RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Diyelimki bir kavgadasınız.. klasik orta okul kavgalarındaki gibi.. (göğüsler ile birbirlerini iterek) Ne var Ne var Ne var Bu Var *********** <<<<<<<<< Evet bu kısımda ne yapardınız.. Sizce rakibi en can yakıcı halde yere nasıl serersiniz.. Bana böyle bi olay oldugunda kafaile karşılık vermiştim işe yaramış adam yere düşmüş ve ben koca cüssemle tabiri caizse ezmiştim.. Başına gelen varmı böyle bi olay.. ?.[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Kafa en saglamı.[signature][hline]With the lights out it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid and contagious Here we are now, entertain us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 yumruk daha saglam cünkü kafa attıgın zaman kafanda tranva yada tramva herneyse :) ondan geçirebilirsin ve kafan acır şişer ıvrzıvr temiz gibi yumrugunu at =)[signature][hline]| Msn | İnsanlığın adı para,bu hayatın tadı para,hasret kaldım dostluklara...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 kafa pek sağlam değil bence. artık nasıl anlarsınız bilemem.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Aşşa dogru bakıcaksın adama karsı we burnunu da ozellıkle korumak ıcın kafan bıraz assada bakıcaksın sonra yakasından tutabılırsen çekıp kafa atarsın burnunun ustune hızlıca yok ama aranızda bı adam kadar mesafe warsa en ıyısı tam gozunun ustune yada burnuna yumruk[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Kasıklara diz geçirdikten sonra karşı kişiye karşılık verdirmeyecek şekilde giriştikten sonra zaten sonuç belli olur[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 en guzeli guzelce bi geril pat kafayı koy ardından hiç bos bırakmadan yumrugu koy nakavt...[signature][hline]...FaLLeNAngeL... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Valla kavga sırasında acı hissetmediğim için travma yada tranma her neyse geçirmem kafa iyidir :)[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 yumruk atardım[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ben ortaokulda bi erkek cocugunu istiklal marsında sıra olurken(mudur elinde mikrofon susun sıra olun diyor bzie) dovmustum ellerini iki elimle tutup once ayak bilegi ile dizi arasında kalan kemiklerine sonrada malum bolgeye tekma atmıstım nihah ps: cok uslu biriydim kimse beklemiyordu,okul birincisiydim inektim mööydüm, öğretmenlerim bile sasirmıstı ama kızdırınca oluyor işte. cevap: ne yumruk ne kafa,tekme atıcaksın kardeşim.[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 kafa - yumruk - diz kombosusun tek geçerim ;)[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 göğüsler birbirini itiyosa zaten yumruğu koyana kadar adam kafayı indirebilir[signature][hline]I've come to the conclusion, yes I know That between black and white there is no room for two The scale it might be wide, but there's no need to be blind Between black and white there is no room for two Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Passanger, 27 Ekim 2005 17:32 tarihinde demiş ki: Kafa en saglamı. Mükemmel bu... Ben de bi kafa var attım mı tamamdır lol[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Kafa + aşağıda bir yere diz :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Daniel, 27 Ekim 2005 17:33 tarihinde demiş ki: yumruk daha saglam cünkü kafa attıgın zaman kafanda tranva yada tramva herneyse :) ondan geçirebilirsin ve kafan acır şişer ıvrzıvr temiz gibi yumrugunu at =) abi kafayi admın alnına atmıycan tabi yoksa gecirirsin travmayi buruna cakcan :D[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 kafa tam burnuna orası olmasa kas üstü cok acıo kendimden biliom[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 suratının ortasına indirirm yumruğumu sonrda saçından tutar duvara ve parkeye falan geçiririma rd arda.. surat dağılınca bırakrım :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Zuhahuauhauha koptum Dory :) Harbiden benim lisedeki kız arkadaşım judocuydu oda sokakta eleman dövmüştü gözümün önünde höt noluyor lan bile diyemedim :)[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 o an bişi yapmam sora gider boş bi anında arkadan atlar yere yapıştırırım ee şeref de nereye kadar.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Oha be Chemical.. Ee Yere düşünce ne yapcan gene kalkar alır aşaa bu seferde.. Benisen düşürsen mesela bilmiyorum hem kalleşlik hemde kavgadayız charmığa gerebilirim ..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Burnuna doğru kafa atabilecek pozisyonda isem kafayı gömerim. Ama baktım tam oturtamıcam malum bölgeye korum dizi ondan sonra Allah ne verdiyse.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 *!kagıdı kalemi eline alir* kendime not redallhoor'dan uzak durucaksın kavga etmiceksin, cicegine su vermeyi unutma, bi de yarın pazardan 3 kilo patates al deterjan da bitmiş gibi sanki..[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: RedallHoor, 27 Ekim 2005 17:46 tarihinde demiş ki: Oha be Chemical.. Ee Yere düşünce ne yapcan gene kalkar alır aşaa bu seferde.. Benisen düşürsen mesela bilmiyorum hem kalleşlik hemde kavgadayız charmığa gerebilirim .. abi işte olay o zaten kaldırmıyorum 76 kilo mu neyim, oturuyorum üstüne kitliyorum sağını solunu, aikidoya gidicem hatta bak birazdan.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Erkek adam kavga ederken malum yere vurmaz yakismaz teke tekte.. Kafa en saglami zaten o pozisyonda yumruk atamazsin yani sen yumrugu cikartana kadar yerde olursun;) Redall i gormustum ben bulasmayin derim =)[signature][hline]When i read the harms of smoking, i gave up reading... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 kafayı oturtuşuna bağlı. vuramazsan bitersin.[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar