Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mining 0-300

Choosen

Öne çıkan mesajlar

Minig aldım para kazanmam lazım şimdi Thunderidge'de 60 yaptım skilli sizce nerelerde aramalıyım nerelerde bol bol maden bulunur anlatırsanız çok sevinirim Horde'um[signature][hline]Dunemaul(PvP)-Horde
Disaster Orc Shaman
Choosen Troll Rogue
Shaman kadar kafanıza taş düşsün NERF amincileri!!!
Sosyal ağlarda paylaş

worldofwar.net te loch modanda nereden hangi maden çıkar onun haritası var. levelin biraz yüksekse ve sen yeni başlıyorsan mininge o zaman fazla zorlanmazsın . loch modandan başla yukarı wetlandse sonra daha da yukarı çık git öyle. en önemlisi mağaralara gir madenler en çok oralarda bulunuyor. gerçi benim de 210da kaldı çıkaramayıroum fazla, mitril bulunmuyor; nerelerde çok çıkar çnerisi olan var mı?[signature][hline]oasisoyun.net
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Sosyal ağlarda paylaş

şöle söliyim perş. akşamı bende para bırakmayan smithing i sildim (225'ti ) mining aldım.

bu sabah 225 i geçtim, artisan train ettim :) 2 günde yaklaşık 60gp + bi 15 gp de harcadım 1-2 bişiye :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II
Let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • Admin
Burning steps de olması lazım bunun yanında instance olarakda brd ve mcden cıkıyor[signature][hline]Wow:Satanix [PT] 60 NE Rogue of Magt. , Satanix UD Rogue of The Maels.
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Osi:Virus The Baltazar of Atl
Horizon:Satanix The Dragon..
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim sunucuda arcane crystal'ler anca 15-16g ediyor artık. Bulmak da epey şans işi, 2 saat farmlayıp onlarca rich thorium kazıp eli boş döndüğüm çok oluyor.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion
Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

searing gorge da thorium point altinda bi yer war cauldron du galiba orada ve onun icindeki magaralarda cikiodu[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...