irin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 harbi merak ettim sarkıyı dinleye dinleye?nası bilirdik acaba gercekten ölseydi? eger bugun olseydi ben pek ii bilmezdim heralde kendisini..[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... [Bu mesaj irin tarafından 29 Ekim 2005 16:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 İyi bilirdim der çıkar giderim.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Fazla uzulmezdim nede olsa hersey cıkar oldugu için boyle birseyi tam olarak yasayamadıgımız için koymazdı herhalde. Seni depresiv gordum ne iş?[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Tanrı öldü. -Nietzsche Nietzsche öldü. -Tanrı[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 @sir güzelmiş[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 gerçekten çok güzel niçe olayı[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 öyle bi tişört var, önünde biri yazıyo arkasında diğeri. evet görür görmez aldım :)[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 çok şerefsizdi herkesi dolandırdı derdim[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 su anda asagadan bakıyordur derdim[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 sigara ölse nasıl bilirdiniz deseler içim burulur kin duyarım şu merete ama yinede iyi bilirdim derim... Aşk içinde aynı şeyler geçerlii....[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... icq:40003000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 son 1 kez goremeden gitti diye çookk üzülürdüm[signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Aşk mı? Oda nedir? Tanımıorum ben...[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 aşk ölmez biz ölürüz derim[signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 aşk öldü, sıra bende..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ask zaten materyalizmin geri gelisi ile oldu. Aska artik "oyun", taraflara ise "oyuncu" (player) denen bi dunyada neyden bahsediyosunuz?[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bn onu tanımak için çok çaba sarfetsemde o beni tanımak için aynı çabayı göstermedi. ne diim, kendisi kaybetti :)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! I'm love in it! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 "Çoktan ölmüştü, yeni mi duydunuz?" derim.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 topragı bol olsun[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Aşk ; ölmedi sadece saklanıyor[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar