BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 aheh lol kapıkolu :P abı bende bısı soram sana ehah genc dıyo yav bana ehah ben gelmısım 30 35 yaslarıma ne gencı artık kafada sac kalmadı wow cok stress yapdım kafayı takdım alacam[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 şuraları o kadar cok okudumkı ruyamda geldı wow :) actım fılan cıktı hersey ama bıde ıcınden alakasız bısey cıktı unuttum sımdı onu :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Blinky Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ben penthın werdıgı maıla bakarak nufus cuzdan fotokopısı we acıklama olan bı fax cektım.uzerınede bı maıl attım su peter kardesımıze.hadı hayırlısı..
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 beyler siz iyisiniz ben 3 gun istanbul dısına cikicam ve kontrol etme sansim da yok yandik bugun ship olmassa :'(
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 parası cekılen varmı hesapdan ??[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 paranın hesaptan çekilip çekilmediğini hemen kontrol etmek zor aslında, yani eğer kartla aldıysanız zaten hemen geçmiyor o işlemler, ya da internet bankacılığı ile anında görmenin yolu yok[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bendede Acquired from Stock dıyor gondercekler yanı az kaldı ınsallah 1 haftadan once gelmez :) cunku unı adresıme yollatım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
KapIKulu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Abi order tarihine göre başlamışlardır yollamaya o yüzden panik olmayınn adamlar o kadar siparişi aynı anda paketleyemezler ya.[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar : Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!!
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 21 Ocak =/[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bu çıkmadığı sürece sorun yok :D Temporarily Out of Stock - Reordered - None of our suppliers currently have a copy of this on their shelves, and they are awaiting a new delivery of this item. Unfortunately we cannot tell how long this will take in most cases - it can be anywhere from one day to several months![signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: KapIKulu, 09 Şubat 2005 13:03 tarihinde demiş ki: Abi order tarihine göre başlamışlardır yollamaya o yüzden panik olmayınn adamlar o kadar siparişi aynı anda paketleyemezler ya. order tarihine göreyse kötü ya bizim kredi kartı bu ay bitiyordu yenisi yolladılar onun icin iptal ettirip yeniden order ettirmiştim ay başında :|[signature][hline]Retail'ede bekleriz..
_Eru_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bende senın gıbı yaptım ama bugun bısıy dıkkatımı cektı ordere ıptal etmeden card degıstırebılıon :(:([signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 "Being Packed" durumunda benimki. Ayrıca para da çekilmiş durumda. Hayırlı olsun :) Ayrıca belirteyim, merak kalmasın, 10 Aralık'ta Preorder ettim. [Bu mesaj Gangren tarafından 09 Şubat 2005 13:09 tarihinde değiştirilmiştir]
_Eru_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 gangren ne zaman preorder vermıstın[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ewt ama ben bi saat ugrastım ama becerememiştim bi türlü en sonunda yeni kartı tanıtıp tekrar sipariş ettirmiştim.hatta daha öncesinde mail atıp yardım istemiştim biri siz ayarlayın ben siparişi o kredi kartınıza aktarıcam demişti.belki öyle olmuştur.. ek:18 ocak yazıyor.neyse order değişmemiş.. [signature][hline]Retail'ede bekleriz.. [Bu mesaj Liebe tarafından 09 Şubat 2005 13:10 tarihinde değiştirilmiştir]
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 sımdı bakdım para hala cekılmemıs ve tatus: Acquired from Stock (Cancel This) dıyo hade bakalım bende ayın 4 de sıparıs vermısdım[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Zannedersem önce preorder verenlere çıkıyor ilk.[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ahhaha melih ellerinde bitsede sende papaz olsan cok gülerim ahahaha[signature][hline]Retailde görüşürüz... [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 09 Şubat 2005 13:14 tarihinde değiştirilmiştir]
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ahah sazan bende 3 tane card var ne olacak artı avadanda sıparısım var aheah ben hemen 2 dk yenısını verırım sen kendı halıne acı lem ne card var ne bısı aheha lol[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 6 sı dediğiniz ocak ayının 6 sı mı?[signature][hline]Retail'ede bekleriz..
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 yok benımkı subat 4[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih
Öne çıkan mesajlar