Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

seni seviyorum'u en son ne zaman duydunuz ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hergün bin tane kişi sölüo.En son 5 dk önce anneme beni seviosunn di miii dedim seviomuş :p
*şımarır*

Hergün bin kişiden duyuyorum ama kaç tanesi gerçek bilinmez tabii :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Mesaj tarihi:
nispet yapmayalım...[signature][hline]Wanqhinox, 02 Ağustos 2005 22:11 tarihinde demiş ki:
Evet Arkadaslar bende 10 aydir ciktim kizdan ayrildim tam bu saatte depresyona gircem birazdan foruma yazim son yazilarimi
Mesaj tarihi:
hakikaten nispet ile alakası yok....
Ben sevimliyimdir yani sevilirim genelde..

ama ben çok nadiren "seni seviyorum" diyebiliyorum...[signature][hline]CuRseD_OnE
Mesaj tarihi:
demin ümit dedi ama bis kawga ettik beni hasta edio:( seni sewiorumu duymak bişey diil herkes der zor diil önemli olan gerçeklik boyutu bence.. içten söylemek önemli olan! (vayyt bea şair oldum hea)
Mesaj tarihi:
o ümit varya ah ümit ah fıstık gibi kızı kacırdın:D[signature][hline]From the holy sea of golden flames
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne
Mesaj tarihi:
@cursed_one
ölesine söledim atlican mı die merak ettim :)[signature][hline]Wanqhinox, 02 Ağustos 2005 22:11 tarihinde demiş ki:
Evet Arkadaslar bende 10 aydir ciktim kizdan ayrildim tam bu saatte depresyona gircem birazdan foruma yazim son yazilarimi
Mesaj tarihi:
ne zaman duyulmasi önemli degil de , ne kadar icten söylendigi önemli bence.
ve bundan önce , ne kadar icten söylendigini hissedebilmen , güvenebilmen!
özellikle duymak istedigin kisiden duydugun zaman mükemmel oluyor =)
tesekkür ederim iyi ki varsin...[signature][hline]Die Sonne scheint mir aus den Augen...
Sie wird heute Nacht nicht untergehen

NowLylidE..
Mesaj tarihi:
vallaa duydum yakın bi süre içinde ama o kadar saçma bi zamanda söylediki bunu? offf of[signature][hline]komi ap komi ap komi ap its de
Mesaj tarihi:
3 hafta once:([signature][hline]From the holy sea of golden flames
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne
Mesaj tarihi:
bide söylemiş olmak için söylenen "seni seviyorum"lar var içten olmayan.belkide çoğunuzunki bu kategoriye giriyo sevinmeyin okadar.
@sonraki post:hayır canım nealaka kıskanmıyorum:)[hline]if you lost your everthing,you can do everything...

[Bu mesaj Zep tarafından 24 Ekim 2005 19:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
en güzeli ,sevdiğin kişiden içten bi seni seviyorum duymak konusunda birleştik ama benim sevgilim niye bu konu da birleşmiyo anlamış deilim. :)
biraz kırgın bana .heralde ondandır ama söylesin,yoksa ölcemmmmm yaaaa[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr...
severken kararlı sevilirken yeterli ol
her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol
Mesaj tarihi:
ah ne kadar az duydum ne kadar az söyledim işte buyüzden hiç durmadan SENİ sevİYOrum de..[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
  • Yeni Oluştur...