bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Bir efsane vardır ya birayı pipetle içince tek birada sarhoş olmak diye. Aynı olay. Kapağın içine koyduğumuz rakıyı biraz sulandırıyoruz. Sonra damla damla içiyoruz ama yutmuyoruz sadece dilimizle emiyoruz. yaklaşık 12-15 yudum sonra sarhoş olucak kıvama geliyorsunuz ama asıl olay bitirdikten 20dk sonra gerçekleşiyor.Ve 1 şişe rakı içmiş gibi sarhoş oluyorsunuz. Ama bu geçici bir sarhoşluk oluyor yaklaşık 1-2 saat sonra normale dönüyorsunuz. Alkole alışık olmayanlar denemesinAyrıca 15 in üstüne hatta mümkünse 10 yudumun üstüne çıkmamakda fayda var.Çünkü alkol koması tehlikesi var. Bana barda bi eleman gösterdi.Sonra arkadaşın bi hocasına sorduk. Gittik 7 kişiyle 20 ytl den iddaya girdik ve herkes sarhoş oldu =) Hatta evine taşıyarak götürdüğümüz arkadaşımız bile oldu ve adam hayatında ilk defa bu kadar kötü sarhoş olduğunu söyledi. bende denedim ama 10 yudumun üstüne çıkmak yemedi. O yüzden kıvamında bıraktım ama neredeyse 10 bira içmiş gibiydim. Nedeni ise ; dilin beyine yakın olması ve sarhoşluk hissinin beyinde başlaması olarak söyleniyor.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Bunu herkeze söyleme. Rakı satışları tehlikeye girer. Ekonomik yoldan sarhoş olmak.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ben bide şunu anladım genelde tüm içeceklerimi vodka , viski hariç dilimin altında tutar biraz öyle yutardım. bende neden viski vodka içince sarhoş olmuyorum 3-5 şişe bira da 2 bardak rakıda sarhoş oluyorum diye düşünüyordum =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 aha süper bi olay, kızları çağırayım akşama hemen :D[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 psikolojik sarhoşluk diyoruz biz buna. arkadaş ortamında "bak sarhoş olcaksın hemde bi kapakla" dersen içirdikten sonra da "sarhoş olmadım deme" "pauuha gözlere bak" gibi laflar edersen karşıdaki adam "valla sarhoş deilim" diye diretsene biz onu sarhoş kabul ederiz :) sonra böle efsanelerle damla damla anlatırız.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) [Bu mesaj Jedi tarafından 27 Ekim 2005 13:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Dil altı hapları kana daha çabuk karışıyo falan muhabbeti vardı bide heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 gerçekten olan bi olay fakat koma olayı falan yok sallanmış o kısmı[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bayram donusu denicem yurtta.progresside fotoluycam gerçek mi deil mi görücek herkes =P[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Bize anlatırken barmen arkadaş koma olayını anlattı dikkatli olmakta yarar var yinede. Zaten dil altı hapları bu yüzden hızlı etki etmesi için dil altına koyuluyor. Mesela aspirinler çok başın ağrıyınca genelde büyüklerimiz çiğne der. Çiğnenmeside bu yüzden beyine hemen iletsin diye.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Yaşanmış bir Olay l.. zhuahuahuauh Yer Taksim Nevizade -Olm ben diyorum sen al bakiim şu kaşıgı al sana bi bardakta sek rakı.. - Eee - İç şimdi kaşıkla uslu uslu yavaş yavaş.. *!5-6 kaşık aldıktan sonra* - Eee bana bişi olmadı Bu sırada eleman elindeki kaşığı yere düşürdü almak için eğildi kalkarkende kafayı vurdu masaya.. - Olm ne oluyor lan çok acaip oldum iyimi :)... yaklaşık yarım saat sonra aynı eleman... Şşş apo bana bak olm kimseye söyleme lan bunu aramızda sır kalsın kardeşiz dimi apo şşş apo kime diyorum ya ben kime :)... [signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. [Bu mesaj RedallHoor tarafından 27 Ekim 2005 14:02 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj RedallHoor tarafından 27 Ekim 2005 14:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bu olayıda ucuza kapattığımıza ettiğimize göre artık barlada 5 ytl den fazla harcamıcaz =) bide şu kız tavlamanın ucuz yolunu bulsak.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Dilin altından direk kana karışıyor alkol o yüzden etkiliyor dediğin metod. Yani dayanabilirsen şişe kapağıkadar rakıyı ağzına al ve orda tut bir süre gene sarhoş olursun. Aynı şekilde shot içilen içkilerinde bir anda çarpmasında bunun etkisi yüksektir. Ve tabiki bu yüzden bazı ilaçları yutarak almak lazım yoksa bir anda kana ciddi miktarda karışıp sıkıntı yapabilir ve tabi kalp ilacı gibi şeylerinde (dilaltı hapı dye geçer turkcemizde :) ) anında etki etmesinin sebebi budur, dil altından direk kana karışık kanı sulandırır.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Bu bez ler emiyor işte yavaş yavaş içince ne var ne yok emiyor bezler sonra olan oluyor..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Sarhoş olmak için içki içmek zaten yanlış. Rakı mezesiz zaten içilmez. Rakının olmazsa olmaz mezeside muhabbettir. Zaten.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 İnstant sarhoşluğun birçok yolu var (hap, joint) tabi biz bunları tasvip etmiyoruz :D Eski model yawaş yawaş bira ve sigara taktiği ile demlenmeye devam ediyoruz.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Muhallebi, 27 Ekim 2005 14:27 tarihinde demiş ki: İnstant sarhoşluğun birçok yolu var (hap, joint) Oraları karıştırmayalım istersen hea ?.[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Tasvip etmiyoruz :-)[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 şarapsız olmaz. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 dil beyne en yakın yerse.. oral sex sırasında insan ne hissediyor acaba.. daha iyi bir tatmin mi nedir yani :D[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: zydar, 27 Ekim 2005 16:51 tarihinde demiş ki: dil beyne en yakın yerse.. oral sex sırasında insan ne hissediyor acaba.. daha iyi bir tatmin mi nedir yani :D Alaka??[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: zydar, 27 Ekim 2005 16:51 tarihinde demiş ki: dil beyne en yakın yerse.. oral sex sırasında insan ne hissediyor acaba.. daha iyi bir tatmin mi nedir yani :D sankı mantıgı ters kurmussun.??[signature][hline]With the lights out it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid and contagious Here we are now, entertain us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 i was confused..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: bLackcha0s, 27 Ekim 2005 13:28 tarihinde demiş ki: Bir efsane vardır ya birayı pipetle içince tek birada sarhoş olmak diye. Aynı olay. Kapağın içine koyduğumuz rakıyı biraz sulandırıyoruz. Sonra damla damla içiyoruz ama yutmuyoruz sadece dilimizle emiyoruz. yaklaşık 12-15 yudum sonra sarhoş olucak kıvama geliyorsunuz ama asıl olay bitirdikten 20dk sonra gerçekleşiyor.Ve 1 şişe rakı içmiş gibi sarhoş oluyorsunuz. Ama bu geçici bir sarhoşluk oluyor yaklaşık 1-2 saat sonra normale dönüyorsunuz. Alkole alışık olmayanlar denemesinAyrıca 15 in üstüne hatta mümkünse 10 yudumun üstüne çıkmamakda fayda var.Çünkü alkol koması tehlikesi var. Bana barda bi eleman gösterdi.Sonra arkadaşın bi hocasına sorduk. Gittik 7 kişiyle 20 ytl den iddaya girdik ve herkes sarhoş oldu =) Hatta evine taşıyarak götürdüğümüz arkadaşımız bile oldu ve adam hayatında ilk defa bu kadar kötü sarhoş olduğunu söyledi. bende denedim ama 10 yudumun üstüne çıkmak yemedi. O yüzden kıvamında bıraktım ama neredeyse 10 bira içmiş gibiydim. Nedeni ise ; dilin beyine yakın olması ve sarhoşluk hissinin beyinde başlaması olarak söyleniyor. gecenin sonunda rezilik cıktımı bari...[signature][hline]...FaLLeNAngeL... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 rakıyı öle degisik degisik icmeye gerek yok ince uzun cam bardakta keyfini cıkara cıkara ızgaranın basında demlencen onun keyfi orda[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: CaNNi, 27 Ekim 2005 16:54 tarihinde demiş ki: said: zydar, 27 Ekim 2005 16:51 tarihinde demiş ki: dil beyne en yakın yerse.. oral sex sırasında insan ne hissediyor acaba.. daha iyi bir tatmin mi nedir yani :D Alaka?? Kel Maydanoz ?[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar