Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sendit.com

Eternal

Öne çıkan mesajlar

said:
Spyro, 18 Şubat 2005 21:44 tarihinde demiş ki:
Yardımcı olması açısından 2 gün önce attığım maila gelen cevabı yazıyorum:

If you have not received your order by 24th February let us know and we can
take the matter from there.

Regards,

Lynne

Evet dedigim olay budur.En azından bişeyler yapıcaklarmış Lynne le aram iyi zaten =P[signature][hline]Bak postacı geliyor,selam veriyor.Herkes wow a bakıyor,merak ediyor.Bir alliance kutusu getirdim sana çok teşekkür ederim postacı amca.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk mail'ıma gelen cevabı da atıyorum, ikincisine gelen cevabı biraz yukarıda bulabilirsiniz.

said:
Hi.

Thanks for your e-mail.

I am sorry that this item has yet to arrive. It was sent via Airmail, so
should have reached you by now.

Royal Mail ask us to give two weeks for Turkish orders before marking them as
lost in post. Could I please ask you to wait until this time next week? If
this has not arrived by then, let me know and we will organise a replacement
immediately.

Can you also please check with your local parcel depot. It is common for
customers to find that there goods are waiting there for them. I am afraid
that postmen do not always leave a card.

Thanks for your patience,
Claire
[signature][hline]no pity. no mercy. no regret.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sin_Of_Mafia, 18 Şubat 2005 21:49 tarihinde demiş ki:
Ya aslında Cumartesi resmi tatil ama posta yinede gelirmi ptt ye yani dağıtım yapmasalar bile !

evet cumartesi de dağıtım var. hatta cumartesi yerel dağıtım mekanizmalarına yeni posta da geliyor. ben iki gündür arşınladım yolu, bizim postacı da iyi adammış; göbekli ufak tefek :) "yok abi gelmedi seninki daha, cumartesi bir daha gel bakalım" diye telkin etti. ama kime sorduysam, anca gelir diyorlar. gümrükten gelene kadar çok yer atlıyormuş.

hani diyorum gümrükte takılsa, şimdiye kadar kesin ihbarname gelirdi. ama yok.

geriye iki seçenek kalıyor: ya hala dağıtımdan geçip yerel merkeze gelmedi; ya da benim gameseek "oyunu gönderdik" diye beni kandırdı.

+++selamlar[signature][hline]Indeed!
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekten maymun olduk. zaten sakalı da saldım gidiyor... artık ptt'den içeri girince karşımdaki teyze gülüp kafa sallıyor gelmedi diye. ben de arkadaki posta işleme merkezine geçiyorum. (gameseek'ten kutu halinde mi yoksa zarf içinde mi geliyor bilmediğimden her ikisine de soruyorum)

zaten iki gündür git gel yaptığımdan bir sonraki günün postasında olmadığını biliyorum ve dolayısıyla ertesi günün postası için yeniden gitmem gerekiyor.[signature][hline]Indeed!
Sosyal ağlarda paylaş

paketleri/postaları ellerine alıp dolaşıyolar akşama kadar, hatta biz altı üstü bir oyun için devlete ağzımıza geleni söylerken onlar bu işi kapı kapı dolaşarak yapıyolar, o yüzden postanedekilerin paket yok dediği anda paketler dolaşıma çıktığından 1 saat sonra gelmiş olması gayet normal

ama işte lanet olsun nasıl bir ülkedeyiz ki postacılar postayı ferrariyle dolaşarak hızlıca dağıtmak yerine yürüyerek dağıtıyorlar değil mi?!?

ben asıl bunlara şaşırmanıza şaşırıyorum, APS ile (Acele Posta Servisi - duymamış olma ihtimali olanların sayısı yüksek sanırım) hiç bir şey yolladınız mı? 3 günde mi gitti? 1 haftada mı? benim 3 haftada yerine ulaşan APS'li paketim oldu, o yüzden ingiltereden 1 günde gelen paketi 10 gün sonra almak garibime gitmiyor pek[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Daha demin kendi kendime konuşuyodum...Şimdi kapı çalsa oyun gelse ne sevinirim diye. Annemde gülüyodu bana :D
O anda kapı çaldı :) Bi heyecan bastı beni gittim megafondan kim o? diye sordum kargo dedi Allah allah oldum geldi oyun neyse aşşa kapıyı açtım yukarı çıktı adam...
Salih bilmemne değilmi diye sordu?
Bende hayır dedim ve o anda bütün hayaller yıkıldı adam yanlış adrese gelmiş :([signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre...
Sosyal ağlarda paylaş

Üff kötüymüş be. Perşembe günü de oyunu beklerken, annem aşağıdaki posta kutusuna bakmaya indi. Yukarı çıktığında elleri arkasında suratıma gülümsüyordu. Tam ben de gülümsemeye başlamıştım ki boş ellerini göstererek sinirimi bozdu. Hiç beklemezdim walla annemden böyle bir şaka...
Sosyal ağlarda paylaş

kaptanın gunlugu;artık aylardan kacı hagı gundeyız bılmıyorum
gene beklenen paket gelmedı saten ne bekledımıde unuttum.
bırgun bır sovalye postacı beklenıyorum. altında beyaz bısıkletı
elınde fıyonlara bezenmus kurdalelı murdalelı bır allıance kapaklı bur kutu nerdeee:)
kayseri/melıkgazı[signature][hline]Power of Turks
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...