Gunn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Smoke, 25 Ekim 2005 17:36 tarihinde demiş ki: Bir kere de ban yiyen birisi geri gelmesin kurban kesicem. son günlerde bundan daha fazla güldüğüm bir laf olmadı. bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
menemenjee Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ben 2 kez ban yedim başka bi üyeliim vardı adını deiştirdim yeni bi sayfa açtım kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 menemenjee, 2 kez banlanmana rağmen hala yazılarına dikkat etmiyorsun. said: menemenjee, 25 Ekim 2005 17:37 tarihinde demiş ki: yaw de get a... q said: menemenjee, 25 Ekim 2005 17:35 tarihinde demiş ki: yaw yürü git ne gıcık adamsın bu kadarmı taraflı yazılır yaw said: menemenjee, 24 Ekim 2005 21:23 tarihinde demiş ki: yaw de get [signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 sap ve saman... karıştırmamak lazım..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Taraflı olarak söylüyorum nouma :) Ayrıca türkiye gelmiş geçmiş en iyi yabancılar konusundada listenin başını hagi çeker bence ayrıca amokachide listede yer alır[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 gördüğüm kadarıylı türbünlere oynayan olarak görünen pascal nouma nın rüştüye tafarele özellikle taferele attığı golleri unutanlar var . tafarele attığı bir kafa golü vardı ki tafarel sakatlanmıştı gol sonrası hala unutmadığım bir gol[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Ne Nouma sı yaw ahahahaha Türkiyeye gelmiş en iyi oyuncuymuş hagiden sonra Okocha Balic Carew Alex bunları napıyosun ?[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: ShuFuccK, 25 Ekim 2005 18:28 tarihinde demiş ki: said: Gunn, 25 Ekim 2005 16:54 tarihinde demiş ki: Türkiye'ye gelen en büyük ve en iyi yabancı oyuncu Schumacher'dir. Ondan sonra Hagi gelir. Popescu ve Taffarel de listede yer alır. Ancak YAŞI geçmeden Türkiye'ye gelen büyük oyuncular derseniz (şu anda nasıl futbol oynadıkları ayrı konu) Anelka Alex Ailton Kleberson edit: Mario Jardel'i unutmuşum, ayrıca ÇOK büyük isim olmamasına karşın ÇOK iyi bir isim olarak BJK li Ferdinand'ı ve trabzonlu Atkinson'u söyleyebiliriz. [Bu mesaj Gunn tarafından 25 Ekim 2005 16:56 tarihinde değiştirilmiştir] atkinson fenerli doğru, fistan da uyardı demin Campbell diyecektim heralde Atkinson beni anmış :) (hayırlara vesile) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Bence Washington da on numara bi adamdı.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anti_gs Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 zaten bu soryu ciddi şekilde sorduğuna inanmıyorum sadece futbol olarak bakarsan anelka nın olduğu yerden pascal gözükmez bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Gunn bi insanın durup dururken Atkinson tarafından anılması pek hayırlara vesile olamaz :) aman hocam dikkat...[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 hagi den sonra türkiyede okocha hakikaten çok özel bi adamdı pascal anelka olayına girersek ise ben teknik yetenek kariyer olarak anelka>nouma derim ama eğer olay tribüne oynama taraftarı ateşleme hırs azim olayına dönerse tartışmasız pascal>anelka dır[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bir kere nouma gerçek beşiktaşlı adam gittiği takımdan hala beşiktaş taraftarına sesleniyo, anelka asla öyle olmaz olamaz olmayacak da, anelkanın fenere zerre değer verdiğini düşünmüyorum zaten ilk büyük klüp teklifinde gidecektir. ama şiir gibi oynuyo mu oynuyo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 nouma beşiktaşın en iyi yabancısı değilki. nouma öyle süper hüber bir futbolcu değil. millet hala noumaya niye taptığımızı anlayamıyor mu bukadar zor mu? noumanın futbolculuğuna değil ruhuna hastayız. bütün takım ruhsuz oynarken ölümüne oynardı. hani bir antep maçı vardı ibrahim akının parladığı. herkes ruhsuz ruhsuz dolaşırken tek başına ölümüne mücadele etmişti. bütün tribünler ibrahim akın diye bağrıyordu. bunu maçların çoğunda yapan o hırsla oynayan futbolcu düşünün. işte o pascal nouma belki de iyi bir beşiktaşa gelseydi bukadar sevilmezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Ben bi gs'li olarak nouma'ya hastayım yani bi adam bu kadar içten oynamaz keşke bize gelseydi lan[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Msn: [email protected] [Bu mesaj Joe tarafından 25 Ekim 2005 21:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bende nouma'yı cok severdim abi ama anelka cok daha kariyerli bi adam tabi[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 nouma ayrı bi olay ya[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 anelka[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Türkiye de Şu ana kadar Nouma daha iyi.Anelka napar ileride belli olmaz. Ama Anelka gibi kariyerli bir futbolcu ile Nouma yı karşılaştırmak abes olur. Tabiki anelka pascalın anelka kadar kariyeri yok.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 anelka[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Şimdi kariyer ve yetenek olarak Anelka Nouma'dan kat kat iyi oyuncu ve daha karar vermek için çok erken ama Hagi'den sonra (Türkiyeye gelmiş en büyük oyuncu tabii Hagi) en iyi 2. oyuncu olmaya aday bence, hem de güçlü bir aday. Ancak Nouma'nın taraftarı cezbetmesi, kabul ettirmesi ve şovlarını hiçbir oyuncu kolay kolay egale edemez hatta yaklaşamaz.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 elma'yla armut'u karşılaştırmak gibi olmuş.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 anelka sadece futbol olarak daha ii amaaa nouma geyik adam:D gelmiş geçmiş taraftarla bu kdr samimi olan tek adam nouma:D. hastayız sana nouma[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski [Bu mesaj Redogski tarafından 26 Ekim 2005 01:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolfrealm Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ben anelka dicem oyun tarzı falan çok hoşuma gidiyo bence türkiye ligine fazla gelen bi oyuncu[signature][hline]made in wolfrealm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raikonnen Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 pascal pascal pascal nouma nouma nouma pascal nouma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar