Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow oynarken dinlemeyi tercih ettiginiz sarkılar gruplar

dory

Öne çıkan mesajlar

said:
RabbiT, 24 Ekim 2005 16:49 tarihinde demiş ki:
Ben şarkı markı dinlemek istemiyorum ben WOW oynamak istiyorum ve bu başlığı bana yapılan bir saygısızlık görüp kınıyorum.(kardeşim siz WOW'u oynuyonuz ve ne dinleceğinizi konuşuyonuz!!) :(

Her muzik bölümüne giren WOW oynamayabilir ya da wow dan haberdar olmaya bilir.Ama her WOW a giren oyuncunun muzikle bir ilgisi vardır her insanın oldugu gibi.O yüzden bu forumun burda açılmasına ve açık kalmasına bir sakınca görmüyoruz.
Kaldıki forumu açan arkadaşım,açmadan önce banada sordu..[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
Sosyal ağlarda paylaş

In Flames, Megadeth , Alternatif daha albümü çıkmamış bazı türk grupları. Aslında wow oynarken deil devamlı bunlar durur playlistte (:[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever
Dan Discotech
Jusenas Dunemaul Level 5* Troll Shaman
Daha fazlasını iste
Sosyal ağlarda paylaş

down with the sickness, naptın yahu, direk katliama teşfik eder insani,nihah
ayrıca Like blood from the beloved da dinlendirir[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
Sosyal ağlarda paylaş

Muslum gercekten iyi olur sanırım heal basarken : )))

Ben biraz daha ihtiyar oldugumdan Credence Clearwater Revival, Lynyrd Skynyrd, Thin Lizzy, Led Zeppelin, King Crimson, Pink Floyd gibi eski grupları tercih ediyorum... Ancak instance kasarken tank olmanın verdigi gerginligi en iyi Conan-The Barbarian Soundtrack ile atıyorum herkese tavsiye de edebilirim : ) (klasik sevmiyorsanız denemeyin bile : P)[signature][hline]Kadavra / Burning Legion
Efendi Priest...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sleeper, 25 Ekim 2005 09:40 tarihinde demiş ki:
Muslum gercekten iyi olur sanırım heal basarken : )))

Ben biraz daha ihtiyar oldugumdan Credence Clearwater Revival, Lynyrd Skynyrd, Thin Lizzy, Led Zeppelin, King Crimson, Pink Floyd gibi eski grupları tercih ediyorum... Ancak instance kasarken tank olmanın verdigi gerginligi en iyi Conan-The Barbarian Soundtrack ile atıyorum herkese tavsiye de edebilirim : ) (klasik sevmiyorsanız denemeyin bile : P)

abi hastasıyımdır ccr ve lynyrd'in hatta 2sininde tüm albümleri var
zaten instancelarda hep ccr, lynyrd, doors, jeferson airplane falan dinlerim :)[signature][hline]...rrue...
gizli lamer
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...