SkullCrusher Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Ya butun hepsını almıssın yokmus ellerınde cok yardımcı oldun gıcık oldum
sirman Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 uf ne zman gelecek arkadaslar oyun ya simdi d£r da gordum nisantasinda 6-7 tane vardi 84 milyona keske burdan alsaydik yaa :( ne zman gelir sizce ?
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 valla hafta sonuna gelir umarım sizlere[signature][hline]Retailde görüşürüz...
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 of ya ben nasıl beklicem 3-5 gun daha ya bütün millet yaptı charlarını bitirdi bile ya :([signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 evet hatta bazıları "the end" yazısını bile görmüş yani o derece geç kalmışsın ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 black burada 5.25'lik disketi değil zımbalamak ne olduğunu bile bilen fazla insan olduğunu sanmıyorum ;) bir oyun çıktıktan bir kaç yıl sonra edinebilmenin büyük bir başarı olarak görüldüğü günleri de bilmez ki bunlar mirim, ondan kıpır kıpırlar, çok mağdurlar :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 diabloya 1, countera 2, warcraft3 e 1 bucuk, ilkokula 1 sene gec baslamistim. 3-5 gun nedir ki...[signature][hline]msn: [email protected]
Blinky Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 o bıseymı abı.ben hayata 5 gun gec baslamısım :D
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 abi neden haftaya diyosunuzki. çarşambaya gelir en geç. benimki 10 unda shipped oldu zaten. yarına gelmesini umuyorum salıda geleceğini sanıyorum. o kadar geçe şartlandırmayın kendinizi :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 birisi genel yönetici birisi hürgeneral eziyolar bizi :P heh eskiden öyleydi o zamanlar 1 sene beklemek normal geliyordu 1 sene 1 ay olunca laf ediyorduk şimdi 1 gün normal geliyo 2. gün başlıyoruz :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: spawn77, 13 Şubat 2005 20:30 tarihinde demiş ki: abi neden haftaya diyosunuzki. çarşambaya gelir en geç. benimki 10 unda shipped oldu zaten. yarına gelmesini umuyorum salıda geleceğini sanıyorum. o kadar geçe şartlandırmayın kendinizi :) İnsan kendini aha bugün gelıcek die şartlandırırsa çok üzülür en iyisi haftaya gelir die şartlandırmak lazım bölece erken gelince insan daha bir mutlu olur :P[signature][hline]Retailde görüşürüz...
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Bugün pazartesi inşallah gelir WoW... ama annem evde yokki :(
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 sin of mafia senin ne zaman shipped oldu ?? beyler birde biliorum burasi yeri degil ama pvp server olarak hangi server i sececektik [Bu mesaj Mad_Wolf tarafından 14 Şubat 2005 08:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 burning legion[signature][hline]Live Fast Die Fun Miraul Sainter
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Eline siparişi ulaşan oldu mu ?[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Arkadaşlar 118 den PTT nin numarasını alın ( bulundugunuz il merkezindeki ptt nin ) daha sonra ptt den posta işletim merkezi denilen yerin numarasını alın ( ptt deki kadına falan sorarsanız zaten size sölicektir.Kargo sorucaktım diyince verir ) Ordan sorarak kontrol edebilirsiniz.Ad soyad soruyor telefonda gelip gelmedigini ogreniyorsunuz daha sonra..[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: Eternal, 14 Şubat 2005 11:40 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar 118 den PTT nin numarasını alın ( bulundugunuz il merkezindeki ptt nin ) daha sonra ptt den posta işletim merkezi denilen yerin numarasını alın ( ptt deki kadına falan sorarsanız zaten size sölicektir.Kargo sorucaktım diyince verir ) Ordan sorarak kontrol edebilirsiniz.Ad soyad soruyor telefonda gelip gelmedigini ogreniyorsunuz daha sonra.. sonuc?? senin ki gelmis mi, ogrendinmi? not: ben su anda telefon edebilecegim bir yerde degilim de, benimki de 9 unda gonderilmisti, seninki geldiyse benimki de gelmistir heralde.[signature][hline]msn: [email protected]
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Yok hayır henüz gelmemiş. Ama hergün arayıp ogrenilir işte.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 beyler bir zahmet istanbulda oturan arkadaslar yapsinlar su isi ben su an arayamiorum gameloaded tan gelenler oldu cunku
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 izmirden bi arkadas elime geldi dio dhl rulz dio bide[signature][hline]Live Fast Die Fun Miraul Sainter
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 bende izmirdeyim bi haraket yok bende. Yarına kaldı heralde :([signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 En geç Çarşamba diyorum ben.Gameloaded tayfasının geldigine göre.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 valla bilmiyorum ama sabrım kalmadı artık ya ..[signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ptt nin sitesinden bakirkoy ptt nin telini aldim acan herif ne kargosu kardesi m burasi faks makinesi dedi ya[signature][hline]Live Fast Die Fun Miraul Sainter
Öne çıkan mesajlar