Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tutti Frutti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu program yıllar önce cumartesi geceleri 00.30'da show tvde yayınlanırdı.. evdekilerden gizli izlerdim.. türkiye ile ilgili soru çıkmıştı abye girmeye uğraşıyolar deyip gülmüşlerdi :D
bu programı hatırlayan varmı nostalji yapalım :D
Mesaj tarihi:
Ulan kaçak izlerdim be ortaokula giderken. Bizimkiler uyurken sessiz sedasız izlerdim. Ne günlerdi be.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar!
Paticik Abazalar Birliği Başkanı
Mesaj tarihi:
rahmetli dedemi izlerken yakalamıştım bi keresinde =)
bende çok merak etmiştim ama o kadar güzel bişey değilmiş gerçekten şimdi düşündümde o zamanlar internet yoktu ya show tv ye bağımlıydık =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Mesaj tarihi:
Tutti Frutti dedinizde cine5 yeni açıldığında playboy tv varken gece daha orta 2'ye falan gidiodum herhalde o karıncalı haliyle cine5 seyrederdim :D Bi süre sonra harbiden gözlerimle şifreyi çözerdim :D[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar!
Mesaj tarihi:
hahaha hatırlamamı o program dehsetti ben en portakkalı isterdim ne hatun gelirdi hayal ederdim oradaki erkek yarısmacı olmak için ama o zaman 12 falandı yasım...[signature][hline]...FaLLeNAngeL...
Mesaj tarihi:
said:
taz, 26 Ekim 2005 01:07 tarihinde demiş ki:
ben babamla birlikte izliodum çocukken
ahah

Muhaha babamla izlediğimi düşünmek bile istemiyorum :D :D :D O ciddi sert adamla tuttu frutti seyretmek :P[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar!
Mesaj tarihi:
said:
elvyn, 25 Ekim 2005 23:11 tarihinde demiş ki:
guner umit sunmuyo muydu bunu. hatta hayatının gafını yapmıştı.

O Turnike'ydi. ;) Ve hayatının gafı olarak da Aleviler için [burda tekrar söylemek istemiyorum] söylenmemesi gereken bir şey söylemişti.

Konuyla ilgli olarak Tutti Frutti yerine Sat1 veya RTL seyrediyorlardı o saatte. ;)[signature][hline]rtc
Mesaj tarihi:
said:

Bröeah!!! Yuh be abi, ne Güner'i ne Ümit'i?!?!

Babamla biz çileğin hastasıydık bu arada... Hottt... Hottt...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için

[Bu mesaj Asteroth tarafından 26 Ekim 2005 11:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
haha eski kırmızı noktacılardan kimler kalmış bi görelim lol.Birde justin vardı bilir misiniz[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural
Mesaj tarihi:
o kırmızı noktası olan filmleri unutmak mümkün mü,hala kırmızı nokta ile ilgili geyikler döner etrafta...[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra..

Lancelion-Human Paladin-Level 5*
Mesaj tarihi:
ya bi saniye, bunu sunan hani sarışın güzel bi kadin degil miydi? hani sonradan dönme oldugu ortaya çıkmıştı da günlerce tv'lere çıkmıştı...[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Mesaj tarihi:
said:

o turnikeydi abi...
formatları bir hayli farklı:)[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies...
Mesaj tarihi:
efsaneydi harbi. benim de ortaokul zamanlarıma denk gelmiştir. bi bunun ismi gibi kolpası "colpo grosso" vardı ki bazen onu verirdi show tv, kahrolurduk öbür cmts yi beklemeye başlardık :)

bi de o zamanlar bunun yanında star her cmts gecesi showgirls ü falan verirdi ahah ne günlermiş[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
  • Yeni Oluştur...