olsam seve seve verirdim.

geçmş olsn şimdiden.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekipte gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Mesaj tarihi:
A(RH)+ kan grubuyum kadiköydeyim elimden geldiğince kanımın son damlasına kadar yardımcı olabilirim bir insanın başka bir insanın hayatını devam ettirmesine yardımcı olmak kadar kutsal bir görev olamaz bole işler için para alanlarıda burdan şiddetle kınıyorum eger hala gerekliyse yardımcı olabilirim mail adresim [email protected][signature][hline]sarı çizmeli mehmet aga
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar,

Öncelikle hem buradan hem özelden mesaj atıp ilgi gösteren, kan verebileceğini belirten, geçmiş olsun diyen herkeze çok teşekkür ederim...

Kendisinin durumu iyiye gidiyor... Tedaviye cevap veriyor vücud...

Kan verilmesinin de büyük faydası olacak... Uygun olduğunu belirten arkadaşları bir listede topladım... Gerektikçe hepinizle iletişime geçeceğim...

Bu yaptığınız, gerçekten büyük bir yardım... Ne kadar teşekkür etsem azdır...

Sağlıcakla kalın..
Mesaj tarihi:
Herkes Olsa Yapar Ki Yaptılar...Sen İste Yeter..[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live!
---Kenshin Himura---
[ quote ]Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. [ /quote ]
Mesaj tarihi:
Eno A Rh + kanım.

İzmitteyim gelebilme imkanım var zaten haftasonu orada olucam bilginde bulunsun.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
said:
_Lancelot_, 31 Ağustos 2005 23:31 tarihinde demiş ki:
Istanbuldayım alkol nadir içerim öyle fazla deil problem olmaz Feneryolunda oturuyorum hafta içi bürodayım ama çağırdığın an gelmeye çalışırım yaşım 20

msnden ulaşmak istersen [email protected]
telefonumuda özelden yolluyom
[signature][hline]Olymposdan Lancelot
Wowdan Ræven
------
Şerefle bitirilmesi gereken en ağır görev hayattır...
Mesaj tarihi:
said:
_Lancelot_, 31 Ağustos 2005 23:31 tarihinde demiş ki:
Istanbuldayım alkol nadir içerim öyle fazla deil problem olmaz Feneryolunda oturuyorum hafta içi bürodayım ama çağırdığın an gelmeye çalışırım yaşım 20

msnden ulaşmak istersen [email protected]
[signature][hline]Olymposdan Lancelot
Wowdan Ræven
------
Mesaj tarihi:
Hayda unutmuşuz forumları telefonu silmeye çalıştımda silemedim editten felan kusra kalmayın azcık forum kirliliği oldu[signature][hline]Olymposdan Lancelot
Wowdan Ræven
------
Mesaj tarihi:
aga bursadayım ama acil durum olursa atlar gelirim 1,5 saatlik yol[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm...
Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım
Mesaj tarihi:
bende a rh+ istanbuldayim. lazim olursa yaz benide listeye. Genelde nette takilirim.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
Son zamanlarda alkol kullanmamış demişsin şartlarda.. ne kadar bir zamanı kapsıyor bu süre?[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
bende a + im ama yaşım tutmuyo malesef :([signature][hline]Hegel Of Stormscale Champion Shaman[60]
Ella Of Stormscale Assistant Priest[60]
Akelikke Of Darksorrow Trainee Rogue[45]
Mesaj tarihi:
benim de rh+ fakat yasım tutmuo keske tutsaydı yardım etmek isterdim :( tekrar geçmiş olsun allah acil şifalar wersin yine..[signature][hline]NP=(10060)
Nick=DarkCr0w
lvl=5x (Hunter)
Server=Chyper
İtem=+9/90 totomic Bow :D
Mesaj tarihi:
bak ama herkesden cıkıo a rh + bulman cok kolay olacaktır tekrar kolay gelsin kardeşim :([signature][hline]NP=(10060)
Nick=DarkCr0w
lvl=5x (Hunter)
Server=Chyper
İtem=+9/90 totomic Bow :D
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bende A rh+, eğer lazımsa 27 ekimden sonra verebilirim. Çünkü 27Ekimde 18'ime giriyorum[signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız,
kendinizi vermeniz gerekir.
Devrimi satın alamazsınız.
Devrimi yapamazsınız.
Devrim olabilirsiniz ancak...
Mesaj tarihi:
Herşey uyuyor ama alkol.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
  • Yeni Oluştur...