SkullCrusher Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Ya butun hepsını almıssın yokmus ellerınde cok yardımcı oldun gıcık oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirman Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 uf ne zman gelecek arkadaslar oyun ya simdi d£r da gordum nisantasinda 6-7 tane vardi 84 milyona keske burdan alsaydik yaa :( ne zman gelir sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 valla hafta sonuna gelir umarım sizlere[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 of ya ben nasıl beklicem 3-5 gun daha ya bütün millet yaptı charlarını bitirdi bile ya :([signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 evet hatta bazıları "the end" yazısını bile görmüş yani o derece geç kalmışsın ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 black burada 5.25'lik disketi değil zımbalamak ne olduğunu bile bilen fazla insan olduğunu sanmıyorum ;) bir oyun çıktıktan bir kaç yıl sonra edinebilmenin büyük bir başarı olarak görüldüğü günleri de bilmez ki bunlar mirim, ondan kıpır kıpırlar, çok mağdurlar :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 diabloya 1, countera 2, warcraft3 e 1 bucuk, ilkokula 1 sene gec baslamistim. 3-5 gun nedir ki...[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 o bıseymı abı.ben hayata 5 gun gec baslamısım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 abi neden haftaya diyosunuzki. çarşambaya gelir en geç. benimki 10 unda shipped oldu zaten. yarına gelmesini umuyorum salıda geleceğini sanıyorum. o kadar geçe şartlandırmayın kendinizi :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 birisi genel yönetici birisi hürgeneral eziyolar bizi :P heh eskiden öyleydi o zamanlar 1 sene beklemek normal geliyordu 1 sene 1 ay olunca laf ediyorduk şimdi 1 gün normal geliyo 2. gün başlıyoruz :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: spawn77, 13 Şubat 2005 20:30 tarihinde demiş ki: abi neden haftaya diyosunuzki. çarşambaya gelir en geç. benimki 10 unda shipped oldu zaten. yarına gelmesini umuyorum salıda geleceğini sanıyorum. o kadar geçe şartlandırmayın kendinizi :) İnsan kendini aha bugün gelıcek die şartlandırırsa çok üzülür en iyisi haftaya gelir die şartlandırmak lazım bölece erken gelince insan daha bir mutlu olur :P[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Bugün pazartesi inşallah gelir WoW... ama annem evde yokki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 sin of mafia senin ne zaman shipped oldu ?? beyler birde biliorum burasi yeri degil ama pvp server olarak hangi server i sececektik [Bu mesaj Mad_Wolf tarafından 14 Şubat 2005 08:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 burning legion[signature][hline]Live Fast Die Fun Miraul Sainter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Eline siparişi ulaşan oldu mu ?[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Arkadaşlar 118 den PTT nin numarasını alın ( bulundugunuz il merkezindeki ptt nin ) daha sonra ptt den posta işletim merkezi denilen yerin numarasını alın ( ptt deki kadına falan sorarsanız zaten size sölicektir.Kargo sorucaktım diyince verir ) Ordan sorarak kontrol edebilirsiniz.Ad soyad soruyor telefonda gelip gelmedigini ogreniyorsunuz daha sonra..[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: Eternal, 14 Şubat 2005 11:40 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar 118 den PTT nin numarasını alın ( bulundugunuz il merkezindeki ptt nin ) daha sonra ptt den posta işletim merkezi denilen yerin numarasını alın ( ptt deki kadına falan sorarsanız zaten size sölicektir.Kargo sorucaktım diyince verir ) Ordan sorarak kontrol edebilirsiniz.Ad soyad soruyor telefonda gelip gelmedigini ogreniyorsunuz daha sonra.. sonuc?? senin ki gelmis mi, ogrendinmi? not: ben su anda telefon edebilecegim bir yerde degilim de, benimki de 9 unda gonderilmisti, seninki geldiyse benimki de gelmistir heralde.[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Yok hayır henüz gelmemiş. Ama hergün arayıp ogrenilir işte.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 beyler bir zahmet istanbulda oturan arkadaslar yapsinlar su isi ben su an arayamiorum gameloaded tan gelenler oldu cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 izmirden bi arkadas elime geldi dio dhl rulz dio bide[signature][hline]Live Fast Die Fun Miraul Sainter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 tuh ya keske dhl werseymısım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 bende izmirdeyim bi haraket yok bende. Yarına kaldı heralde :([signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 En geç Çarşamba diyorum ben.Gameloaded tayfasının geldigine göre.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 valla bilmiyorum ama sabrım kalmadı artık ya ..[signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ptt nin sitesinden bakirkoy ptt nin telini aldim acan herif ne kargosu kardesi m burasi faks makinesi dedi ya[signature][hline]Live Fast Die Fun Miraul Sainter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar