Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hasta olmamam lazım... ama nasıl?

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

Amerikan futboluna başladım 2 haftadır antremanlara gidiyorum da, haliyle soğuk sezondayız ve antremanlar açık havada yapılıyor, iki haftadır antremana gidiyorum eve geldiğimde hastalanıyorum, nasıl engelleyebilirim bunu?
Çok kalın kıyafet giyince koşmamı engelliyor oynadığım pozisyon gereğinden de hızlı koşmam lazım... Şöyle ilaç krem falan var mıdır vücudu sıcak tutacak yada üşütmemi engelleyecek?[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki:
Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.!
Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

vicks sür antremandan once hafiftende ovustur kendini zaten amerikan futbolu seysi baya kalın bişiy o antreman boyu seni sıcacık tutar

edik// spora acsan daha cok yardımcı olabilirlerdi sanırım

[Bu mesaj Agent_47 tarafından 29 Ekim 2005 18:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

terledikten sonra hemen sıcak banyo ve iyice kurulanıp kalın giyin.

Eve gidince ıhlamur tarzı sıcak birşeyler iç.

ve bol bol sebze ye hiçbişey olmaz.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

Ya antreman akatlarda, benim evim sarıyerde eve gitmem 1 saat falan sürüyor en az, öyle olunca da eve gidene kadar şifayı kapıyorum zaten...
Şu vicks olayını deneyeyim bir kaç kişi daha demişti vicks sür diye... Bir de bir dahaki antremana iki kat giyineyim... Başka tavsiyeniz varsa yazın fazla öğüt göz çıkarmıyor:)[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki:
Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.!
Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

Beslenme giyimden daha önemli bu tip durumlarda(yani ince giyin demiyorum tabiki yine sağlam giyin)
+çok büyük sıcaklık deişimlerine fırsat verme sıcak ortamda paltoyla oturma yada bereyle, dışarı çıkacağında tak
vitamin eksiğin olmasın yüklen portakala kiviye muza kivi manyak bi C vitamini deposu
Isınmak için pekmez fazlasıyla iyi olur...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

Ter için bi t-shirt giy, eve geldiğin zaman ılık bi du$ al.
Antremandan sonra soğukta kalmamaya çalı$, bu saydıklarıma dikkat edersen hasta olmazsın.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 29 Ekim 2005 18:27 tarihinde demiş ki:
Amerikan futboluna başladım 2 haftadır antremanlara gidiyorum da, haliyle soğuk sezondayız ve antremanlar açık havada yapılıyor, iki haftadır antremana gidiyorum eve geldiğimde hastalanıyorum, nasıl engelleyebilirim bunu?
Çok kalın kıyafet giyince koşmamı engelliyor oynadığım pozisyon gereğinden de hızlı koşmam lazım... Şöyle ilaç krem falan var mıdır vücudu sıcak tutacak yada üşütmemi engelleyecek?

abe sorması ayıp üniversite takımı falan mı? öyleyse hangi?[signature][hline]pazi snajper !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...