Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tutti Frutti

Sergen

Öne çıkan mesajlar

rahmetli dedemi izlerken yakalamıştım bi keresinde =)
bende çok merak etmiştim ama o kadar güzel bişey değilmiş gerçekten şimdi düşündümde o zamanlar internet yoktu ya show tv ye bağımlıydık =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

Tutti Frutti dedinizde cine5 yeni açıldığında playboy tv varken gece daha orta 2'ye falan gidiodum herhalde o karıncalı haliyle cine5 seyrederdim :D Bi süre sonra harbiden gözlerimle şifreyi çözerdim :D[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar!
Paticik Abazalar Birliği Başkanı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
taz, 26 Ekim 2005 01:07 tarihinde demiş ki:
ben babamla birlikte izliodum çocukken
ahah

Muhaha babamla izlediğimi düşünmek bile istemiyorum :D :D :D O ciddi sert adamla tuttu frutti seyretmek :P[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar!
Paticik Abazalar Birliği Başkanı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elvyn, 25 Ekim 2005 23:11 tarihinde demiş ki:
guner umit sunmuyo muydu bunu. hatta hayatının gafını yapmıştı.

O Turnike'ydi. ;) Ve hayatının gafı olarak da Aleviler için [burda tekrar söylemek istemiyorum] söylenmemesi gereken bir şey söylemişti.

Konuyla ilgli olarak Tutti Frutti yerine Sat1 veya RTL seyrediyorlardı o saatte. ;)[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elvyn, 25 Ekim 2005 23:11 tarihinde demiş ki:
guner umit sunmuyo muydu bunu. hatta hayatının gafını yapmıştı.

Bröeah!!! Yuh be abi, ne Güner'i ne Ümit'i?!?!

Babamla biz çileğin hastasıydık bu arada... Hottt... Hottt...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için

[Bu mesaj Asteroth tarafından 26 Ekim 2005 11:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya bi saniye, bunu sunan hani sarışın güzel bi kadin degil miydi? hani sonradan dönme oldugu ortaya çıkmıştı da günlerce tv'lere çıkmıştı...[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

efsaneydi harbi. benim de ortaokul zamanlarıma denk gelmiştir. bi bunun ismi gibi kolpası "colpo grosso" vardı ki bazen onu verirdi show tv, kahrolurduk öbür cmts yi beklemeye başlardık :)

bi de o zamanlar bunun yanında star her cmts gecesi showgirls ü falan verirdi ahah ne günlermiş[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...