Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sendit.com

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
of ya ben nasıl beklicem 3-5 gun daha ya bütün millet yaptı charlarını bitirdi bile ya :([signature][hline]Rip off this lace
that keeps me imprisoned
But beware the enchantment
for my eroticism is your oblivion
Mesaj tarihi:
evet hatta bazıları "the end" yazısını bile görmüş yani o derece geç kalmışsın ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
black burada 5.25'lik disketi değil zımbalamak ne olduğunu bile bilen fazla insan olduğunu sanmıyorum ;)

bir oyun çıktıktan bir kaç yıl sonra edinebilmenin büyük bir başarı olarak görüldüğü günleri de bilmez ki bunlar mirim, ondan kıpır kıpırlar, çok mağdurlar :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
abi neden haftaya diyosunuzki. çarşambaya gelir en geç. benimki 10 unda shipped oldu zaten. yarına gelmesini umuyorum salıda geleceğini sanıyorum. o kadar geçe şartlandırmayın kendinizi :)[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT

[WoW] Valandir nightelf warrior
Mesaj tarihi:
birisi genel yönetici birisi hürgeneral eziyolar bizi :P
heh eskiden öyleydi o zamanlar 1 sene beklemek normal geliyordu 1 sene 1 ay olunca laf ediyorduk şimdi 1 gün normal geliyo 2. gün başlıyoruz :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.
Mesaj tarihi:
said:
spawn77, 13 Şubat 2005 20:30 tarihinde demiş ki:
abi neden haftaya diyosunuzki. çarşambaya gelir en geç. benimki 10 unda shipped oldu zaten. yarına gelmesini umuyorum salıda geleceğini sanıyorum. o kadar geçe şartlandırmayın kendinizi :)

İnsan kendini aha bugün gelıcek die şartlandırırsa çok üzülür en iyisi haftaya gelir die şartlandırmak lazım bölece erken gelince insan daha bir mutlu olur :P[signature][hline]Retailde görüşürüz...
Mesaj tarihi:
sin of mafia senin ne zaman shipped oldu ??
beyler birde biliorum burasi yeri degil ama pvp server olarak hangi server i sececektik

[Bu mesaj Mad_Wolf tarafından 14 Şubat 2005 08:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar 118 den PTT nin numarasını alın ( bulundugunuz il merkezindeki ptt nin ) daha sonra ptt den posta işletim merkezi denilen yerin numarasını alın ( ptt deki kadına falan sorarsanız zaten size sölicektir.Kargo sorucaktım diyince verir )
Ordan sorarak kontrol edebilirsiniz.Ad soyad soruyor telefonda gelip gelmedigini ogreniyorsunuz daha sonra..[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Mesaj tarihi:
said:
Eternal, 14 Şubat 2005 11:40 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar 118 den PTT nin numarasını alın ( bulundugunuz il merkezindeki ptt nin ) daha sonra ptt den posta işletim merkezi denilen yerin numarasını alın ( ptt deki kadına falan sorarsanız zaten size sölicektir.Kargo sorucaktım diyince verir )
Ordan sorarak kontrol edebilirsiniz.Ad soyad soruyor telefonda gelip gelmedigini ogreniyorsunuz daha sonra..

sonuc??
senin ki gelmis mi, ogrendinmi?
not: ben su anda telefon edebilecegim bir yerde degilim de, benimki de 9 unda gonderilmisti, seninki geldiyse benimki de gelmistir heralde.[signature][hline]msn: [email protected]
Mesaj tarihi:
Yok hayır henüz gelmemiş.
Ama hergün arayıp ogrenilir işte.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Mesaj tarihi:
bende izmirdeyim bi haraket yok bende. Yarına kaldı heralde :([signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT

[WoW] Valandir nightelf warrior
Mesaj tarihi:
En geç Çarşamba diyorum ben.Gameloaded tayfasının geldigine göre.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Mesaj tarihi:
valla bilmiyorum ama sabrım kalmadı artık ya ..[signature][hline]Rip off this lace
that keeps me imprisoned
But beware the enchantment
for my eroticism is your oblivion
Mesaj tarihi:
ptt nin sitesinden bakirkoy ptt nin telini aldim acan herif ne kargosu kardesi m burasi faks makinesi dedi ya[signature][hline]Live Fast Die Fun
Miraul Sainter
  • Yeni Oluştur...