AthleT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Kimbilir daha kaç yurtta böyle. Sadece Malatya olduğunu zannetmiyorum. İn$allah bunlara sıkı denetim gelir.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Gelmezse ve bir yerde daha ortaya çıkarsa olay çıkar. Rezil olurlar. Falaan, filan. Durduruşsun bu vahşet![signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ya cok kotu bir durum offf insan insanlıgından utanıyor:([signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Wromthrax :lvl 60 human rogue Burning Legion
fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ben hala idam cezası niye kaldırıldı anlamıyorum. bunları meydanda sallandırcan asıl. ama bi işe yaramaz çünkü hayvanlar hayvanlık yapmaya devam edecekler. hepsine KG[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum..
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: forgiver, 26 Ekim 2005 19:56 tarihinde demiş ki: demin tv de gördüm, izleyemedim Allah o çocuklara yardım etsin maalesef bu olayda unutulcak. Aslında burdaki çocuklar, olay televizyona yansıdığı için bi nevi şanslı. Ya hiç bilinmemiş olanlar?[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki: or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people..
BlizarD Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 evet ülkede yüzlerce böyle kurum olabilir televizyona cıkmayanlar naapsın?[signature][hline]There's a right to obey and there's a right to kill!
Famy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 walla ben acacıktım topic dıyecek laf bulamadım sınırden öldum allah kahretsın nedıyım yaaa iğrenç rezıl ınsanlar[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bende televizyonda izledim, kesinlikle bir rezaletti.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Genor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Bu özel günlerde kimseye söylemek istemediğim bir şey olsada; Allah Belalarını versin...[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor?
Rebelution Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Bela okumakla da olmuyo ne yazık ki. Kimse de düzeltmiyo yanlış giden şeyleri. abi enflasyon süper %10larda diye dolaşıyoruz..[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.!
Demise Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 3 yaşında bi kardeşim var aklıma ona yapılır mı diye falan geçtide yemin ediorum dograrım adamı..[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise
Shagrath Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 evet bende duydum bu haberi ve tuylerım diken diken oldu iğrençler yaa :@[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 dün gece izlemiştim üzüldüm gercekten ama bı yandanda güldüm böle şeylerin kamera sakası oldugunu sandım ama yazık yazık[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 2 bakıcı tutuklanmış mudur ve biri daha ise görevden uzaklaştırılmış. Eminim o müdür falan neden uzaklaştırıldığını hala kavrayamamıştır.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 40 senedir aşağı yukarı durumlar böyle, vasıfsız, eğitimsiz insanları hele başka insanları eğitmek için kullanmak akla mantığa sığan bir durum değil. Zaten devletin denetleme mekanizmasında önceden haber verilip gelinen denetleme usulüne dayandığında bütün her şey göstermelik olarak işliyor. Esasen alan memnun satan memnun, ben görmedim, salla basını al maaşını felsefelerinin eseri bir açıdanda. Şimdi soracaklar denetleme heyetlerine onlarda biz görmedik duymadık diyecek. Peki bu olaylar ne olacak bilmek için müneccim olmaya gerek yok zaten, şöyle 1-2 hafta gündemde kalıcak köşe yazıları, bakanın açıklamaları görevden alınanlar vs., akabinde medyamız konuyu takip görevinden vazgeçip gülben hülya bile bana rakip olmaz manşetleriyle veya çeşitli sansasyonel haberlerle kaldığı yerden devam edecek. Aynı olaylar 5 ay sonra Samsun'da, İzmir'de, İstanbul'da yaşanmaya devam edicek. [Bu mesaj Gallant tarafından 27 Ekim 2005 11:12 tarihinde değiştirilmiştir]
zydar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 paticiğe saygım olmasaydı çok kötü söverdim ama kendimi zor tutuyorum. Açıp bi word pad de saydırıyorum.. rahatliyim bari.. Allah belalarını versin. bunları insan dövmekten sıkılmaz şerefsizim..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 o bakıcılarla aynı odada yalnız kalmak isterdim[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x/6xxxx Laviniam...
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ya bosgecin yok soyle yapardim boyle yapardim. cocuk esirgeme yuvalarinin hangisi farkli? hepinizin sehrinde bir-iki tane var bir kere gitmek akliniza geliyor mu? turkiye disinda yasiyorum burada kilise gencleri toparlayip bir gunu zihinsel ozurlululerle, bir gunu kimsezilerle birlikte geciriyorlar filan. bir gezilerine gittim. butun sehri gezdirdiler zihinsel ozurlulere. dinsel propaganda namina da hicbir sey duymadim. biz de imam boyle bir sey yapsa dusunemiyorum cocuklara soyleyecegi laflari.[signature][hline]
zydar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: rahatsiz, 27 Ekim 2005 13:22 tarihinde demiş ki: ya bosgecin yok soyle yapardim boyle yapardim. cocuk esirgeme yuvalarinin hangisi farkli? hepinizin sehrinde bir-iki tane var bir kere gitmek akliniza geliyor mu? turkiye disinda yasiyorum burada kilise gencleri toparlayip bir gunu zihinsel ozurlululerle, bir gunu kimsezilerle birlikte geciriyorlar filan. bir gezilerine gittim. butun sehri gezdirdiler zihinsel ozurlulere. dinsel propaganda namina da hicbir sey duymadim. biz de imam boyle bir sey yapsa dusunemiyorum cocuklara soyleyecegi laflari. her imam yada din adamını aynı kefeye koymamak lazım.. fakat genelde haklsın.. Benimde amca new york a 45 dakika uzakta bi kasabada kalıyo. aynı senin söyleidğin gibi gezilere katıldı oda ve gerçekten tam snein söylediğin şeyleri söyledi.. buda sanırm bir tür yargı oluşmuş insanların kafasında, onu gösteriyo.. B.k attığımız amerika çoğu yönden bizden daha gelişmiş durumda..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
CorteZ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 http://www.haberturk.com/news/202923.html BAKAN ÇUBUKÇU YENİ UYANDI! SEYAHATİNİ YARIDA KESİP DÖNÜYOR http://www.haberturk.com/news/202914.html SAVAŞ AY: BAKAN ÇUBUKÇU HEMEN İSTİFA ETMELİ http://www.haberturk.com/news/202883.html SEVİLAY YÜKSELİR: ''KEŞKE BAKAN, EMİNE ERDOĞAN OLSAYDI'' http://www.haberturk.com/news/202836.html BÖYLE BAKANA BÖYLE PERSONEL: İNSANIN OLDUĞU YERDE ŞİDDET OLUR http://www.haberturk.com/news/202785.html AĞAR: SADECE İDARİ DEĞİL, SİYASİ SORUMLULAR DA HESAP VERMELİ İşte yavaş yavaş toplum gerçek suçluya doğru yöneliyor. İlk sayfalarda yazdığım yazıya gösterilen tepkilerin nasılda bilgisizlik veya fikirsizlik nedeniyle gösterildğinin kanıtları. Bu bakan istifa etmeli! Gitsin yemek yapsın evde bakanlık neyine onun! [Bu mesaj CorteZ tarafından 27 Ekim 2005 16:08 tarihinde değiştirilmiştir]
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Yemekten önce namaz...Sübhan-ı rabbiyalaalaaaa :P Bence de istifanın zamanı çoktan geldi ve geçiyo ama bu ülkeden yüzde 90 , 50 yıl boyunca güzel bi bakan çıkmaz. Anafende öğrettiler namaz kılmayı.Etütlerde girmeden önce derse namaz kıldırtıyolardı yalanım yok ciddiyim. İşte bu laikliğin bozulduğuna işarettir diye bi düşüncem var , aksini düşünen kanıtlayarak konuşsun.[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak... [Bu mesaj KahnX tarafından 27 Ekim 2005 16:37 tarihinde değiştirilmiştir]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 insanlık suçu direk.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 adam iyi yapmis 6 yasindaki cocuk emir werio sevsene beni die kim ya o ben olsam oldururdum o cocugu 6 yasinda neler dio[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Anelor ne diosun sen ya?? O_o Ayrıca döven de adam değil salak bi kadın. Hatta dişi, insan demeye varmıyo dilim...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 saka yaptim ya yazmasam icimde kalirdi napiim :D allah belasini versin o kadinin[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum
Öne çıkan mesajlar