Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sendit.com

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aheh lol kapıkolu :P abı bende bısı soram sana ehah genc dıyo yav bana ehah ben gelmısım 30 35 yaslarıma ne gencı artık kafada sac kalmadı wow cok stress yapdım kafayı takdım alacam[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih
Mesaj tarihi:
şuraları o kadar cok okudumkı
ruyamda geldı wow :) actım fılan cıktı hersey ama bıde ıcınden alakasız bısey cıktı unuttum sımdı onu :)[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize
Mesaj tarihi:
ben penthın werdıgı maıla bakarak nufus cuzdan fotokopısı we acıklama olan bı fax cektım.uzerınede bı maıl attım su peter kardesımıze.hadı hayırlısı..
Mesaj tarihi:
paranın hesaptan çekilip çekilmediğini hemen kontrol etmek zor aslında, yani eğer kartla aldıysanız zaten hemen geçmiyor o işlemler, ya da internet bankacılığı ile anında görmenin yolu yok[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
bendede
Acquired from Stock
dıyor gondercekler yanı az kaldı ınsallah 1 haftadan once gelmez :) cunku unı adresıme yollatım[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize
Mesaj tarihi:
Abi order tarihine göre başlamışlardır yollamaya o yüzden panik olmayınn adamlar o kadar siparişi aynı anda paketleyemezler ya.[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar :
Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!!
Mesaj tarihi:
bu çıkmadığı sürece sorun yok :D

Temporarily Out of Stock - Reordered - None of our suppliers currently have a copy of this on their shelves, and they are awaiting a new delivery of this item. Unfortunately we cannot tell how long this will take in most cases - it can be anywhere from one day to several months![signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
said:
KapIKulu, 09 Şubat 2005 13:03 tarihinde demiş ki:
Abi order tarihine göre başlamışlardır yollamaya o yüzden panik olmayınn adamlar o kadar siparişi aynı anda paketleyemezler ya.

order tarihine göreyse kötü ya bizim kredi kartı bu ay bitiyordu yenisi yolladılar onun icin iptal ettirip yeniden order ettirmiştim ay başında :|[signature][hline]Retail'ede bekleriz..
Mesaj tarihi:
bende senın gıbı yaptım ama bugun bısıy dıkkatımı cektı ordere ıptal etmeden card degıstırebılıon :(:([signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN
Mesaj tarihi:
"Being Packed" durumunda benimki.

Ayrıca para da çekilmiş durumda.
Hayırlı olsun :)

Ayrıca belirteyim, merak kalmasın, 10 Aralık'ta Preorder ettim.

[Bu mesaj Gangren tarafından 09 Şubat 2005 13:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ewt ama ben bi saat ugrastım ama becerememiştim bi türlü en sonunda yeni kartı tanıtıp tekrar sipariş ettirmiştim.hatta daha öncesinde mail atıp yardım istemiştim biri siz ayarlayın ben siparişi o kredi kartınıza aktarıcam demişti.belki öyle olmuştur..

ek:18 ocak yazıyor.neyse order değişmemiş..

[signature][hline]Retail'ede bekleriz..

[Bu mesaj Liebe tarafından 09 Şubat 2005 13:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ahhaha melih ellerinde bitsede sende papaz olsan cok gülerim ahahaha[signature][hline]Retailde görüşürüz...

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 09 Şubat 2005 13:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ahah sazan bende 3 tane card var ne olacak artı avadanda sıparısım var aheah ben hemen 2 dk yenısını verırım sen kendı halıne acı lem ne card var ne bısı aheha lol[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih
  • Yeni Oluştur...