Eternal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Başarılar seninleyiz mersin. mer mer mer sin sin sin mersin mersin Show Tv 2o:oo'da[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 mersin 4evaaaaaaaa[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Böyle açılan bi topic de görmedim ha... GS "4evaaaaa"[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Şaka falan bir kenara. 1 farkla Mersin alır.. 1-2[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mersin İdmanyurdu diyorum başka bişi demiyorum...[signature][hline]SéuL Roì [Bu mesaj Bonjo tarafından 27 Ekim 2005 18:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Eternal, 27 Ekim 2005 18:00 tarihinde demiş ki: Şaka falan bir kenara. 1 farkla Mersin alır.. 1-2 Eahah Maç bizim :)[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 OoOoO Mersin Mersin Mersin OLEYYY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mersin e 2 ytl para yatırdım 29.00 veriyordu =) artık mersinliyiz yeneriz biz bu cimbomu[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 mersin idman yurdu saldırın canlarım benim :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 0-2 güzel ganyanı vardı :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 mersin idaman her zmn favari takımım ...alır maçı herhalde ...[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Eternal, 27 Ekim 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Show Tv Bizim maçlar niye lig tv de bu maç show tv yaw[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Gs den prim yapamıcagını anlıyo adamlar. Türkiyenin en cool karizma takımıyız.Stad olsun,taraftar olsun Renkli görüntüler oluyo her maç.Avrupa kuluplerine kafa tutucak atmosfer oluyor. Gs ve BJk nin atmosferi belli işte kartal gool gool gol böle yırtınan adamlar Dgier taraftada Yönetim istifa sfs[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." [Bu mesaj Eternal tarafından 27 Ekim 2005 19:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Galatasaray-Mersin İd.Yurdu 1,05 7,00 15,00 1 koy 15 al. vay be. kaçırdık asda.[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Eternal, 27 Ekim 2005 19:06 tarihinde demiş ki: Gs dan prim yapamıcagını anlıyo adamlar. Türkiyenin ek cool karizma takımıyız.Stad olsun,taraftar olsun Renkli görüntüler oluyo her maç.Avrupa kuluplerine kafa tutucak atmosfer oluyor. Gs ve BJk nin atmosferi belli işte kartal gool gool gol böle yırtınan adamlar Dgier taraftada Yönetim istifa sfs he taaam[signature][hline][b]cats rulz =) bab the kenk of the bab of the kenk lame of the kenk bab the kenk tmm bab kesme bab pls bab the kenk of the bab of the kenk of the baB OF THE The kenk öeeh süx be kanky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 He taam diyo adam ya aahaha bilinçsiz taraftar seni.. İzlicez maçınız birazdan. Tromso,Bolton maçlarını da izledik.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 sen de görgüsüz taraftarsın işe bak ya adam stadıyla parasıyla övünüyo anca çünkü övüncek başka bi haltı yok görgüsüz taraftar seni[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com [Bu mesaj tony_montana tarafından 27 Ekim 2005 19:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 amma boş adam var yahu.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 öf eter öf he tamam kanky bab the kenk of the bab of tmm mısın cnm allah allah adama bak kötülemek için topic acıyo lol ya süx bunlar süx .[signature][hline][b]cats rulz =) bab the kenk of the bab of the kenk lame of the kenk bab the kenk tmm bab kesme bab pls bab the kenk of the bab of the kenk of the baB OF THE The kenk öeeh süx be kanky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: tony_montana, 27 Ekim 2005 19:14 tarihinde demiş ki: sen de görgüsüz taraftarsın işe bak ya adam stadıyla parasıyla övünüyo anca çünkü övüncek başka bi haltı yok görgüsüz taraftar seni övünücek hiçbirşeyimiz yok vallahi..Anca stad,taraftar işte.. 2 haftada bir Starda GS izliyoruz işte 21:45 de ona bi övünüyoruz Türk takımı oldugu için ssgfsd[signature][hline]Neyse artık konu dagılmasın başarılar Mersin.."Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." [Bu mesaj Eternal tarafından 27 Ekim 2005 19:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ahah sen şampiyonlar liginde arada sırada oynamayla övünüosan eğer ben burdan gs li arkadaşlara sesleniyorum beyler toplanıp bi parti verelim yıkalım etrafı ne de olsa 2 büyük kupa sahibiyiz[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Yok canım ne alakası var? starda fenerbahçe çıkıyor. Tüm türk takımları el ele fenerin uğradığı hezimeti izliyoruz. Tabi dediğin gibi arada stadın guzellikleri olsun, parasal gücünüz olsun oda dikkatimizi çekmiyor değil.[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Arkadaşlar izlenme oranları düşük diye cumartesiye alınan FB maçlarını bilirim ben ilk zamanlar pazar banko GS maçları olur en izlenen gün diye..Şimdi eski defterleri açmayın diyorsunuz da açılıyor bir şekilde..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: BulletRide, 27 Ekim 2005 19:22 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar izlenme oranları düşük diye cumartesiye alınan FB maçlarını bilirim ben ilk zamanlar pazar banko GS maçları olur en izlenen gün diye..Şimdi eski defterleri açmayın diyorsunuz da açılıyor bir şekilde.. ya bullet dediğim gibi kimisi vardır bazı şeyleri aşmış başarıya doymuştur kimisi de vardır daha yeni yeni palazlanmaktadır bişeylerin tadına yeni varıyodur ama hava atmaya çalıştığı rakibinin tarihinde nelerin olduğunu bilmez onları da hoş görmek lazım[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuya dönersek Galatarasay rahat kazanır diyorum.Paranızı Mersine yatırdıysanız da boşverin canınız sağolsun.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar