Dogbert Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bu grup hakkında ne düşünüyosunuz sadece bu ne düşünüyosunuz :D[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ilk albümleri çok güzeldi bence, kendine has ve mütevazı bi çalışmaydı. sonradan meşhur oldular, ancak müziklerindeki kaliteyi bence biraz kaybettiler ve yavan, birbirine benzeyen şarkılar yapmaya başladılar. ve chris martin çıkıp "pink floyddan sonra en iyi biziz" dediği gün, herşey bitti.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 2 yıldır orada burada duyuyorum dinliyorum ama hala ısınamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 tutmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Güsel güsel Hep aynılar şarkıları arasında neredeyse hiç fark yok ama genede güseller bilhassa trouble çokda güsel şarkı.[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreamChill Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 grup güzel. Kafanı dinliyorsun şarkılarıyla fakat son zamanlarda biraz kaliteyi düşürdüler ama gene aynı tempoyu tuttururlar. speed of sound yaptılar en son diye biliyorum oda eh işte ama ilk albumündekiler çok iyi idi[signature][hline]Branch would forgive the wind but broken once ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 a rush of blood to head albümlerine bayılmıştım doğrusu ama x & y o kadar iyi değildi.in my place de en sevdiğim şarkılardan biridir.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Sorunda zate x&y'da yeni bişi olmaması a rush'ı tekrarlamış. Hatta bi şarkı vardı clocks gibin aynı melodi falan ama genede seviyorum. Bilmem nedenkine.[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: sir, 30 Temmuz 2005 01:24 tarihinde demiş ki: ve chris martin çıkıp "pink floyddan sonra en iyi biziz" dediği gün, herşey bitti. böyle bir şey varsa msn e gelsinler küfür edicem kendilerine[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 a rush of blood to head zaten ortaya çıkardıkları tek şeydi. ondan sonra yaptıkları, chrisin ağzından, hayatlarının fırsatını yakaladıklarına kanaat getirip kendilerini geliştirmek zaten. chris sesiyle ilgili dersler almaya başladı, gitarist ayrı kasışlarda, klavye ayrı, bassçı ayrı ve hepsinin de çıkış noktası hayatlarının fırsatını yakalamış olmak. doğru yol bu değil bence ki x&y de öyle olmadığının açık kanıtı. pinkfloyddan sonra biziz söylemi gerçek değildir bence.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 arkadaşlar üzgünüm ama gerçek ya :) hem pink floyd'u hem coldplay'i çok seven bi arkadaşım söylemişti, röportajda okumuş, o günden beri dinlemez coldplay.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ii şarkı sözü yazıolar benim hoşuma gidio şarkıları ama heo dinlenmio şarkıları ne biliyim çok sık dinlemem ben..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 power word to chris: "öl"[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Scientist vardı , onun dışında pek sevemedim.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 oturmuş tarzları var , zaten tum cıkardıkları albümler ingiltere de hep 1 num oldular.bence iyi grup[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ben gıttım konserlerıne acayıp canlı performansları war wede chris kadar cana yakın wede esprılı bı sarkıcı gormedım daha once ... demıslerdır ayıp etmısler ama affetmek buyukluk, tarzım olmasada fazla cok sewerek dınlerım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 fix you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 bi ara çok dinliyodum, kafa dinlendiriyor şarkıları.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 yellow osellıkle cok gusel bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Biraz up'lamış gibi olucam fakat son 2-3 aydır deli gibi Coldplay dinliyorum. Acaip hoşuma gidiyor şarkıları. İngiltere'de bir arkadaşım dinletmişti, o gün bu gündür deli gibi Coldplay...[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 nedense sadece clocks sarkılarını sevebildim.[signature][hline]Uzak dur yakınıma,bu mesafe beni bozar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Fix you şarkısı beni bitirior ... (O.c nin 2.sezonundada bi bölümünde çalıo çok duygulandırıor insanı ya ...)[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Politik güzel[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Bence çok kötü bir grup.. Zaten chris'in öyle (çok afedersiniz) yavşak bir sesi varki insanın kafayı koyup uyuyası geliyor.. Sevemedim bi türlü..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 speed of soundu manyak gibi dinliyorum bu aralar.pc'nin başına oturur oturmaz onu açıyorum hatta.fakat yellow,a message,in my place ve clocks gibi başka kopartıcı şarkılarıda yok değil. kısacası dinleyin ve rahatlayın=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar