AthleT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Kafa kesinlikle tek geçerim.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Tokat kadar karşı tarafı caydıramaz hiçbiri. Kafa sakat, Yumruk oturtması zordur ama tokat atması kolay isabet oranı yuksek ve çok hızlı olup direk dispell, debuff, fear vs vs etkisi yapar. Ayrıca tokat at izi kalsın demişler dayak bile yeseniz o 5 kardeş trafik lambası gibi yanar yanakta 20 dakika :) Ama en güzeli hiç kavga etmemek o ayrı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Yok abi kafayı gömünce elaman iptal ama tokat yiyince yanağı kızardığıyla kalır sonra eşşeksudan gelincee kdar =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Absolut, 27 Ekim 2005 18:57 tarihinde demiş ki: Tokat kadar karşı tarafı caydıramaz hiçbiri. Kafa sakat, Yumruk oturtması zordur ama tokat atması kolay isabet oranı yuksek ve çok hızlı olup direk dispell, debuff, fear vs vs etkisi yapar. Ayrıca tokat at izi kalsın demişler dayak bile yeseniz o 5 kardeş trafik lambası gibi yanar yanakta 20 dakika :) Ama en güzeli hiç kavga etmemek o ayrı. Herşeyden önce osmanlı tokatı diye bir şey var ama :)[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 kafayi oturtamama tehlikesi oldugundan adam da senden uzunsa kafayi yetistiremeyeceginden en iyisi kasiklara diz ustune aparkat kombosudur.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bu konuya tharkasın karışacağını biliyodum you shall respect his autoritaaaah... (Hail to the Master.)[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 27 Ekim 2005 19:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Eğer kısa sürede knock-out etmek istiyorsanız ne yapıp edip yumruk veya kafayla çenenin hafif yanına vurun. Çünkü beyne giden sinirler oradan geçer ve darbenin etkisiyle adam bayılır.Orta okulda bizzat test etme şansım olmuştu.Benden hayli iri yarı bir adamı yere sermiştim.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nvda Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Ne kafa ne yumruk. Cinsel organa tüm güç tekme yada alnın ortasına tüm güç yumruk. Direk sakat bırakmak yada bayıltmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Alnının ortası mı..? İnsanın en sert we dayanıklı yerı kafatasıdır sakın alnına yada kafasına yumruk atayım deme[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kocero Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ne var ne var olayına girmem...önce kafayla başlarım darbe almamak için hiç ara vermeden yumruğa bağlarım..tekmeyide eksik etmemelisiniz takımlara zarar gelmesin mahiyetinde... en sonunda biri ayırmak için araya kesin girer..biraz aranız açıldığında rakibinizle eleman kafasını kaldırmaya başladığı anı yakalayın...tam o anda bi tekme yada tercihen tokatla iyice bitirin elemanı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 düz tekme ve sonra zincir yumruk..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 gs leed maçında çıkan olaylarda bi abim efsane fatality yapmıstı bi ingilize,çok takdir etmiştim oyle bi durumda onu kullanırım.adam tekme atar gibi yapıp yumuruğu yapıstırdı.ben dumur oldum ingiliz ne oldu kim bilir[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bi ara pati erkekleri olarak deneyilim birbirimizin üstünde ole karak birligine varalım:D[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Valla sole diyim benim pederin Pub'i var ve zaman zman kavga cikio felan. Babamin basina 2 defa geldi. Birinde "Bu var" kısmında kafa yedi burnu kırıldı ameliyat oldu. İkincisinde hic beklemedigi bi anda yemis kafayi daha 2 ay oluyo bu olay olali o zamanda 4 dis döktü. Simdi sirma gibi porselen disleri var masallah. Bence en iyisi kafa. Gözlemlerime göre hehe .