dream_endless Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 sticky tbfh. ben bu guide sayesinde 5 saatte 300 yaptim engineering'i ve max. 100g harcadim. halbuki millet 0'dan kasarsan 300g verirsin diyordu.o yuzden illa ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 yanlış anlamayın da ben anlamadım burda nelerin neyle yapıldığı yazıyor onlar zaten eng olduun zaman yazıyor listende :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 0dan bunları yaparsan en karlı sekilde ucuza skill gain oluyor diye hesaplamıştım zamanında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 bunun enchanting versiyonu lazım bana ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 uplandıgı iyi olmuş ya yeni karaktere engineering kasmaya karar verdimde :) ellerine sağlık bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 abso cidden inanılmaz faydalı olmuş benim huntera ne zamandır alim diyorum engineering çoook faydalı eyw saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ben de minik rogueum için düşünüyordum ama üşenmiştim hep, yapacağız artık mecburen ;] eline sağlık abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 http://forum.paticik.com/konu.php?id=173597 bunuda yukarda bir arkadaş vermiş skill kasma metodları olarak ama denemedim bilemiyorum benim yazdığımdan iyi mi kötümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 keske sabitleye bilsek bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 evet liste çok güzel olmuş... =) ama bence eng. oyunun ilk affasından itibaren kasılmalı. mesela ben lvl 27 hunter'ım ve 165 eng.'im var. kendi tüfeklerimi, mermilerimi, gözlüklerimi, target dummylerimi vs. yapıyorum ve bunlar hem çok işe yarıyor hemde çok eğlenceli. hatta oyuncular için her lvl da faydalı olan tek meslek... yanlız patlayıcılardan hiç memnun deilim. şuan yaptığım dinamitler 132 gibi bir dmg veriyor. yahu ben zaten iki atışta ulaşıyorum o değere. alan etkisi desen, 1000 küsür hp li moblara karşı komik kaçıyor. o yüzden eng. arttırmak dışında bir faydasını görmedim. aynı sebepten, niye goblin eng. seçilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 pvpde en yararlı meslek gnome eng. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 engineering 1-375 arasi kac gold gider mining varsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Ben dün 430 yaptım ama gerçekten zor, gözlük için 350 den sonra bırakmıştım TBC de ama LK de kasim dedim 80 lvl oldum başladım. (tabi bu arada ne çıkarsa topladım) Yaklaşık 160 cobalt bar ve 250 aşkın saronite bar harcadım. Bir skill inanılmaz çok bar istiyor her gün Sholazar Basin de tur atiyorum 2 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 375-450 guide var mı? edit: benim 388 fln galiba gnome oldugu için, total 350 cobalt 500 saronite ore yeter diosanız iyimiş yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 http://www.wow-professions.com/ Yukarıdaki linkte bütün Profların 1-450 versiyonlarını 3.0.3 versiyonuna göre yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 süper çok sağol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Vay be amma zaman olmuş yazalı guideı. Hatırlıyorum saatlerce oturup kasmıştım ne yaparsan ilerde neye yarar gibisinden bi sürü şey kesaplamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 ben bs kasıyorum şuanda..thorium bar 40-50 g 20 tanesi şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Absolut said: Vay be amma zaman olmuş yazalı guideı. Hatırlıyorum saatlerce oturup kasmıştım ne yaparsan ilerde neye yarar gibisinden bi sürü şey kesaplamıştım. Ben bunu hesaplamadığım için geçen sene roguea engineering kasarken kafamı defalarca monitöre vurmuştum. Şimdi JC kasıyorum ne varsa bankada, çöplük gibi oldu asdasfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Absolut said: Vay be amma zaman olmuş yazalı guideı. Hatırlıyorum saatlerce oturup kasmıştım ne yaparsan ilerde neye yarar gibisinden bi sürü şey kesaplamıştım. senin 3 sene önceki mesajını görünce bende birşeyler karalamışım.. vay be amma yaşlanmışız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar