jacabo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 atv de yayınlancak bu yeni dizi bence cok ho$a benziyo ılk ole kısa kısa gosterırken baga ho$landım guzel yapmı$lar gibi geldi oyuncularda iyi bakalım nası olcak ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Zeke Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Nasıl ya türkler goodfather ın dizisini yapıyo demeyin bana lütfen biraz daha açın şu konuyu lütfen kim oynuyo bari
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 böyle bir dizimi varmış lan aslfkjaslf.benim tek bildiğim baba dizisi süper baba idi.
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 jacabo said: atv de yayınlancak bu yeni dizi bence cok ho$a benziyo ılk ole kısa kısa gosterırken baga ho$landım guzel yapmı$lar gibi geldi oyuncularda iyi bakalım nası olcak ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize alıntılayım da rezil olsun haberi yoktur kesin
reampage Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 abi ahmet mümtaz taylan filan oynuodu gayet eğlenceli geyik diziyidi ama taylan kardeşler yabancı damat çekmek için bunu bıraktı yada film çekmek içindi sanırım.
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 kim resledi olum babayı yeni dizi sandım
Öne çıkan mesajlar