Choosen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Minig aldım para kazanmam lazım şimdi Thunderidge'de 60 yaptım skilli sizce nerelerde aramalıyım nerelerde bol bol maden bulunur anlatırsanız çok sevinirim Horde'um[signature][hline]Dunemaul(PvP)-Horde Disaster Orc Shaman Choosen Troll Rogue Shaman kadar kafanıza taş düşsün NERF amincileri!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Loch Modanda ve 1000needlesda ve alterac vadisi baya tin iron ore ve copper var.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım [Bu mesaj Absolut tarafından 09 Haziran 2005 11:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choosen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ok saol[signature][hline]Dunemaul(PvP)-Horde Disaster Orc Shaman Choosen Troll Rogue Shaman kadar kafanıza taş düşsün NERF amincileri!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 worldofwar.net te loch modanda nereden hangi maden çıkar onun haritası var. levelin biraz yüksekse ve sen yeni başlıyorsan mininge o zaman fazla zorlanmazsın . loch modandan başla yukarı wetlandse sonra daha da yukarı çık git öyle. en önemlisi mağaralara gir madenler en çok oralarda bulunuyor. gerçi benim de 210da kaldı çıkaramayıroum fazla, mitril bulunmuyor; nerelerde çok çıkar çnerisi olan var mı?[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 mining den fazla para kazanamıyorsun onu söyleyeyim.maden satarım ah de pek işe yaramıyor.yada ben satamıyorum[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mithrilin babası tanariste cıkıyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 beyler mithrill badlands'ta çıkartılır.Bu arada madenciler belki cok para kazanamaz ama arada "arcane crystal" gibi taşlar bularak min 25g 'a satabilirler unutmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 şöle söliyim perş. akşamı bende para bırakmayan smithing i sildim (225'ti ) mining aldım. bu sabah 225 i geçtim, artisan train ettim :) 2 günde yaklaşık 60gp + bi 15 gp de harcadım 1-2 bişiye :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ya beyler dark iron lazim mining skill yeterli ama yer bulamiorum yani searing gorge diorlar ama orda dun 4 saat dolastim bulamadim mumkunse cord verebilir misiniz?[signature][hline]You Will Never Walk Alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Burning steps de olması lazım bunun yanında instance olarakda brd ve mcden cıkıyor[signature][hline]Wow:Satanix [PT] 60 NE Rogue of Magt. , Satanix UD Rogue of The Maels. Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Burning Steppes de Elite Twilight moblarinin oldugu magaranin etrafinda ve icinde de dark ironlar var, ayrica bolgede random olarakta pop oluyolar..[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Now Barista.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 http://ui.worldofwar.net/ui.php?id=277 Bayabi işini görür herbalist miner treasure hutner arkadaşlarin.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796 Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 yok beyler bulamiorum o bahsettiginiz yerde 1 kere 1 tane cikti dolasiorum dolasiorum ama tik yok[signature][hline]You Will Never Walk Alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bizim sunucuda arcane crystal'ler anca 15-16g ediyor artık. Bulmak da epey şans işi, 2 saat farmlayıp onlarca rich thorium kazıp eli boş döndüğüm çok oluyor.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 peki silver veinler nerde çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 searing gorge da thorium point altinda bi yer war cauldron du galiba orada ve onun icindeki magaralarda cikiodu[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar