Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Omfg cat fight cok artizlik yazilmis hehe bende kedi kavgasi fln bekledim hatunalr birbirine giriyo neyse daha iymis :-P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 hakkaten , bazen bu KARI milleti , affedersiniz ama bazilarina kari lafi yakisiyo sinir ediyo beni!! bugün önümdeki ''salak kari'ya '' girisicektim burama kadar getirdi artik! o an onun suratina bi tane patlatmayi o kadar cok isterdim ki =P nihoha.. kendime sasirdim zaten , böyle birsey düsündügüm icin. demek ki bazen insan kendini tutamiyo ve direkt daliyo kasinan tarafa. bigün ben de yapicam ama... kasimdaki piercing'e dokunmalarindan korkuyorum =/ oh mon dieu ! nolur soora!? gerci düsündüm de , suratina bi tane patlatip direkt kacarim .. güzel olur. ps : sadece $u an ki sinirimden böyle konusuyorum , mahalle karisi ruhu yok ben de o yüzden böyle bisi yapicagimi sanmiyorum hehe[signature][hline]Die Sonne scheint mir aus den Augen... Sie wird heute Nacht nicht untergehen NowLylidE.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 24 Ekim 2005 23:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 BLACK HAIRED OWNINGGGG[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 afwdwesiniz bu ne lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 oha[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ohannesbörgıring + roflmao[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Pru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 oha çüş bürrrsst, bu ne yahu? ürperdim vallahi yalnız askılı giymiş olanlar feci, yazık acıdım diğerlerine...[signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır. figure.09 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Buda güzel, askiyon cok degil ama sonunda fatality yapiyo pembeli kiz :) [Bu mesaj daverc tarafından 25 Ekim 2005 00:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 redneck videoları izleyin aferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: DarKRideR, 24 Ekim 2005 22:26 tarihinde demiş ki: lol aha işte sana CS nin toplumlar üzerindeki etkisi :D[signature][hline]amanını mor koyuunn!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Off be sondaki kavga süper. Kavga edesim geldi birden. Liseden beri kavga edemioz :([signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir [Bu mesaj Davion tarafından 25 Ekim 2005 00:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: Head, 24 Ekim 2005 22:21 tarihinde demiş ki: tamam. Seni kiniyorum ve sana laflar hazirladim Bora...[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior elm, 23 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki: Forgiverıda suçlamamak lazım belki hayatı boyunca kızlar onu ezmiş şeriat gelince istediklerini yapıcak , belki 5 tane kadınla evlenicek hayalleri vardır belki onunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bu ne la böyle. yakışmıyo ya hatunlara kavga etmek. sonda diğer hatunu döven kadının kafasını oraya buraya vurasım geldi. (çelişiyorum muntazaman.)[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 oha len.. uzun saçlı olmanın dez avantajları işte..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 sondaki kavga super ayrica hatun resmen ne yapacagini bilio gerci benim soyle yapsaydi dediklerimin cogunu yapmadi ama guzel yinede bi hatuna gore :D (disi yaratiklar tehlikeli olabiliormus :D)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 O.o[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 harbiden ohhaannssscizburger :P en son çocugun korktugu da süper olmuşş..[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Bir site vardı hatırlamıyorum şimdide. Partylere gidip 2 tane hatunu karşılılı dövüştürüyorlardı kışkırtıp zaten bir tanesi gerçek yumruk atınca olay kızışıyordu.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 öncelikle dynamick e hayırlı olsun dielim ben yeni gördüm genel yöneticiliğini.. konuya döndümde varılan sonuçlar result 1-;)(İNGİLİZCE) 2 kızın kavgası harbi bi erkeğe hayatta dehşet veremez.. 2-kavga ederken üff çok seksi oluolar:)(çok olmuolarda izlenir yani) o kadar..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 benim canım acıdı vallahi ne felaket girdiler birbirlerine ama ne yalan soyleyim "cat fight" ı gördüğümde aklıma ilk Seinfeld n bi bölümü geldi =)[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Berserk e girmişler bir kere ayıramazsın...[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Bilmiyorum ama bu topicin kilitlenmesi gerekmiyor mu .Sonuçta catfighti bir erkek erotik olduğu için izler paticikte erotikliğe izin yok diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Erotik degil. izlerseniz görürsünüz sevgili pati . cat fight denildigi icin genelde, öyle yazmayi uygun gördüm bir anda. Dopigimin kilitlenmesi icin bir sebep yok ortada . Tek sorun baslikta ise , baslik degistirilir . Saygilar Vanil.[signature][hline]Die Sonne scheint mir aus den Augen... Sie wird heute Nacht nicht untergehen NowLylidE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Sonuçta bu kızlar süper bir dövüş sanatı göstermiyor yada ortada harika bir dövüş yok, izleyip vay be diyebileceğiniz birşey de yok sence ne için çekilmiş ki bu videolar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 kavga ediyolar iste ,kafa atiyorlar ,sac yoluyorlar vs.vs. üstlerini cikarmiyolar ve ya striptiz yapmiyorlar. izleyen her erkek monitöre ekmek banmiyor ya sonucta =) O manâda düsünüpte acmadim ayrica dopigi. ( yine de olaya erkek gözüyle bakamadigimi es gecmemek gerekir ;) ) Bağyanlarin birbirine girmeleri meshur olup , ciyak ciyak bagirip kavga etmelerinin ilginc oldugu aklima geldi muhtemelen. (bkz: bir erkek icin kavga etmek ) Ve evet belki izleyipte vay be diyemiyoruz ancak oha lan diyebiliyoruz =) [signature][hline]Die Sonne scheint mir aus den Augen... Sie wird heute Nacht nicht untergehen NowLylidE.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 25 Ekim 2005 14:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar