Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafa mı atarsınız Yumrukmu...

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

erkek adam malum bölgeye tekme falan atmaz.. ok de 10 kişilerse bir ikisine atarsın ki saf dışı kalsınlar direk.. :-)

yani eğer fazla kişilerse durumu eşitleme babında malum yerlere tekme atabilrmiyiz? caiz midir efendim?[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

kafa atma sansım cok düşük yumruk desen suratına yetişene kadar parcalarlar beni,en dogrusu tekme işte hatta ayakbileği ile diz arasında kalan bolgeye ayakkabının önü ile 90° açı ile bi yerleştiriceksin, bak bi daha geciyor mu sokagından[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
In my thoughts thou shalt forever be
As a dear and precious remembrance...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zydar, 27 Ekim 2005 17:56 tarihinde demiş ki:
erkek adam malum bölgeye tekme falan atmaz.. ok de 10 kişilerse bir ikisine atarsın ki saf dışı kalsınlar direk.. :-)

yani eğer fazla kişilerse durumu eşitleme babında malum yerlere tekme atabilrmiyiz? caiz midir efendim?

eger 10 kisilerse benim yanımdakilerde 5 den azsa adamlara abi ayana yatım sona dalgın bi anlarında vurup kacarım[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SoulCube, 27 Ekim 2005 17:55 tarihinde demiş ki:
kafa rulz
her kavgada mutlaka bi kafa atarım
onsuz bitiremiyorum
[spo1=kafaaa][/spo]

Hacı saçındaki jölede beton etkisi yapar sen kafa atma sen saç at ... :) karşıdaki senin kaytan bıyıklara odaklanmışken çaktınmı kafayı aynen 2 - 80 zaten..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Sosyal ağlarda paylaş

Ne gerek var kavgaya. Birbirinize cicek verin olmazsa Ruffles kabulumuzdur.. : )[signature][hline]Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki:
"Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor"
Sosyal ağlarda paylaş

En sevdiğim hareketimdir.Çok denemeyin garantili burun kırıyor =)

adamın suratını sağ elimle el-ense çekiyorum önce sağ tarafa doğru çekiyorum sonra kafama doğru yanı sola çekiyorum ve gelişine buruna kafa atıyorum.

o an kan boşalıyor =) deneyin. daha sonra burnunu tutan şahısa gerçekten çok gıcıksanız ayakkabınızın burnuyla kafasının eğmiş şahsın burnuna birdaha koyuyorsunuz.
Ameliyat parasını babanız ödüyor.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

Evet abi polis gözlüklerinide taktınmını offf offff karizmaya paysikoo ya gelll allahımmm my ayyysss..
Saatine bakar ve saat 7 deki stüdyosunu hatırlar zil caseini snare caseini kapar bmw 3 -16 tısına atladıgı gibi gider

[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..

[Bu mesaj RedallHoor tarafından 27 Ekim 2005 18:08 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj RedallHoor tarafından 27 Ekim 2005 18:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kafayı aşağıya çekip, burna diz atmak. (oturur pozisyonda denenmiş, ve kan revan içinde bırakılmıştır.)[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

kafa atmak bence tehlikeli kafayı atarken gozleri kapıyon o anda hic ummadıgın yerine diz veya yumruk yiyebilirsin yumruk FTW[signature][hline]From the holy sea of golden flames
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...