Chemical Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bende gördüm sanırım redallı kapı gibi hatırlıyorum:)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 İ just a cool boy ... :) Görende yaratık oldugumu zannetcek Değilmiyim?[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 kafa rulz her kavgada mutlaka bi kafa atarım onsuz bitiremiyorum [spo1=kafaaa][/spo]
zydar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 erkek adam malum bölgeye tekme falan atmaz.. ok de 10 kişilerse bir ikisine atarsın ki saf dışı kalsınlar direk.. :-) yani eğer fazla kişilerse durumu eşitleme babında malum yerlere tekme atabilrmiyiz? caiz midir efendim?[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
dory Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 kafa atma sansım cok düşük yumruk desen suratına yetişene kadar parcalarlar beni,en dogrusu tekme işte hatta ayakbileği ile diz arasında kalan bolgeye ayakkabının önü ile 90° açı ile bi yerleştiriceksin, bak bi daha geciyor mu sokagından[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance...
Silmarwen Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Burnunu ısırın =P[signature][hline]My Deviants | MSN:[email protected] | a Tale that goes on | Benim biraz oynanmış halim
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: zydar, 27 Ekim 2005 17:56 tarihinde demiş ki: erkek adam malum bölgeye tekme falan atmaz.. ok de 10 kişilerse bir ikisine atarsın ki saf dışı kalsınlar direk.. :-) yani eğer fazla kişilerse durumu eşitleme babında malum yerlere tekme atabilrmiyiz? caiz midir efendim? eger 10 kisilerse benim yanımdakilerde 5 den azsa adamlara abi ayana yatım sona dalgın bi anlarında vurup kacarım[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır!
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Aman Sezercım burnunu ısırma olur adam :o)[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: SoulCube, 27 Ekim 2005 17:55 tarihinde demiş ki: kafa rulz her kavgada mutlaka bi kafa atarım onsuz bitiremiyorum [spo1=kafaaa][/spo] Hacı saçındaki jölede beton etkisi yapar sen kafa atma sen saç at ... :) karşıdaki senin kaytan bıyıklara odaklanmışken çaktınmı kafayı aynen 2 - 80 zaten..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ayrıca www.kafamgirsin.com açıcaz açıcaz.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Ne gerek var kavgaya. Birbirinize cicek verin olmazsa Ruffles kabulumuzdur.. : )[signature][hline]Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki: "Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor"
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 En sevdiğim hareketimdir.Çok denemeyin garantili burun kırıyor =) adamın suratını sağ elimle el-ense çekiyorum önce sağ tarafa doğru çekiyorum sonra kafama doğru yanı sola çekiyorum ve gelişine buruna kafa atıyorum. o an kan boşalıyor =) deneyin. daha sonra burnunu tutan şahısa gerçekten çok gıcıksanız ayakkabınızın burnuyla kafasının eğmiş şahsın burnuna birdaha koyuyorsunuz. Ameliyat parasını babanız ödüyor.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 patinin saykoları birbir cıkıyo ama buranin tek saykosu custodemdir degismez[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Evet abi polis gözlüklerinide taktınmını offf offff karizmaya paysikoo ya gelll allahımmm my ayyysss.. Saatine bakar ve saat 7 deki stüdyosunu hatırlar zil caseini snare caseini kapar bmw 3 -16 tısına atladıgı gibi gider [signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. [Bu mesaj RedallHoor tarafından 27 Ekim 2005 18:08 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj RedallHoor tarafından 27 Ekim 2005 18:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 . [Bu mesaj Nefr tarafından 28 Ekim 2005 14:51 tarihinde değiştirilmiştir]
taz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 pek sevmem böle şeyleri ama ilk aklıma gelen kafa olurdu :)
zydar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 kafamgirsin.com u merakla bekliyoruz.. müdavimi oluruz biz..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 hangi kafa =p[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır!
Necro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Koltuk altını sık :D (etkisiz hala getirior :) sonra naparsan yap :D[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde )
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Kafayı aşağıya çekip, burna diz atmak. (oturur pozisyonda denenmiş, ve kan revan içinde bırakılmıştır.)[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 kafa atmak bence tehlikeli kafayı atarken gozleri kapıyon o anda hic ummadıgın yerine diz veya yumruk yiyebilirsin yumruk FTW[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 gözün acık kafa atarsın bisi olmaz[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır!
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ister istemez kapanıyo yani ben kapatıyodum:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne
zydar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 direk burna vurusanız iş bitiyo zaten..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 kick box cuyum ben direk tekmeyle yetiyorum zaten :D[signature][hline]SéuL Roì
Öne çıkan mesajlar