Sergen Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Bu program yıllar önce cumartesi geceleri 00.30'da show tvde yayınlanırdı.. evdekilerden gizli izlerdim.. türkiye ile ilgili soru çıkmıştı abye girmeye uğraşıyolar deyip gülmüşlerdi :D bu programı hatırlayan varmı nostalji yapalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 haha çilekli istiyorum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 guner umit sunmuyo muydu bunu. hatta hayatının gafını yapmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 hayatımın programi[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Ulan kaçak izlerdim be ortaokula giderken. Bizimkiler uyurken sessiz sedasız izlerdim. Ne günlerdi be.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 rahmetli dedemi izlerken yakalamıştım bi keresinde =) bende çok merak etmiştim ama o kadar güzel bişey değilmiş gerçekten şimdi düşündümde o zamanlar internet yoktu ya show tv ye bağımlıydık =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 kolpo grosso veya ona benzer bişey vardı =) şişman bi adam sunardı[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 İzlerdik hep. Bitti ama...[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Tutti Frutti dedinizde cine5 yeni açıldığında playboy tv varken gece daha orta 2'ye falan gidiodum herhalde o karıncalı haliyle cine5 seyrederdim :D Bi süre sonra harbiden gözlerimle şifreyi çözerdim :D[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ben babamla birlikte izliodum çocukken ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 hahaha hatırlamamı o program dehsetti ben en portakkalı isterdim ne hatun gelirdi hayal ederdim oradaki erkek yarısmacı olmak için ama o zaman 12 falandı yasım...[signature][hline]...FaLLeNAngeL... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: taz, 26 Ekim 2005 01:07 tarihinde demiş ki: ben babamla birlikte izliodum çocukken ahah Muhaha babamla izlediğimi düşünmek bile istemiyorum :D :D :D O ciddi sert adamla tuttu frutti seyretmek :P[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: elvyn, 25 Ekim 2005 23:11 tarihinde demiş ki: guner umit sunmuyo muydu bunu. hatta hayatının gafını yapmıştı. O Turnike'ydi. ;) Ve hayatının gafı olarak da Aleviler için [burda tekrar söylemek istemiyorum] söylenmemesi gereken bir şey söylemişti. Konuyla ilgli olarak Tutti Frutti yerine Sat1 veya RTL seyrediyorlardı o saatte. ;)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: elvyn, 25 Ekim 2005 23:11 tarihinde demiş ki: guner umit sunmuyo muydu bunu. hatta hayatının gafını yapmıştı. Bröeah!!! Yuh be abi, ne Güner'i ne Ümit'i?!?! Babamla biz çileğin hastasıydık bu arada... Hottt... Hottt...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için [Bu mesaj Asteroth tarafından 26 Ekim 2005 11:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Anjelik vardı ailecek beğenirdik.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Tutti Frutti efsane bi programdı be[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Joe, 26 Ekim 2005 12:30 tarihinde demiş ki: Tutti Frutti efsane bi programdı be eft :)[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Bu tutti bu da Furutti diye espriler yapardık :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 özledik valla:)[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 haha eski kırmızı noktacılardan kimler kalmış bi görelim lol.Birde justin vardı bilir misiniz[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 o kırmızı noktası olan filmleri unutmak mümkün mü,hala kırmızı nokta ile ilgili geyikler döner etrafta...[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ya bi saniye, bunu sunan hani sarışın güzel bi kadin degil miydi? hani sonradan dönme oldugu ortaya çıkmıştı da günlerce tv'lere çıkmıştı...[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: elvyn, 25 Ekim 2005 23:11 tarihinde demiş ki: guner umit sunmuyo muydu bunu. hatta hayatının gafını yapmıştı. o turnikeydi abi... formatları bir hayli farklı:)[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 tutti frutti çin çin gibi bişidi çin çin de memeler cümbürlöp oluordu :D[signature][hline]You cannot change your fate...noman can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 efsaneydi harbi. benim de ortaokul zamanlarıma denk gelmiştir. bi bunun ismi gibi kolpası "colpo grosso" vardı ki bazen onu verirdi show tv, kahrolurduk öbür cmts yi beklemeye başlardık :) bi de o zamanlar bunun yanında star her cmts gecesi showgirls ü falan verirdi ahah ne günlermiş[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar