Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafa mı atarsınız Yumrukmu...

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

Tokat kadar karşı tarafı caydıramaz hiçbiri. Kafa sakat, Yumruk oturtması zordur ama tokat atması kolay isabet oranı yuksek ve çok hızlı olup direk dispell, debuff, fear vs vs etkisi yapar. Ayrıca tokat at izi kalsın demişler dayak bile yeseniz o 5 kardeş trafik lambası gibi yanar yanakta 20 dakika :)
Ama en güzeli hiç kavga etmemek o ayrı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Abso

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 27 Ekim 2005 18:57 tarihinde demiş ki:
Tokat kadar karşı tarafı caydıramaz hiçbiri. Kafa sakat, Yumruk oturtması zordur ama tokat atması kolay isabet oranı yuksek ve çok hızlı olup direk dispell, debuff, fear vs vs etkisi yapar. Ayrıca tokat at izi kalsın demişler dayak bile yeseniz o 5 kardeş trafik lambası gibi yanar yanakta 20 dakika :)
Ama en güzeli hiç kavga etmemek o ayrı.

Herşeyden önce osmanlı tokatı diye bir şey var ama :)[signature][hline]''You will always be in my heart''
- George Hagi-april,24 2001

Sosyal ağlarda paylaş

ne var ne var olayına girmem...önce kafayla başlarım darbe almamak için hiç ara vermeden yumruğa bağlarım..tekmeyide eksik etmemelisiniz takımlara zarar gelmesin mahiyetinde...

en sonunda biri ayırmak için araya kesin girer..biraz aranız açıldığında rakibinizle eleman kafasını kaldırmaya başladığı anı yakalayın...tam o anda bi tekme yada tercihen tokatla iyice bitirin elemanı..
Sosyal ağlarda paylaş

gs leed maçında çıkan olaylarda bi abim efsane fatality yapmıstı bi ingilize,çok takdir etmiştim oyle bi durumda onu kullanırım.adam tekme atar gibi yapıp yumuruğu yapıstırdı.ben dumur oldum ingiliz ne oldu kim bilir[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

Valla sole diyim benim pederin Pub'i var ve zaman zman kavga cikio felan. Babamin basina 2 defa geldi. Birinde "Bu var" kısmında kafa yedi burnu kırıldı ameliyat oldu. İkincisinde hic beklemedigi bi anda yemis kafayi daha 2 ay oluyo bu olay olali o zamanda 4 dis döktü. Simdi sirma gibi porselen disleri var masallah.
Bence en iyisi kafa. Gözlemlerime göre hehe .[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki:
Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!"

Sosyal ağlarda paylaş

said:
SmoLaFein, 27 Ekim 2005 19:58 tarihinde demiş ki:
Alnının ortası mı..?
İnsanın en sert we dayanıklı yerı kafatasıdır sakın alnına yada kafasına yumruk atayım deme

İnsanın gözleri kararıyo çok kötü oluyor. Sağlam belki ama bi anda gözleri dönüyor insanın. Nerden mi biliyorum? Bilmem :p
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Helcaraxe, 27 Ekim 2005 20:04 tarihinde demiş ki:
Çeneye atılan çok sert bir yumrugun yerini ne kafa ne diz alabilir.

Adamim Muhammed Ali deil adam. Sole bitane vurcak dier cocukalr ayirir saten hemen ondan sonra birbirini itme felan. Bide cok pis bi hareket vardir erki zamanlardan. Hani omzunun kosesinden suveterini tutarken hadstre gibi bi unlemle şöle ileri dogru itme var ya. Hastasıyım.[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki:
Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!"

Sosyal ağlarda paylaş

Ben önce kolunu kıvırmaya çalışırım.Zaten o halde hamle etmeye çalışırsa kafaüstü yere çakılır, hamle yapmaya çalışmazsa biraz zorlarım ama kolunu arkada kıvırır, duvara iterim

Eğer blokluyamıycağım bi hamle gelirse yana kaçmayı tercih ederim.Özellikle arkamda bi duvar, ağaç vb. varsa(yada gıcık olduğum biri) bana saldıran kişi direkt olarak arkaplanı kucaklıyabilir

Tabii normal durumlarda topuk tekniği tercihimdir. Yani kavga ettin diyelim, adamıda dövdün ne olcak? Başın göğemi ercek? Hayır... Dövdüğün adam ertesi gün 5 kişi topluycak seni yere yığıcak, ertesi gün sen 10 kişi toplayıp gidicen dövcen, sonraki gün o 20 kişi getircek filan olayı kan davasına çevirceksiniz...[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki:
İşiyorum öyleyse varım..
Sosyal ağlarda paylaş

Normalde capoeira yapmak isterdim ama kavgada işe yaramaz diye düşünüyorum. denemedim gerçi, ama yaramaz abi işte...

Ve asla kafa atmam, zaten reflekslerim çok güçlüdür.

1-) Yakamdan tutarsan , kavga durumu başlama pozisyonunda olsa bile elini iki elimle tutar ve yere oturarak bileğini kırarım.

2-) Hadi kafa atacaksın uzaktan gerindin.Çat alttan tekme atarım.

3-) Hiç biri olmadı , ben saldırmam hiç bi zaman.Sadece çok feci sinirlendiğim zaman saldırırım, ayrıca çok fena sinirlendiğimde çok fena zarar veririm.Ayrıca kendinizi kızdırmayı bilin, kafayı yiyin, gaza gelin... :D[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak...
Sosyal ağlarda paylaş

dirsekle yandan burnuna gömerim taibox :) sonra eğer elmişse kavga orada biter eğilmemişse arkasına çoktan geçmiş ve sırtınada vurmuş olurum
bunun yanında bacağına sağlam bir tekmeyle yere serme olayınıda düşünmek gerekir klasik kavgalara alışık biri hazırlıksız yakalanırsadirekt yere yapışır ondan sonra uygun yerler tekemlenir[signature][hline]HisarOyun,Blog,Nysera
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...