[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nvda Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: SmoLaFein, 27 Ekim 2005 19:58 tarihinde demiş ki: Alnının ortası mı..? İnsanın en sert we dayanıklı yerı kafatasıdır sakın alnına yada kafasına yumruk atayım deme İnsanın gözleri kararıyo çok kötü oluyor. Sağlam belki ama bi anda gözleri dönüyor insanın. Nerden mi biliyorum? Bilmem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Çeneye atılan çok sert bir yumrugun yerini ne kafa ne diz alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kocero Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 sağ kolum ters döndüğü için yumruk atmaktan çekinirim..herkes beni sağlak bilir ama feci sol koyarım..bu da bi avantaj tabi.. gaza geldim hade lan pati fayt kılab.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Helcaraxe, 27 Ekim 2005 20:04 tarihinde demiş ki: Çeneye atılan çok sert bir yumrugun yerini ne kafa ne diz alabilir. Adamim Muhammed Ali deil adam. Sole bitane vurcak dier cocukalr ayirir saten hemen ondan sonra birbirini itme felan. Bide cok pis bi hareket vardir erki zamanlardan. Hani omzunun kosesinden suveterini tutarken hadstre gibi bi unlemle şöle ileri dogru itme var ya. Hastasıyım.[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bence olayı konuşarak halledin şiddede lüzum yok...[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ben yumruk atardım.kafa atcan adam ölcek falan is cıkcak basına eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Ben önce kolunu kıvırmaya çalışırım.Zaten o halde hamle etmeye çalışırsa kafaüstü yere çakılır, hamle yapmaya çalışmazsa biraz zorlarım ama kolunu arkada kıvırır, duvara iterim Eğer blokluyamıycağım bi hamle gelirse yana kaçmayı tercih ederim.Özellikle arkamda bi duvar, ağaç vb. varsa(yada gıcık olduğum biri) bana saldıran kişi direkt olarak arkaplanı kucaklıyabilir Tabii normal durumlarda topuk tekniği tercihimdir. Yani kavga ettin diyelim, adamıda dövdün ne olcak? Başın göğemi ercek? Hayır... Dövdüğün adam ertesi gün 5 kişi topluycak seni yere yığıcak, ertesi gün sen 10 kişi toplayıp gidicen dövcen, sonraki gün o 20 kişi getircek filan olayı kan davasına çevirceksiniz...[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Normalde capoeira yapmak isterdim ama kavgada işe yaramaz diye düşünüyorum. denemedim gerçi, ama yaramaz abi işte... Ve asla kafa atmam, zaten reflekslerim çok güçlüdür. 1-) Yakamdan tutarsan , kavga durumu başlama pozisyonunda olsa bile elini iki elimle tutar ve yere oturarak bileğini kırarım. 2-) Hadi kafa atacaksın uzaktan gerindin.Çat alttan tekme atarım. 3-) Hiç biri olmadı , ben saldırmam hiç bi zaman.Sadece çok feci sinirlendiğim zaman saldırırım, ayrıca çok fena sinirlendiğimde çok fena zarar veririm.Ayrıca kendinizi kızdırmayı bilin, kafayı yiyin, gaza gelin... :D[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 dirsekle yandan burnuna gömerim taibox :) sonra eğer elmişse kavga orada biter eğilmemişse arkasına çoktan geçmiş ve sırtınada vurmuş olurum bunun yanında bacağına sağlam bir tekmeyle yere serme olayınıda düşünmek gerekir klasik kavgalara alışık biri hazırlıksız yakalanırsadirekt yere yapışır ondan sonra uygun yerler tekemlenir[signature][hline]HisarOyun,Blog,Nysera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Kafa atmak cidden kolay iş değil yani tutturamadın mı yalaktan su içen inek gibi kalır kafası adamın. Yumruk ise yeteri kadar hızlı değil. Ama tokat birader sen ne diyooooŞAAAKKKooonnn. Buyur elime konuş diyecen sonrada :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Koşun paticiği Cüneyt Arkınlar basmış.Kafa atmalar, göz yarmalar,kol kırmalar:)[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar