Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acele Tavsiye( Çin'den ne alınır)

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
Bir tanıdık yarın çin e gidiyormuş, babam istedigin birşey var mı diye sordu. Elektronik olur başka ilginç seyler olur, taşıması çok koymayacak şöyle güzel öneriler var mı?
Birde çinde şu fiyata bulabilirsin diyebileceğiniz? hatta ürünle ilgili link de verebileceğiniz? Çok şık olur hadin bakalım admine yardım :)

Mesela ben usb bellek düşündüm 1 gb lık falan olabilir. çin malı bozulur hemen desemde usb bellek dayanıklı olur en azından diyorum kendi kendime.[signature][hline]*
Mesaj tarihi:
dvd aldır.Aşırı ucuzmuş,orjinallerinden kaliteliymiş =)
ark aldı geldi 1$ mı ne gerçek kapağından guzel kapak yapmışlar hehe[signature][hline]By blood and honor we serve
Mesaj tarihi:
Assasin Dagger Derim :) Yaklaşık 1 sigara boyutunda zehiri ortasında sıvı bir halde tutması için özel bir oyma yapılmış bende var mükemmel bir alet..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Mesaj tarihi:
bellek iyi fikir

hocam şunu bunu al çinini şuyu ünlüdür diyemiyorum çünü etrafımda ne varsa en azından yarısı "made in china" damgalı :-)

Herşey var orda.. bence elektronik olarak yüklen. Hani üretildiği yerde daha ucuzdur vs..

bide iş gücü vardı çinde ucuz olan hehehhe :D[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
Evet dvdler çok ucuzmuş, hatta adamların dizilerin sezonluk arşivleri var small ville miş o.cymiş southparkmış ki bende var çinden geldi simpsons var çokta ucuz onları istet[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
  • Admin
Mesaj tarihi:
zydar yahu bana elektronik al demeyin direk şunu al deyin işte acele akıl lazım
uyuyodum telefon caldı
babam arıyo
msn e gir bişi sölicem dedi
ben uyku sersemi girdim falan şuanda öyleyim yani :)
mesela geçen elektronik bi alet çıktı nah şöyle diyip bi link vb bide çinde fiyatı cok ucuzmuş şöleymiş fln
böyle örnek verin süper olur :)[signature][hline]*
  • Admin
Mesaj tarihi:
sake varsa sake aldır çinliler içiyormu gerçi bilmiyom :)[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Osi:Virus The Baltazar of Atl
Horizon:Satanix The Dragon..
Mesaj tarihi:
2GB kapasiteli mp3 ve video player. Ya da dijital kamera da olabilir şöyle küçük boyutlu. :)[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.

[Bu mesaj Murk tarafından 27 Ekim 2005 11:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Çnüden hemtaşıması kolay olsun hemde yük olmayacak bişi hmmmm. Çinli hatun site hem ufak tefekler taşıması kolay olur hemde yük olmaz yeri geldiğinde kendiside yürüyebilir :P

Çinden ne istenebilir ki? DVD MVD kamera filan olabilir.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Mesaj tarihi:
İlim alınır, hani ilim çinde de olsa gideceksin hesabı ;)

Neyse, ucuza kıyafet alınır bildiğim kadarıyla Çin'de, her türlüsünden. Bunun dışında elektronik sektöründen mp3player, discman, dijital foto. makinası, usb bellek, webcam, gitar çalıyosan onla alakalı ıvır zıvır vs de alabilirsin.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
  • Admin
Mesaj tarihi:
filmlerin dvd ler 1 $mış güzel fiyat
aldıracagım asıl ürün cok yük yapmazsa istenebilir 1-2 tane :)
mesela lotr serisinin dvd si alınabilir hem arşiv yapayım diyodum yazdım listeme.

şimdi japon malları çinde satılıyormudur acaba?
eğer öyleyse ben şöyle bişiler çıkardım

usb flash disk 1 gb veya olmazsa 512 mb lık( 20-30 milyondan ucuz ise)
CREATIVE ZEN NANO 1 GB MP3 PLAYER ( 150 milyondan ucuza geliyosa )
CREATIVE ZEN NEEON 5GB MP3 PLAYER (200 milyondan ucuza olursa)
Lord of the Rings1-2-3 dvd seti

diye, Çindeki fiyatı bilmiyorum artık baksın tanıdık bu fiyatlardan ucuza bulursa alsın. bir ara bişi görmüştüm
www.ucuzlukmerkezi.com çin malı satıyorlar sitede. fiyatlar feci ucuz. ordan bakıp kıyaslıyorum heh
ama asıl ucuza japon malı bulunabiliyorsa çin de ozaman iş değişir. çekerim mp3 playerı mis gibi altıma :)[signature][hline]*
  • Admin
Mesaj tarihi:
Fotograf makinesi düşünmüyorum
hele çinden pek alasım gelmez foto makinesini
şuan bende Fujifilm s5000 var 10* optic zoom 6 mp 3/4 prof makine

ilerde alacagım makine ya eos olucak yada nikon un prof modelleri
ama sanırım en aşagı bir 2-3 sene sonra düşünürüm :)[signature][hline]*
Mesaj tarihi:
ddr Ram 1024

ekran kartı (hayal gücünü kullan)

veya en basitinden birde mouse alabilrisn..

bildiğim kadarıyla mc.donalds ın çocuk menülerindeki oyuncaklarda çinde üretiliyordu.. hehe onlarda da al. oynarız sonra :-)[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
said:
zydar, 27 Ekim 2005 12:32 tarihinde demiş ki:
bildiğim kadarıyla mc.donalds ın çocuk menülerindeki oyuncaklarda çinde üretiliyordu.. hehe onlarda da al. oynarız sonra :-)

zydar, hayal gücüne hayran kaldım :-)[signature][hline]''You will always be in my heart''
- George Hagi-april,24 2001

Mesaj tarihi:
Kıyak bi webcam aldır 2-3$ a çözersin 1MPli 1.3 bile olabilir hem kucuk hem iş görür[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki:
Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana.
  • Yeni Oluştur...