Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nouma & anelka

PZero

Öne çıkan mesajlar

menemenjee,

2 kez banlanmana rağmen hala yazılarına dikkat etmiyorsun.

said:
menemenjee, 25 Ekim 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
yaw de get a... q

said:
menemenjee, 25 Ekim 2005 17:35 tarihinde demiş ki:
yaw yürü git ne gıcık adamsın
bu kadarmı taraflı yazılır yaw

said:
menemenjee, 24 Ekim 2005 21:23 tarihinde demiş ki:
yaw de get
[signature][hline]''You will always be in my heart''
- George Hagi-april,24 2001

Sosyal ağlarda paylaş

gördüğüm kadarıylı türbünlere oynayan olarak görünen pascal nouma nın rüştüye tafarele özellikle taferele attığı golleri unutanlar var .
tafarele attığı bir kafa golü vardı ki tafarel sakatlanmıştı gol sonrası hala unutmadığım bir gol[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek..
kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!!

ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ShuFuccK, 25 Ekim 2005 18:28 tarihinde demiş ki:
said:
Gunn, 25 Ekim 2005 16:54 tarihinde demiş ki:
Türkiye'ye gelen en büyük ve en iyi yabancı oyuncu Schumacher'dir. Ondan sonra Hagi gelir. Popescu ve Taffarel de listede yer alır.
Ancak YAŞI geçmeden Türkiye'ye gelen büyük oyuncular derseniz (şu anda nasıl futbol oynadıkları ayrı konu)
Anelka
Alex
Ailton
Kleberson
edit: Mario Jardel'i unutmuşum, ayrıca ÇOK büyük isim olmamasına karşın ÇOK iyi bir isim olarak BJK li Ferdinand'ı ve trabzonlu Atkinson'u söyleyebiliriz.

[Bu mesaj Gunn tarafından 25 Ekim 2005 16:56 tarihinde değiştirilmiştir]

atkinson fenerli

doğru, fistan da uyardı demin Campbell diyecektim heralde Atkinson beni anmış :) (hayırlara vesile)
Sosyal ağlarda paylaş

hagi den sonra türkiyede okocha hakikaten çok özel bi adamdı
pascal anelka olayına girersek ise ben teknik yetenek kariyer olarak anelka>nouma derim ama eğer olay tribüne oynama taraftarı ateşleme hırs azim olayına dönerse tartışmasız pascal>anelka dır[signature][hline]GALATASARAY

bir kere nouma gerçek beşiktaşlı adam gittiği takımdan hala beşiktaş taraftarına sesleniyo, anelka asla öyle olmaz olamaz olmayacak da, anelkanın fenere zerre değer verdiğini düşünmüyorum zaten ilk büyük klüp teklifinde gidecektir.

ama şiir gibi oynuyo mu oynuyo[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

nouma beşiktaşın en iyi yabancısı değilki. nouma öyle süper hüber bir futbolcu değil.

millet hala noumaya niye taptığımızı anlayamıyor mu bukadar zor mu? noumanın futbolculuğuna değil ruhuna hastayız. bütün takım ruhsuz oynarken ölümüne oynardı.

hani bir antep maçı vardı ibrahim akının parladığı. herkes ruhsuz ruhsuz dolaşırken tek başına ölümüne mücadele etmişti. bütün tribünler ibrahim akın diye bağrıyordu.

bunu maçların çoğunda yapan o hırsla oynayan futbolcu düşünün. işte o pascal nouma

belki de iyi bir beşiktaşa gelseydi bukadar sevilmezdi
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye de Şu ana kadar Nouma daha iyi.Anelka napar ileride belli olmaz.

Ama

Anelka gibi kariyerli bir futbolcu ile Nouma yı karşılaştırmak abes olur.
Tabiki anelka pascalın anelka kadar kariyeri yok.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi kariyer ve yetenek olarak Anelka Nouma'dan kat kat iyi oyuncu ve daha karar vermek için çok erken ama Hagi'den sonra (Türkiyeye gelmiş en büyük oyuncu tabii Hagi) en iyi 2. oyuncu olmaya aday bence, hem de güçlü bir aday. Ancak Nouma'nın taraftarı cezbetmesi, kabul ettirmesi ve şovlarını hiçbir oyuncu kolay kolay egale edemez hatta yaklaşamaz.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

anelka sadece futbol olarak daha ii amaaa
nouma geyik adam:D gelmiş geçmiş taraftarla bu kdr samimi olan tek adam nouma:D.
hastayız sana nouma[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.

ReDDoG a.k.a Redogski

[Bu mesaj Redogski tarafından 26 Ekim 2005 01:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...