_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 valla ben playlisti shuffle yapıyorum belli dinledigim sarkılar yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: RabbiT, 24 Ekim 2005 16:49 tarihinde demiş ki: Ben şarkı markı dinlemek istemiyorum ben WOW oynamak istiyorum ve bu başlığı bana yapılan bir saygısızlık görüp kınıyorum.(kardeşim siz WOW'u oynuyonuz ve ne dinleceğinizi konuşuyonuz!!) :( Her muzik bölümüne giren WOW oynamayabilir ya da wow dan haberdar olmaya bilir.Ama her WOW a giren oyuncunun muzikle bir ilgisi vardır her insanın oldugu gibi.O yüzden bu forumun burda açılmasına ve açık kalmasına bir sakınca görmüyoruz. Kaldıki forumu açan arkadaşım,açmadan önce banada sordu..[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 In Flames, Megadeth , Alternatif daha albümü çıkmamış bazı türk grupları. Aslında wow oynarken deil devamlı bunlar durur playlistte (:[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 5* Troll Shaman Daha fazlasını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 winamp ı acarım baştan sona çalar işte ne varsa rancid ,greenday ,system of a down, less than jake,linkinpark... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Yok Eternal ben o cümlede ciddi değildim yahu,sadece gülücük atmayı unutmuşum hepsi bu ciddiyetim yoktur eğer öyle anlaşıldı ise I am so sorry. =)[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souffless Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 System Of a Down - Pscyho ve diger sarkılarını dınleyınce battlegroundaysam berserker moduna gecmısım gıbı delı gıbı herkese saldırıyorum. Cok guzel gaza getırıolar bea :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 disturbed - down with the sickness mudvayne - not falling korn - right now acaip gaza getiriyo bunlar[signature][hline]...rrue... gizli lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 down with the sickness, naptın yahu, direk katliama teşfik eder insani,nihah ayrıca Like blood from the beloved da dinlendirir[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Heal Basarken -Muslum Gurses - Olmasa Mektubun[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Muslum gercekten iyi olur sanırım heal basarken : ))) Ben biraz daha ihtiyar oldugumdan Credence Clearwater Revival, Lynyrd Skynyrd, Thin Lizzy, Led Zeppelin, King Crimson, Pink Floyd gibi eski grupları tercih ediyorum... Ancak instance kasarken tank olmanın verdigi gerginligi en iyi Conan-The Barbarian Soundtrack ile atıyorum herkese tavsiye de edebilirim : ) (klasik sevmiyorsanız denemeyin bile : P)[signature][hline]Kadavra / Burning Legion Efendi Priest... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Son zamanlarda bg'lerde bol bol motörhead dinliyorum.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 7/24 klasik müzik :)[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796 Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Potris veya massive guzel oluyor ama genelde TVde ne varsa onu dinliyorum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Ümit Besen-Nikah Masası[signature][hline]Ben Normal Değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 in flames system super gidio pvpde :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aililath Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Opeth,Dark Traq,After Forever,At the gates,Crown,shadow gallery,A Perfect Circle ve tabiiki Amon Amarth [Bu mesaj Aililath tarafından 25 Ekim 2005 14:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: xrex, 24 Ekim 2005 16:03 tarihinde demiş ki: pvp yaparken http://edge.mfkr1.com/ dinliyorum.gyet güzel :) mc+bwl daha ballad tarzi dinlerim edge rock benimde favorim arada chroonix radio var onuda aciorum guzel oluor oyun oynarken[signature][hline]Rainy Durex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BERBERKENAN Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 MANOWAR dinliyorum ve coşuyorum. Tüm Warriorlara tavsiye ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Celldweller - Switchback[signature][hline]Fity 60 Rogue BL Hayat zor! Sizce de Öyle deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Bilimum BG lerde Blind Guardian - Nightfall Blink 182 - I'm Lost Without You HIM - Gone With The Sin[signature][hline]Burning Lagion Taluntain - Lowbie Warlock Magius - Lvl 60 Mage of Silver Dawn (ortak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Sleeper, 25 Ekim 2005 09:40 tarihinde demiş ki: Muslum gercekten iyi olur sanırım heal basarken : ))) Ben biraz daha ihtiyar oldugumdan Credence Clearwater Revival, Lynyrd Skynyrd, Thin Lizzy, Led Zeppelin, King Crimson, Pink Floyd gibi eski grupları tercih ediyorum... Ancak instance kasarken tank olmanın verdigi gerginligi en iyi Conan-The Barbarian Soundtrack ile atıyorum herkese tavsiye de edebilirim : ) (klasik sevmiyorsanız denemeyin bile : P) abi hastasıyımdır ccr ve lynyrd'in hatta 2sininde tüm albümleri var zaten instancelarda hep ccr, lynyrd, doors, jeferson airplane falan dinlerim :)[signature][hline]...rrue... gizli lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 disturbed-violence fetish disturbed-get psycho disturbed-down with the sickness[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Karpuz lvl 5* NE rogue (soulbounds) frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 rammstein - feuer frei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 blur - song 2 WOOOHOOOOOOOOO ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 queen - another one bites the dust tam pvp =)[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar