Malibu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: BlackRose, 18 Ocak 2005 12:53 tarihinde demiş ki: bana en erken 3 günde en geç de 1 haftada geldi buradan siparişlerim bir haftaya 2 gün var :P[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Benim korkum geç geleceği değil ki, karambolde kaybolması. Aynı isme sahip 4 tane apartman var bizim orada. Adamlar direkt bırakıp gidiyorlarmış. Ya numaralara dikkat etmezse, başka bir apartmana bırakılırsa ve ben doğal olarak farketmezsem?[signature][hline]EU | Burning Legion | Greenlantern | Night Elf Druid | Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Abi yarın durmadan gez sen o apartmanlarda sonuçta kazancın büyük olacak. Gez o apartmanların hepsini[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 seru PTT'ye çoooook dikkat et bırakırlar valla bizim mahellede isimler farkılı olmasına ramen yanış yerlere veriyolar postları dergileri vs..vs..bide senin oralarda aynı ismler çok dikkatli ol[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Şimdi dikkat ettim de, sendit'e verdiğim adrese apartman ismi yazmamışım, sadece numara belirtmişim. Bu benim için bir avantaj. :) Ama ben gene de yarın bir gezintiye çıkıyorum bizim oraları.[signature][hline]EU | Burning Legion | Greenlantern | Night Elf Druid | Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: Asphodel, 15 Şubat 2005 23:18 tarihinde demiş ki: PTT ile geldi, Ankarada Oturuyorum öğleden sonra gelmiş. kardeş biraz ayrıntı ver , postacı direk kapıyamı bıraktı , naptı falan filan anlat bişiler ..[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>nicki sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 +nezaman shipping olmuştu :D[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 valla demin postaci aradi beni cepten geldi abi paketlerin die istanbulda sisli bolgesinde oturuyorum 10 unda ship olmustu sabahleyin darisi sizin basiniza yer sendit[signature][hline]Burning Legion>Gnome>Mage>nicki sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Adamı nasıl bezdirmişsen :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" [Bu mesaj fedaykin tarafından 16 Şubat 2005 10:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Dün postacıyla konuştım, postacı dediki 15-20 günde gelir belki 1 ayda dedi...içimden adama bişeyler dedeim neyse boşverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 en doğrusunu söylemiş aslında yani 1 ayda kesin gelir demek istemiştir o :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 1 ay bu ama boru deil yani...1 ay demek milletin pis lvl atlaması demek hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: fedaykin, 16 Şubat 2005 10:52 tarihinde demiş ki: Adamı nasıl bezdirmişsen :) Hahaha. Sabah sabah bayağı güldüm. Postacıdaki olaya bak cepten arayıp "Abi panik yapma geldi" diyor :D ve ekliyor "Mal elimde bugün teslim edecem. Bekle beni :-p"[signature][hline]Merlinin Kazani çalışanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 10 sabahı çıkmışsa benimki de gelmiştir. bakalım bgn gelmesse bi ptt yi falan arayayım.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirman Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 benimkidfe onunda yollanmıs bende sıslı bolgesındeyım ve gelmedı ! ben sımdı postaheneye mı gıtcem ??? (nısantasında) bıde evde yokken gelırse nolacak ? acıl bı bılgılendırırsenız cok sevınırım , tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 sirman msn falan var mi sende veya icq ordan anlatiim sana[signature][hline]Burning Legion>Gnome>Mage>nicki sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirman Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 [email protected] ama okuldayım acamıyorm ya ıkmallerım var yarın oburgun acamıyorum msn ıkı dakka zahmet olmazsa yazsana ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 2219999 abi bu teli ara adresi soyle buraya kim bakior de sana soylerler bana soylediler postaci ile temas kurdum :D[signature][hline]Burning Legion>Gnome>Mage>nicki sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bakirkoy ve sonunda getirdi postaci[signature][hline]Live Fast Die Fun Miraul Sainter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Sin_Of_Mafia, 16 Şubat 2005 10:58 tarihinde demiş ki: 1 ay bu ama boru deil yani...1 ay demek milletin pis lvl atlaması demek hehe pis level atlayanlara verilen ödülü kaçırmak da var tabi haklısın ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 allah senditin belasını versin wow gelmesinden cok siteye öle bir hack girmesini ömür boyu bişe satamamasını diliyorum allahtan hala gelmedi bizim postanede sorun vard edim merkez dağıtım yerine gittim halla yok yok yok.İşallah çöker bu site bu ne yaa bekle bekle anam ağladı yaa millet geldi biz mal mal bekliyoz valla cumaya kadar gelmesse şikayet edicem sinirim bozuldu yaa allah belasını verin[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 paticik radyoda en cok istek alan parcalar: 1. Bak Postacı Geliyor, Selam Veriyor 2. Kahrolası Çöpçüler WoWumu Süpürdüler[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: slayer77, 16 Şubat 2005 13:18 tarihinde demiş ki: allah senditin belasını versin wow gelmesinden cok siteye öle bir hack girmesini ömür boyu bişe satamamasını diliyorum allahtan hala gelmedi bizim postanede sorun vard edim merkez dağıtım yerine gittim halla yok yok yok.İşallah çöker bu site bu ne yaa bekle bekle anam ağladı yaa millet geldi biz mal mal bekliyoz valla cumaya kadar gelmesse şikayet edicem sinirim bozuldu yaa allah belasını verin simdi senditten peterle konustum. gelmis turkiyeye. lalelide bir otelde kaliyormus. paketler yanindaymis. yakinda cikacakmis dagitmaya merak etmeyin.[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 abi sendit in hic sucu yok tum sorun bizim burdaki postada bak soyle izah ediim bizim sirket yurt disindan(ingiltere) bir cd siparis etti postaya verildi .. bu arada cd 150 sterlin 5-15 is gunu icersinde gelir dediler aradan 20 gun gecti sirketi aradik adamlar ya cd yi vereli ay oldu dediler kastilar turtkieye girisi var ama elimize ulasmadi cd sonra konustuk kavga ettik para almadan birtane daha gonderdiler o cd 2 hafta icinde degil aradan 2 ay gecti ilk gonderdikleri de cd de geldi cd kaybolmus sonradan ogrendik ki ilk gonderdikleri cd yanlis dagitim yerine gitmis oyle kalmis sonra nasil akillarina geldi ise sevk ettiler ve o da geldi[signature][hline]Burning Legion>Gnome>Mage>nicki sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 evet carsam ba oldu gene yok. evet bahıslerı toplayayım yarın gelen dıyen ler yarın 1 10 werıyoo cuma 1 e 2 pazartesı eh oda wermsın artık[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar