Liebe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 arkadaşlar olay buymuş; Thanks for emailing sendit.com There are currently 15 emails in the queue in front of yours, so our expected response time is approximately 30 minutes. (If your email cannot be answered by our Care Team this may take longer!) The response time for answering your e-mails is based on our normal office hours. If mails are received on evenings/weekends it may take us slightly longer to reply but we will get back to you as soon as we possibly can. Don't forget that you can track your order status on line at: http://www.sendit.com/circle/order_status (where you can also cancel your order if you've made a mistake, or have just changed your mind) Many other common questions are also answered in our help section: click on the 'help and information' button in the header bar or go direct to http://www.sendit.com/help/ Please note that if you wish to reply to this message, you'll need to send your message to [email protected] -- www.sendit.com yani hala acquired olanlar endişelenmesin :=) tekrar saol gangren..[signature][hline]Retail'ede bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Penthesilea abı sana cok ama cok tesekkur ederım senın dedıklerını yapdım adamlara bankamın adresı telı faz her bısı artı kımlık fotkopım card foto card ekstıramıda gonderdım 5 dk sonra okey geldı ahah eve sonunda arkadaslar realde gorusurus cok sagolun arkadaslar aha bak adamlarlar kanka 0ldum aheh sonunda aldık amam hae olaya bakın orda arka arkya 5 kere dıyo aheh lol Hi Melih, You had entered the same address to your account five times which was unnecessary as they were all exactly the same. Therefore I removed some of these from your account. It doesn't make any difference at all to your order which will ship to the same address it was always placed to ship to: Melih Tumer bahceli evler mahallesi kazımkarabekir caddes no31 kat3 bengi apartmanı samsun turkey Samsun Turkey 55070 Turkey If you have any other queries do get back in touch. Regards, Lynne status: Being Packed (9th Feb 2005) aha hemen lyn bacıma tesekkur mesajı atacam sımdı -- Lynne Fyfe, Customer Care www.sendit.com - entertainment to your door[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ee burada mail'inize cevap veremiyoruz, sonra veririz demişler. Bunun neresi rahatlatıcı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Abi şimdi bizimki de packed olacak mı ben 25 ocakta verdim siparişi. Adamlar bankadan onay bekliyoruz dediler. Banka diyor bize bir şey gelmedi etmedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 hemen tesekkur mesajı cekecem[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ülen melo ne panik adamsın 5 kere ahaha adamlar sana sövse yeri artık yani adamlarada acıdım 891391290 tane mail geliyor helal valla cvplıyorlar[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Warri, 09 Şubat 2005 18:59 tarihinde demiş ki: Abi şimdi bizimki de packed olacak mı ben 25 ocakta verdim siparişi. Adamlar bankadan onay bekliyoruz dediler. Banka diyor bize bir şey gelmedi etmedi... bence gangrenin mesajını (onceki sayfada) al komple sende yolla bakalım sana ne cevap gelicek..[signature][hline]Retail'ede bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Iyi de hoca ben onun biraz daha kibarını yolladım adamlar bankadan onay bekliyoruz falan dediler adres confirm ediyoruz dediler fax çektik biz dediler OF BAYDIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ben yeni kartın bilgilerini yazıp OK e bastım aynı anda order status üm değişti ve babamı banka aradı ahah.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: CraftedbyMalibu, 09 Şubat 2005 19:04 tarihinde demiş ki: ben yeni kartın bilgilerini yazıp OK e bastım aynı anda order status üm değişti ve babamı banka aradı ahah. Of bal küpüsünüz ya bizim hiç bir problemimiz yok ya. Ama ne arayan var ne soran. Neymiş o confirmation bekliyorlarmış. Çek paranı yolla koçum ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 aynı cevap gelcek banada o cevap geldi sonra bi mail daha geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Liebe, 09 Şubat 2005 18:57 tarihinde demiş ki: arkadaşlar olay buymuş; Thanks for emailing sendit.com There are currently 15 emails in the queue in front of yours, so our expected response time is approximately 30 minutes. (If your email cannot be answered by our Care Team this may take longer!) The response time for answering your e-mails is based on our normal office hours. If mails are received on evenings/weekends it may take us slightly longer to reply but we will get back to you as soon as we possibly can. Don't forget that you can track your order status on line at: http://www.sendit.com/circle/order_status (where you can also cancel your order if you've made a mistake, or have just changed your mind) Many other common questions are also answered in our help section: click on the 'help and information' button in the header bar or go direct to http://www.sendit.com/help/ Please note that if you wish to reply to this message, you'll need to send your message to [email protected] -- www.sendit.com yani hala acquired olanlar endişelenmesin :=) tekrar saol gangren.. ROOOOOOOOOOOOOOFL AHAHAHAHAH abi otomat mesaji o mailiniz elimize ulasti ama mail trafigi var en kisa zamanda okuyup cevap vericez diye AHAHAHAHH LOOOOOOOOOOOL[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: arnis77, 09 Şubat 2005 17:44 tarihinde demiş ki: Nimbrethil,Blinky sizler kacinda verdiniz siparisi? ben 6 subatta verdim suan packed asamasinda[signature][hline]Live Fast Die Fun Miraul Sainter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Warri, 09 Şubat 2005 19:05 tarihinde demiş ki: said: CraftedbyMalibu, 09 Şubat 2005 19:04 tarihinde demiş ki: ben yeni kartın bilgilerini yazıp OK e bastım aynı anda order status üm değişti ve babamı banka aradı ahah. Of bal küpüsünüz ya bizim hiç bir problemimiz yok ya. Ama ne arayan var ne soran. Neymiş o confirmation bekliyorlarmış. Çek paranı yolla koçum ya of. Warri, kredi kartı alırken o tür bir opsiyon seçmiş olabilirsin, benim parayı hiç birşey sormadan çekmişler. Bonus Card kullandım bu alışverişte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Herifler bizi gerizekalı sanacaklar abartmayın beyler. hehehehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ya insanların ingilizcesi iyi olmayabilir arkadaşlar dalga geçmeyelim :) Liebe, o otomatik cevap herkese gidiyor, esas gelecek cevap yarım saat içinde gelecek :)[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 mesela ben emialıma gelen dekontu adamalra göndersem olur heralde dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Disappear, 09 Şubat 2005 19:06 tarihinde demiş ki: said: Liebe, 09 Şubat 2005 18:57 tarihinde demiş ki: arkadaşlar olay buymuş; Thanks for emailing sendit.com There are currently 15 emails in the queue in front of yours, so our expected response time is approximately 30 minutes. (If your email cannot be answered by our Care Team this may take longer!) The response time for answering your e-mails is based on our normal office hours. If mails are received on evenings/weekends it may take us slightly longer to reply but we will get back to you as soon as we possibly can. Don't forget that you can track your order status on line at: http://www.sendit.com/circle/order_status (where you can also cancel your order if you've made a mistake, or have just changed your mind) Many other common questions are also answered in our help section: click on the 'help and information' button in the header bar or go direct to http://www.sendit.com/help/ Please note that if you wish to reply to this message, you'll need to send your message to [email protected] -- www.sendit.com yani hala acquired olanlar endişelenmesin :=) tekrar saol gangren.. ROOOOOOOOOOOOOOFL AHAHAHAHAH abi otomat mesaji o mailiniz elimize ulasti ama mail trafigi var en kisa zamanda okuyup cevap vericez diye AHAHAHAHH LOOOOOOOOOOOL ana harbi lan banada şimdi mail geldi muasdhaush :D durun msaudhasu :D bende sandım paketleme için 15 kişi var onumde :D hay ingilizceme koyam :D lol[signature][hline]Retail'ede bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Bende düşündüm onu ama, olur ya "Bu gönderdiğiniz kendiniz tarafından uyarlanabilir bir döküman olduğundan kabul etmedik" diyebilirler :P[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 eheh deneyeyim bi dekontu ama türkçe karakterler var insallah anlarlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Digitally signed yollayın ne demekse hehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Adamlar bize cidden sapık, psikolojik deli muamelesi yapacak. Mesajın sonuna ekleyin: Biz Türk'üz, Koreli değil :P[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Yok ya bende şans olsa zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Gangren, 09 Şubat 2005 19:13 tarihinde demiş ki: Adamlar bize cidden sapık, psikolojik deli muamelesi yapacak. Mesajın sonuna ekleyin: Biz Türk'üz, Koreli değil :P Ben paso yazıyorum zaten we are from turkey :)[signature][hline]Ey Türk Yukarıda gök çökmedikçe Aşağıda yağız yer delinmedikçe Senin İl`ini, Töreni Kim bozabilir? BİLGE KAĞAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 arkadaşlar sunuda bi zahmet cevirin :) ; ama makbuz vs. yollamadan siparişi yollanan birçok kişi var.[signature][hline]Retail'ede bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar