AthleT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Eveettt hem Cumhuriyet Bayramı hem yakın arkada$larımdan Erman'ın doğum günü... İyiki doğdun diyoruz... :tebrikz: HOLLLALEYYYY[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal| Mail | : [email protected]| Radio | : Wj ErgenekoN| Forum | : InsightInsight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 nice yıllara ...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... icq:40003000
tellos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 hediyede almadık ama:)[signature][hline]DN 41
yigito2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 iiki doğdun erman[signature][hline]öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksın..kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksın
jarjar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 la erman iiki dogdun =) nice yillara ....[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
NoS Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 kaç yaşına bastın erman bide affet hediye alamadık artık bi daha ki seneye[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Doğum günüm bayram olsun istersim ben de hep =) nice senelere...[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever...
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 dynnu öyle bişeyi istemek te ilginç olsa gerek yani insanın adı soyadı ırkı falan değişir de doğum günü nasıl değişir yahu[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Hayır ya. Küçükken. Doğum günlerim bayrama denk gelse keşke. herkes tatilde olsa. kutlamaya herkes gelse vs. vs.. çocukluk hayyaleri =)[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever...
http Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 kıwırma şimdi :D[signature][hline]My mother to be my wife
oper Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 nice yıllara....[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mutlu Yıllar kendisine[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk
Famy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 nıce daha ıı yıllara[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 15 yaşına mı girdi erman şimdi ? hem Pipo_14 hemde pastada 15 mum olmasından dolayı şey ettim[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 nice senelre...[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 kutlu olsun[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski
Öne çıkan mesajlar