Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nihilistliğe doğru gidiyorum..mu?

nymph

Öne çıkan mesajlar

ben nihilistim yaklaşık 2 senedir hiçbirşeye inanmıyorum boşluk en güzeli.
o bana karışmıyor ben ona güzel güzel takılıyoruz.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LiquiD, 28 Ekim 2005 00:03 tarihinde demiş ki:
yoo, oluyorsunuz. "olmak" her ne ise.

Çok merak ettim nasıl "nihilist" olunuyor öyle bir anlatır mısın? Hadi bakalım ben nihilist olmak istiyorum biri bana öğretsin nasıl nihilist olacağımı madem o kadar basit bir şey.[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki:
Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.!
Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

Ne boş mesajdır 2 mesaj ustteki kardeşim bişiyi kendin olmazsın yaf alala sen şimdi atıyorum ateist im diorsun bilerek mi oluorsun ateist demekki dinlere fln mantıken beyinen inanmıorsun ole cumburlop diye olunmuo neyse geçer geçer nihilist neyse artık :D[signature][hline]You cannot change your fate...noman can
Sosyal ağlarda paylaş

kisiselde en sevmedigim sey o yaa,
ergenliktir gecer vs. diyceginize biseyler söyleseniz... yardim etmeyi deneseniz belki geçicektir belki geçmiycektir ama ergenliktendir gecer basindan atmaya calismak gibi geliyo bana[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
duende, 29 Ekim 2005 15:04 tarihinde demiş ki:
kisiselde en sevmedigim sey o yaa,
ergenliktir gecer vs. diyceginize biseyler söyleseniz... yardim etmeyi deneseniz belki geçicektir belki geçmiycektir ama ergenliktendir gecer basindan atmaya calismak gibi geliyo bana

yardım edebilecegimz en iyi seyi soyledik gerisi kendi kafasında bitiyo[signature][hline]From the holy sea of golden flames
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu iyi güzel de, cennetin olduğuna inanmıyorsanız cennetin olduğuna inanmıyorsunuzdur, nihilist değilsinizdir yani.
Öyle çat diye nihilist olunmaz ki, bunu anlatamıyorum yani.
Hatta çoğu felsefeciye göre nihilist olmak başarılması imkansız bir şeydir. Öyle dakikada olunmaz kısacası.[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki:
Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.!
Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...