Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ask öldü ,nasıl bilirdiniz?(mavi sakal)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
harbi merak ettim sarkıyı dinleye dinleye?nası bilirdik acaba gercekten ölseydi? eger bugun olseydi ben pek ii bilmezdim heralde kendisini..[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........

[Bu mesaj irin tarafından 29 Ekim 2005 16:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Fazla uzulmezdim nede olsa hersey cıkar oldugu için boyle birseyi tam olarak yasayamadıgımız için koymazdı herhalde. Seni depresiv gordum ne iş?[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden
Hayatımı arıyorum kaderimin içinden
Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden
Şimdi çıkaracağım geleceğimi

Mesaj tarihi:
öyle bi tişört var, önünde biri yazıyo arkasında diğeri. evet görür görmez aldım :)[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
i see kız people

Mesaj tarihi:
çok şerefsizdi herkesi dolandırdı derdim[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Mesaj tarihi:
sigara ölse nasıl bilirdiniz deseler içim burulur kin duyarım şu merete ama yinede iyi bilirdim derim...
Aşk içinde aynı şeyler geçerlii....[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
aşk öldü, sıra bende..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
ask zaten materyalizmin geri gelisi ile oldu. Aska artik "oyun", taraflara ise "oyuncu" (player) denen bi dunyada neyden bahsediyosunuz?[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope...
Mesaj tarihi:
bn onu tanımak için çok çaba sarfetsemde o beni tanımak için aynı çabayı göstermedi.

ne diim, kendisi kaybetti :)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekip de gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!

I'm love in it! :)
  • Yeni Oluştur...