bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ben nihilistim yaklaşık 2 senedir hiçbirşeye inanmıyorum boşluk en güzeli. o bana karışmıyor ben ona güzel güzel takılıyoruz.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Nıhılıst arkadaslarıma onerım Boyle dedı Zerdust u okumalıdır.[signature][hline]With the lights out it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid and contagious Here we are now, entertain us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: nymph, 28 Ekim 2005 12:00 tarihinde demiş ki: @ nileppezdel aşka inanmıyorum desem dövermisiniz beni. hehe Yok ya ne dövmesi. Aşık olunca inanırsın hem. :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 bakıcaz artık:hmm:[signature][hline]live for yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: LiquiD, 28 Ekim 2005 00:03 tarihinde demiş ki: yoo, oluyorsunuz. "olmak" her ne ise. Çok merak ettim nasıl "nihilist" olunuyor öyle bir anlatır mısın? Hadi bakalım ben nihilist olmak istiyorum biri bana öğretsin nasıl nihilist olacağımı madem o kadar basit bir şey.[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 olmak istemedim 1, öle bişein varlığından haberim yokttu insanlar bana öle dedi 2,olunmıcak kadar muhteşem bişey olmasa gerek 3.[signature][hline]live for yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Ne boş mesajdır 2 mesaj ustteki kardeşim bişiyi kendin olmazsın yaf alala sen şimdi atıyorum ateist im diorsun bilerek mi oluorsun ateist demekki dinlere fln mantıken beyinen inanmıorsun ole cumburlop diye olunmuo neyse geçer geçer nihilist neyse artık :D[signature][hline]You cannot change your fate...noman can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ya$ın 14-18 arası mı?[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 nihilizm tutorial isteriz.[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 onceki msglardada dedigim gibi gelip gecici seyler rahat ol sakin kafayla düsün...[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 yaşım öyle evet! yine ergenliğe vuruldu konu. öle ossun bklm[signature][hline]live for yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 kisiselde en sevmedigim sey o yaa, ergenliktir gecer vs. diyceginize biseyler söyleseniz... yardim etmeyi deneseniz belki geçicektir belki geçmiycektir ama ergenliktendir gecer basindan atmaya calismak gibi geliyo bana[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 nihlizm hastalık değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: duende, 29 Ekim 2005 15:04 tarihinde demiş ki: kisiselde en sevmedigim sey o yaa, ergenliktir gecer vs. diyceginize biseyler söyleseniz... yardim etmeyi deneseniz belki geçicektir belki geçmiycektir ama ergenliktendir gecer basindan atmaya calismak gibi geliyo bana yardım edebilecegimz en iyi seyi soyledik gerisi kendi kafasında bitiyo[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bu toic için söylemedim nerdeyse her topicte sus lan velet der gibi yastadrir büyüyünce gecer tarzi bir post oluyo...[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titreyenuzayli Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 dusuncelerin olgunlasacak zamanla arkadasim, herkes yasar. relax ol, olursen sakata gelebilirsin fakat sehadet getirmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 yaw beyler bana da arada bi gelip gidiyolar.. tırsmaya başladım... kendi kendime "lan hadi cennet diye bişe yoksa" diyorum.. çarpılacam ben :([signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Yahu iyi güzel de, cennetin olduğuna inanmıyorsanız cennetin olduğuna inanmıyorsunuzdur, nihilist değilsinizdir yani. Öyle çat diye nihilist olunmaz ki, bunu anlatamıyorum yani. Hatta çoğu felsefeciye göre nihilist olmak başarılması imkansız bir şeydir. Öyle dakikada olunmaz kısacası.[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 yaw ben nihilist oldum demedim ki.. arada bi gelip gidiyolar dedim.. :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Yok yani bu topic altında tartışmak garip bunları çünkü nihilistliğe doğru gidiyorum mu? gibi bir başlık baştan saçma geliyor zaten neyse.[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 anlatamıyorum herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bn de..bakın oldum demiorm olcam da demiorm..soruyorum sadece.[signature][hline]live for yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar