Dorn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 lol sakallıcım nefrimi kingde yenmenin nesi zevkli ? gelen geçen yeniyo zaten noolcek hehe =P bu arada 3'üne 4'üne yetişmez hiç heves etmeyin. ya şöle 1-2 hafta sonra yapcaz ya da eylülde. bana sorcak olursanız haftaya biz paşa paşa 8e 5 maçımızı artı mangalımızı yapalım, eylülde de büyük organizasyonu yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 eylul olsun :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 temmuzun 3 unde olmucaksa hic kasmiyim ben milleti organize etmek icin, aegean,angelfire ve throndor un gelememe ihtimali var. Temmuzun 10-13 u gibi bi tarihde yapariz, para neyin bol olur mangalimizida yapariz olur Misss :) Soyledigim tarihler uyarsa gelebilecek olanlar bana ozel msj yoluyla ulassin isimleri fln not alayim takim neyin kuralim olaylar netlige kavussun. Sonra eyluldede geleneksel pepeleksel 2. paintball turnuvasini yapariz :) *! yuksekten atis mode on* 8vs5 olmasida sart degil bana kalirsa, 6-7vs5 gibi de olsa cok kaybimiz olmaz sanirim, nede olsa yenicez :-P[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 13-14 temmuz diyelim o zaman..gelecekler kharonla baglantı kursun..[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SaKaLLI_Abi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Yav işte en yakın zamanda yapalım ama maddi ve manevi açıdan kimseyi zorlamayacak bir zaman olsun.[hline]Hangisi daha abi? Tabii ki Sakallı Abi....ehueuhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Eylül'de olursa kesin geleceğim.Yoksa çoğu kişi 2,3 hafta tatilde. [Bu mesaj Apache tarafından 02 July 2003 23:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SaKaLLI_Abi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Arkadaşlar 8 v 5 olabilir bence dert etmeyin biz en son 8 v 3 oynadık :) siz ayarlanın da güzel bi organizasyon yapalım...[hline]Hangisi daha abi? Tabii ki Sakallı Abi....ehueuhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 hehe 2. turnuva tahmin ettiğimiz gibi eylüle kaldı yannız şu 8v5 maçı atlamayalım. Tarih: 18 Temmuz Cuma Yer: Aynı Fiyat: Aynı Ulaşım: Sadece oynayacak 8 kişi gelirse arabalara tıkarız getiririz sizi ona da para vermezsiniz. Takım1: PSX (OguzAmca, Sakallı_Abi, Cool Rambo, Mete, Esat) Takım2: YSİ (Yenilecek Sekiz İnsan :) 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. Ok 11 günümüz var kayıtlar başladı buyrun bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Maalesef bazi terslikler sonucu tatile ayin 12si gibi gitmek durumundayim o yuzden ben 8vs5 hedesine gelemiyorum. uhuhuhuhu :([hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Ouz amca bence erteleyelim gerek olusan aksilikler gerek sıcak havalar gelmek ısteyenlerı etkiliyor P.S:Hayır ben gelemeyeceğimde bensiz bir aktivite yapılmasın onun için ugrasıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Havalar biraz daha serinlese de öyle yapsak?Bu arada pacos adına da söyleyim burdan,pacos şu an ankara dışında stajını yapıyor o gelemez.Ben gelebilirim ancak dediğim gibi feci sıcak.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2003 hala yapmadınızmı onu:) Birakın painti frizbi alın kişi başı 3 tane ricochet oynuyak[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 up!!! yapildi mi 18 temmuz isi?[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 8inden sonra mesaj atılmadığına göre yatmış bence o iş =] Çok üzüldüm *!Dil çıkarma isteğini güçlükle bastırır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HIV Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 24 sayfanın tamamını büyük bir keyifle okudum. Ben çok fazla adam vuramasam da paintball oynamaktan ve anıları okumaktan büyük keyif alırım. Ama ufak bir ayrıntı:Gelen 25 kişinin arasında bir bayan dahi yokmuş. Bayanlar sahada düşündüğünüzden daha yırtıcı olabiliyor,bence bir deneyin. En kısa zamanda bu forumda adı geçen herkesle tanışmak,çatışmak dileğiyle...[hline]Ober Kommando Der Wehrmacht (O.K.W) [Bu mesaj HIV tarafından 01 August 2003 03:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 bayanlar dedinde aklıma geldi,las vegasta çıplak kadınlarla falan oynuyolarmış görmüşünüzdür gaztede[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 bunun resimleri vardı bi ara, kaldı mı kimsede? 2.'si 3.'sünün fln da olabilir, ankara'lı patiler'den bir umut bakalım (pek sanmıyorum da) bu arada bu topic'i tekrar okuyunca yıllardır Red'i Ra_d la karıştırdığımı farkettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 üçüncü olmuşuz ya :( bize çok zombi geldi, ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Vay 7 sene öncesi ha.. O günden bu güne olanları kısaca sıralayım.. İlk paintball oyunumundan sonra hastası olduğum bu aktivite özellikle 2005 ten bugüne kadar hayatımda çok çok önemli bir yer tuttu. 2005 yılında ilk 2. el markerımı almışım. 2006 yılında amerikadan ilk 0 markerımı almışım. Türkiye çapında yapılan turnuvalarda sayısız (aslında sayarımda sayısız diyince daha havalı oluyor) birincilik ondan birazdaha az ikincilik 2-3 tane 3. lük almışım. 2007 yılında Pariste katıldığımız turnuvaya şampiyonluk parolası ile çıkıp sonuncu olmusuz :) 2008 yılında Doğu Avrupa paintball liginde İstanbul ayağında ve Rusya ayağında şampiyon olmuşuz. Riga/Letonya da 6. olmuşuz Prag da 4. olarak genel sezon sonunda 3. (yada 4. şimdi hatırlayamadım) olmuşuz. 2003 senesinde tanıştığım Oğuz (oğuzamca/dorn) ile hala takım arkadaşıyız ve turnuvadan turnuvaya koşuyoruz (maddi manevi imkanlar el verdikçe). 2003 senesinde sonuncu olan takımda var olup 2007 senesinden beri PSX te oynuyorum.. Bildiğin yaşlandım ya nostalji yaptım iki dakikada. Şimdi bütün bunları hava atmak dışında neden yazdım. Şunun farkına vardım, bu paticik paintball etkinliğine katılmak yerine başka birşey yapsaydım acaba şuanda nerede olurdum. O gün başka bir işim varmıydı onları ekip burayamı geldim bilmiyorum ama paticik paintball etkinliğine katılmamın 2003-2011 yılları arasındaki hayatıma etkisi gerçekten inanılmaz büyük. Hayat gerçekten pamuk ipliğine bağlı. O gün başka bir işim olsaydı, param olmasaydı, kız arkadaşım ile görüşşeydim (gerçi yoktu sanırım ama ),vs vs Oğuz bana bu paintball manyaklığını aşılamamış olacaktı ve acaba ben bugün nerede olacaktım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 güzel yapmışsın valla, bu kadar eğlenceli bişeyi hobiye dönüştürünce. peki pahalı olmuyo mu biraz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 yeniden yapsaniza, geliriz belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 goldbären said: güzel yapmışsın valla, bu kadar eğlenceli bişeyi hobiye dönüştürünce. peki pahalı olmuyo mu biraz :P biraz pahalı olmuyor bayağı pahalı oluyor. Zaten başka bir hobi cart curt kalmıyor hayatınızda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ankara'da kimse kalmadı ki yapılsa bende gelirim aslında da daha önce de yapalım ıbıdık zıbıdık dendi de adam toplanmadı diye hatırlıyorum, takıma da baktım zaten forumda kalan bi bone, bi de gellidus herhalde, gerçi herkesin de nick'i değişmiş gibi Okurken 3.'sünü de görmüş oldum, 2'yi bulamadım ama http://forum.paticik.com/read.php?26,1090698,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Esh said: yeniden yapsaniza, geliriz belki. ankarada buluşmalara kimse gelmiyor artık, paintballa mı gelcekler ^^ 20-30 kişilik buluşmalar olurkendi o paintball turnuvaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 bu dorn tembeli bos birakmisti buralari, simdi ben gelip yerlestim dolayisiyla hala ankarali sportmen patiler varsa yapariz bir organizasyon da, asil derdim baska. web sayfasini yeniledik, facebook pagei actik falan, girin bi el atin, begeniverin yeni sayfa, like lazim bolca, elinizi korkak alistirmayin bir ara duyuru falan da koyacagim tepeye bir yere ama ben de az tembel degilim, o bakimdan simdilik boyle idare edelim hadi goreyim sizi patiler, abidik yarismalarda birinci yaptigimiz onca insan var el birligiyle, bir de bana faydaniz dokunsun. aslansiniz kaplansiniz www.paintsign.com / www.boyatopu.com <= altta fb likei var, tikiverin iki dakikada, ankarali esiniz dostunuz varsa da duyurun kampanyayi sayfanizda falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar