Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafa mı atarsınız Yumrukmu...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İ just a cool boy ... :) Görende yaratık oldugumu zannetcek

Değilmiyim?[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Mesaj tarihi:
erkek adam malum bölgeye tekme falan atmaz.. ok de 10 kişilerse bir ikisine atarsın ki saf dışı kalsınlar direk.. :-)

yani eğer fazla kişilerse durumu eşitleme babında malum yerlere tekme atabilrmiyiz? caiz midir efendim?[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
kafa atma sansım cok düşük yumruk desen suratına yetişene kadar parcalarlar beni,en dogrusu tekme işte hatta ayakbileği ile diz arasında kalan bolgeye ayakkabının önü ile 90° açı ile bi yerleştiriceksin, bak bi daha geciyor mu sokagından[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
In my thoughts thou shalt forever be
As a dear and precious remembrance...
Mesaj tarihi:
said:
zydar, 27 Ekim 2005 17:56 tarihinde demiş ki:
erkek adam malum bölgeye tekme falan atmaz.. ok de 10 kişilerse bir ikisine atarsın ki saf dışı kalsınlar direk.. :-)

yani eğer fazla kişilerse durumu eşitleme babında malum yerlere tekme atabilrmiyiz? caiz midir efendim?

eger 10 kisilerse benim yanımdakilerde 5 den azsa adamlara abi ayana yatım sona dalgın bi anlarında vurup kacarım[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır!
Mesaj tarihi:
said:
SoulCube, 27 Ekim 2005 17:55 tarihinde demiş ki:
kafa rulz
her kavgada mutlaka bi kafa atarım
onsuz bitiremiyorum
[spo1=kafaaa][/spo]

Hacı saçındaki jölede beton etkisi yapar sen kafa atma sen saç at ... :) karşıdaki senin kaytan bıyıklara odaklanmışken çaktınmı kafayı aynen 2 - 80 zaten..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Mesaj tarihi:
Ne gerek var kavgaya. Birbirinize cicek verin olmazsa Ruffles kabulumuzdur.. : )[signature][hline]Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki:
"Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor"
Mesaj tarihi:
En sevdiğim hareketimdir.Çok denemeyin garantili burun kırıyor =)

adamın suratını sağ elimle el-ense çekiyorum önce sağ tarafa doğru çekiyorum sonra kafama doğru yanı sola çekiyorum ve gelişine buruna kafa atıyorum.

o an kan boşalıyor =) deneyin. daha sonra burnunu tutan şahısa gerçekten çok gıcıksanız ayakkabınızın burnuyla kafasının eğmiş şahsın burnuna birdaha koyuyorsunuz.
Ameliyat parasını babanız ödüyor.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Mesaj tarihi:
Evet abi polis gözlüklerinide taktınmını offf offff karizmaya paysikoo ya gelll allahımmm my ayyysss..
Saatine bakar ve saat 7 deki stüdyosunu hatırlar zil caseini snare caseini kapar bmw 3 -16 tısına atladıgı gibi gider

[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..

[Bu mesaj RedallHoor tarafından 27 Ekim 2005 18:08 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj RedallHoor tarafından 27 Ekim 2005 18:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kafamgirsin.com u merakla bekliyoruz.. müdavimi oluruz biz..[signature][hline]
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
Kafayı aşağıya çekip, burna diz atmak. (oturur pozisyonda denenmiş, ve kan revan içinde bırakılmıştır.)[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Mesaj tarihi:
kafa atmak bence tehlikeli kafayı atarken gozleri kapıyon o anda hic ummadıgın yerine diz veya yumruk yiyebilirsin yumruk FTW[signature][hline]From the holy sea of golden flames
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne
Mesaj tarihi:
ister istemez kapanıyo yani ben kapatıyodum:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne
Mesaj tarihi:
direk burna vurusanız iş bitiyo zaten..[signature][hline]
- ver hadi..
  • Yeni Oluştur...