Eno Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Herkese merhabalar... Arkadaşlar, kuzenimin rahatsızlığı sebebiyle, uzun bir dönem A Rh (+) kana ihtiyacımız olacak... Şu an için acil nitelikte değil, fakat haftada 2 defa kan alması gerektiğinden, elimizde verebilecek olan kişiler kısa bir süre sonra tükenecek. (şu an 7 kişi var) Dolayısıyla, İstanbul'da yaşayıp kan verebilecek durumda olanlar (18 yaşın üstünde, belli bir sağlık problemi olmayan, son zamanlarda alkol kullanmamış) çıkarsa, çok sevinirim. Durumu uygun olanlar, ve "ileride gerektikçe ben verebilirim" diyenler bana özel mesajdan telefon numaralarını bırakırlarsa, kendileriyle iletişime geçeceğim... Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 trombosin eksikliği mi? 0 Rh işine yarar mı ?[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 0 genel vericidir kolpa bir bilgi (kısmen) A + sadece A+ den alıyor bu yüzden- bildiğim kadarıyla[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 sadece 0 0 dan alırda konu bu diil eğer ki işe yarayabilirsem ne mutlu bana[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 0 diğer gruplara sadece acil durumlarda kan verebiliyor arkadaşlar... A grubu olan yakınlarınız olursa çok güzel olur ama.. Zep, tekrar teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Şunu bir zahmet stickyleyin de, saçma sapan topicler yüzünden altlara düşmesin[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 a Rh + zor bulunan bi kan değil. Hastahanelerde anons ettirseniz ? Arada bu işi para için yapan insanlar çıkıyo. (ciddi..)[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi [Bu mesaj CaNNi tarafından 21 Ağustos 2005 02:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 hiç merak etmeyin, a rh+ kan (bişey diyodu ona doktorlar falan, komik böyle) acayip bulunan bir kan grubu. bir sıkıntı çekeceğinizi sanmıyorum. ha bu arada, geçmiş olsun.[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 b rh (+) olmam lazım benim, hatırlamıyorum(evet utanıyorum ama unuttum) umarım bulunur, basliğin tepeye tasınmasını oneriyorum.[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 allahtan a rh + cok fazla bulunur turkiyede. bulursunuz işallah[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gcx Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 geçmiş olsun, acil şifalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Duke_Guybrush, 21 Ağustos 2005 04:45 tarihinde demiş ki: hiç merak etmeyin, a rh+ kan (bişey diyodu ona doktorlar falan, komik böyle) köpek kanı :) gerekirse verebilirim fakat 17 yasındayım. şubatta 18 olacagım.[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 A rh+ im ama dediğin nitelikleri taşımıyorum üzgünüm :([signature][hline]chiptech. Seni unutmadık Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog www.dadeu.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 arh+ im ama 18 imi tam olarak doldurmadım, bir de alkol tabii. ama vermek isterdim. =([signature][hline]Silent dance with death... [u][b]Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Ankaradan alınabılırse,gonderılebılırse burda bır yere kan verebılırım[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 chip ve solonor. alkolü bu kadar dert etmeyin. bildigim kadarıyla, 24 veya 48 saat öncesinde alkol almamıs olmak yetiyor[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Seve seve verebilirim, fakat hergün kullandığım alkol sorun olur mu?[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Annneannem kan kanseri oldugundan bilirim o durumun igrencligini, her ay mazot gibi kan veriyoruz bi ayda 3 poset kan tüketiyor valla A Rh- olmasam seve seve verirdim[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 off geçmiş olsun ya :( Eğer 18 yasının altında olmasam seve seve bende vermek isterdim...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Malesef 16 yaşındayım. 0 +'tim sanırım ancak acil ihtiyacınız olursa verebilirim.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Galaksinin en deneyimsiz Bounty Hunter'ı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: sheref, 21 Ağustos 2005 18:49 tarihinde demiş ki: Seve seve verebilirim, fakat hergün kullandığım alkol sorun olur mu? Yok sheref sorun olmaz :P Ben A RH+'im Erzurum'dayım fakat 1-2 hafta önce alkol almıştım Sorun olmazsa burdan seve seve gönderirim.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Son damlasına kadar vermeye razıyım herşart uyuyor ama kan grubumu bilmiyorum öğrenmek uzun sürmüyorsa öğrenip hemen veririm[signature][hline]MeLiKeJiK.!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 A Rh - ve geçen hafta az da olsa alkol aldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 a rh+ benim de. zor durumda kalıcanızı zanentmiyorum ama olursa die şeeettim.[signature][hline]paint it black arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 İstanbulda olsaydım verirdim. İzmirden istanbula gidecek varsa yakın zamanda ona veriyim kan aldırıp ?[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Christoph_Vassel, 13 Ağustos 2005 09:44 tarihinde demiş ki: koreliler ve japonlular uzaylı..ben 1-2 senedir kesinlikle inanıyorum artık.. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar