Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tekrar swg

camoka

Öne çıkan mesajlar

mrb,
ben asklere gitmek için aralık 2004 de acc mi kapatmıştım..
o zamanlar eclipste frfye üyeydüm ve master bh'dım..o günden bu yana çok şey değiştimi? frf duruyor mu? umarım eskilerden kimse vardır çünkü oyunu bırakırken 5 mil credi 3 ev bi dolu armour bırakmıştım yardıma ihtiyacım olucak..

ayrıca değişen çok şey oldumu arkadaşlar..
tşk,

arkadaşlar yazıyı okuduktan sonra neredeyse tüm frf üyelerinin halen aktif olduklarını gördüm forumlardan ve çok sevindim..Bu akşam oyunu tekrar kuruyorum ve eclipse dönüyorum..umarım yardımcı olursunuz tekrar..umarım eski karakterimi hala saklıyordur soe..tekrardan sufi ve mirallynin başının etini yemeğe geliyorum..valla acaip heycanlıyım..umarım oyun eskisinden daha güzelsir..kesin hepiniz jedi oldunuz ben maymun gibi tekrardan kasmaya başlıcam :) ayrıca ayarlayabilirsem kadıköyde sağlam bir kafede guild warsta guildi olan 5-6 kişi daha oyuna getiricem..gördümkü yemek olayınada gitmişsiniz..gerçi ankaradamı isttemi yaptınız bilmiyorum ama yenisinde tekrardan görüşürüz umarım.
svg,

[Bu mesaj camoka tarafından 24 Ekim 2005 15:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş olsun camoka. Askerlik tamam herhal :)?. Şimdi de miri gönderiyoruz askere :). Oyun değişmiş hemde nasıl dönünce göreceksin :). Ben sudan çıkmış balığa döndüm bakınca :D.[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality"
Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1)

[Bu mesaj S_burti tarafından 24 Ekim 2005 15:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
camoka, 24 Ekim 2005 14:33 tarihinde demiş ki:
mrb,
ben asklere gitmek için aralık 2004 de acc mi kapatmıştım..
o zamanlar eclipste frfye üyeydüm ve master bh'dım..o günden bu yana çok şey değiştimi? frf duruyor mu? umarım eskilerden kimse vardır çünkü oyunu bırakırken 5 mil credi 3 ev bi dolu armour bırakmıştım yardıma ihtiyacım olucak..

ayrıca değişen çok şey oldumu arkadaşlar..
tşk,

arkadaşlar yazıyı okuduktan sonra neredeyse tüm frf üyelerinin halen aktif olduklarını gördüm forumlardan ve çok sevindim..Bu akşam oyunu tekrar kuruyorum ve eclipse dönüyorum..umarım yardımcı olursunuz tekrar..umarım eski karakterimi hala saklıyordur soe..tekrardan sufi ve mirallynin başının etini yemeğe geliyorum..valla acaip heycanlıyım..umarım oyun eskisinden daha güzelsir..kesin hepiniz jedi oldunuz ben maymun gibi tekrardan kasmaya başlıcam :) ayrıca ayarlayabilirsem kadıköyde sağlam bir kafede guild warsta guildi olan 5-6 kişi daha oyuna getiricem..gördümkü yemek olayınada gitmişsiniz..gerçi ankaradamı isttemi yaptınız bilmiyorum ama yenisinde tekrardan görüşürüz umarım.
svg,

Selamlar :) hosgeldin oncelikle.

Oyun bir hayli degisti ama biz FRF olarak buradayiz :)

EGer char iin silinmediyse, M bh olarak cok guzel paralar yaparsin, valla ben ve bir cok jedi sefil durumdayiz :)[signature][hline]Set'th Valor
-Jedi Padawan-
MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000
Rebel Captain
FrF
Sosyal ağlarda paylaş

çok saolun arkadaşlar..
askerlik berbattı..mayısta bitti sonra evlilik olayına girdim..artık tamamen hazırım swgye..eşimde kızmadıkça beraberiz..
mir'e tavsiyem kaçsın başkada bişi sölemicem..ben batıda doğudan daha berbat askerlik yaptım..ama sonunda bitti..
askerde yeni taktikler edindim :) artık tutmayın beni..

tek olayım beni üye yapmaya umarım bin tane formalite çıkarmaz bu sufi mirally..çok kuralcıdırlar bilirim :)
burak olm söle güzel bi ev düzelim senle..balık kızartma yaparız :) ayrıca her sabah iştima alırız frf de..sen artık subaysın biz kısa çavuş sana veririz tekmili :)

mirde alışır biraz askerlik olayına..neyse baya bi yüklicek herhalde oyun bu akşam pub24 falan dio..dünyanın dosyasını çeker makinaya anca yarın girerim herhalde..
şimdiden herkese tekrar merhaba..akse hala bufflio mu güzeller güzeli :)
Sosyal ağlarda paylaş

camo hoşgeldin ama ben yokum oyunda bu arlar daha bi rahat edersin o yüzden :)

geçmiş olsun , askerlik anılarınıda konu dışı forumlarında dinleriz artık.. oyun çok çok çok değişti , sevmeme ihtimalin bile var.

ayrıca oyundan çıkarken frf den ayrılmadıysan , hala frf üyesi sayılıyorsun. o yüzden geri dönüşte bir problem olucağını sanmıyorum.

bu arada askerliği kaç "gün" yaptın? biraz kısa gibi geldi bana :D[signature][hline]My Space
Sosyal ağlarda paylaş

kısa dönem yaptım..180 gün..ama bunun 24 günü zaten izinle gidio..topu topu 155 gün mü ne yapıoz..ydk subay burakıma baya borum var yani..o askerdeyken askere gittim..o askerdeydi ben dönmüştüm gibi bişi oldu :)

15 ay yapanlar çok kızar biz..neyse konu uzamasın...

bu arada ben camoka evet ama armour ustası hiç olmadım..başka birileri işallah nickmi kullanmıodur..birileride bi ara benim nickle frf forumlarına gitmişti..sufi baya kızmıştı bana bende ne dio bu herif diodum :)
umarım oyunu severim..guildwars oynadım..hiç zevk almadım..ne craft olayı var ne bişi..bide starwars olayı benim için bambaşka bi olay..78liyiz..kendime geldim trtde ilk bölüm oynamıştı..o kadar etkilenmiştimki anlatamam..vader'ın nefes alışı falan..o zamanlar oyuncakları yoktu tr'de yurtdışından oyuncaklarını getirtirdik..şimdi koca adam olduk..askerlik bitti evlendik sanal alemde oynuoz..ama bi jedi olamadık ya oyunda ne diyim..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
camoka, 24 Ekim 2005 14:33 tarihinde demiş ki:
gördümkü yemek olayınada gitmişsiniz..gerçi ankaradamı isttemi yaptınız bilmiyorum

efet orda gördüğün istanbul ekibi tabi içimize binbir fedakarlıkla çok uzaklardan gelen kardeşlerimizde var[signature][hline]Tuman Lee & Sevgi Lee

Biz FrF' yi karşılıksızda Severiz

Freedom Rebel Fighters (Eclipse)
Sosyal ağlarda paylaş

valla bizdede bir camoka vardi sehrin kurucularindan sayilir 2. kusak diyelim biz ona :) yani baya bir eskiden vardi sonra ayrildi geri geldi ayrildi geri geldi falan öyle bisiler oldu ordan dedim[signature][hline]Zopik, 23 Ekim 2005 14:14 tarihinde demiş ki: fatoş hop(photoshop)
Cintonik, 23 Ekim 2005 14:13 tarihinde demiş ki:
Orası kesin canım. Tanrıda evreni fotoşop ve 3dsmax ile yaratmış zaten.

Sosyal ağlarda paylaş

hosgeldin yeniden bende frf li bir bh yim :)
oyunun yeni sürümüne alışana kadar yardım edebilirim
şimdiden iyi eğlenceler sana :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
@Gwindon: allah askına yaz cok uzulduk yaa olucez mesaj yazmıyorsun diye
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Namessar, 24 Ekim 2005 20:10 tarihinde demiş ki:
bir camoka daha var, o yuzden. ama swg dende once taaaa eq1 dede camoka idi kendisi. sonra yakinsehir de armor smith olarak gene camoka ile oynadi sanirsam. onunla karistiriyorlar seni.

+109214891478224 gibisinden bisi yazmiycam ama diycek söz bulamiyorum dogru söledin :)[signature][hline]Zopik, 23 Ekim 2005 14:14 tarihinde demiş ki: fatoş hop(photoshop)
Cintonik, 23 Ekim 2005 14:13 tarihinde demiş ki:
Orası kesin canım. Tanrıda evreni fotoşop ve 3dsmax ile yaratmış zaten.

Sosyal ağlarda paylaş

bi dakka bi dakka!
ne demek /tell floriel veya akse yap gerisi kolay?
camoka'nın tekrar frf'ye girmesi için öncelikle online oyun ve atatürk konulu bir kompozisyon yazıp 2 fotoğraf ve muhtarlıktan ikametgah ilmuhaberiyle başvuru yapması lazım.
kurallar var arkadaşlar.

şaka tabi ki:) hoşgeldin camoka.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005
Sosyal ağlarda paylaş

said:
[b]
bu arada ben camoka evet ama armour ustası hiç olmadım..başka birileri işallah nickmi kullanmıodur..birileride bi ara benim nickle frf forumlarına gitmişti..sufi baya kızmıştı bana bende ne dio bu herif diodum :)

Sozu edilen diger Camoka benim. Ama burada ima edilen seylerle ilgim yok. Namessar ve Xieon'un da belirttigi gibi epeydir bu nick'i de kullaniyorum. Artik bu islerden emekli olmakla birlikte, beni tanimayan kisilerin hakkimda hos olmayan birtakim varsayimlarda bulunmasindan hoslanmadigimi da belirteyim.

[Bu mesaj Tirbushon tarafından 25 Ekim 2005 14:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

2.ci camoka arkadaş..ben frf ile ilgili bi olayı annattım..imperiallerden birisi benim ismimi kullanarak bi takım olaylara girmişti..yani bu sensin die bir lafta etmedim..zaten kim olduğunu bile bilmiyorum yapan kişinin..umarım tekrar oyuna dönersin..bizde senin amourlarını giyeriz..

ayrıca sufi seni /tell manyağı yaparım..bana yaptığın ilk bone armouru hatırlıyorumda onunla 2 hafta dolanmıştım..composite vermemiştin bile bi tane (yapamıodun o zamanlar)..o zamanlar oyundan ayrılan bi kişi vermişti..giderken bıraktıklarımı istemem ama bana bi ev bi üyelik vermessen tell manyağı yaparım seni..
neyse şaka bi yana dönmek güzel...ayrıca gelir gelmez kesin vergi borcu çıkarırsınız bana , söle 10 ay kadar muhaf tutarsanız sevinirim :) askerlikten muhaf olamadık bari vergilerden muhaf olalım..ayrıca sağlam oyuncular getiricem istanbuldan..hepsi benden büyük online oyun manyakları..işallah gittikçe güçlenicez..

syg,
Sosyal ağlarda paylaş

said:
S_burti, 24 Ekim 2005 15:57 tarihinde demiş ki:
Ben sudan çıkmış balığa döndüm bakınca :D.

Sen genelde suyun dışında yaşamıyormuydun zaten :)

Hoşgeldin Camoka Oyun cok degişmiş Sahsen bir BH olarak ben Burak gibi hissettim ilk zamanlar :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on.
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sufi, 25 Ekim 2005 11:58 tarihinde demiş ki:
bi dakka bi dakka!
ne demek /tell floriel veya akse yap gerisi kolay?
camoka'nın tekrar frf'ye girmesi için öncelikle online oyun ve atatürk konulu bir kompozisyon yazıp 2 fotoğraf ve muhtarlıktan ikametgah ilmuhaberiyle başvuru yapması lazım.
kurallar var arkadaşlar.

ek olarak temiz kağadı lazım.

sufi seninde hala fotoğrafların eksik..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...