Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Honor Farm dediğin..

Gangren

Öne çıkan mesajlar

"Get a life my friend , and i didnt mean the one in wow just get a real one in real world"

Bu lafı duymuştum bi yerlerden nedense hatırladım bir anda :D .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage
NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired)
GUNZ LVL 1x Gunslinger
WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD)
RO Saratan 88 backstab master (retired)

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dunedain, 24 Ekim 2005 11:12 tarihinde demiş ki:
"Get a life my friend , and i didnt mean the one in wow just get a real one in real world"

Bu lafı duymuştum bi yerlerden nedense hatırladım bir anda :D .

hehehehe ama rank 13 oldugu için oylew diyolar 14 olunca can i see ur weps epix plx! oluyo :D[signature][hline]Lianna Human Paladin
Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
muzcu, 24 Ekim 2005 13:19 tarihinde demiş ki:
ulan bizim serverda da karşı factin bu kadar güçsüz olsa da biz de farmlasak wsg yi ab yi :D bizim zeto oynuo deli 400k honor alıo adam bak 1,1m honor yapmış :D

Muzcu hayatinda ab ye girmedin galiba:) Horde olarak girdigim 10 ab nin kesin 6 7 sini kazaniyoruz hemde random raid yani ;)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mADmaXimus, 24 Ekim 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
said:
Dunedain, 24 Ekim 2005 11:12 tarihinde demiş ki:

Bu lafı duymuştum bi yerlerden nedense hatırladım bir anda :D .

hehehehe ama rank 13 oldugu için oylew diyolar 14 olunca can i see ur weps epix plx! oluyo :D

lol[signature][hline]From the holy sea of golden flames
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne
Sosyal ağlarda paylaş

1.1m honor gördüğüm en yüksek honor.
Ama serverdan server a değişen bişey bu maximum honor mevzuu.
Değişkenler :
1-Bulundugunuz faction karşı taraftan az pvp yapan oyuncuya sahip olucak ki , sürekli oyundan oyuna koşasınız.
2-Sağlam bi takım, ve karşı factionda 10 dakikadan uzun dayanacak takım olmaması.
3-AB de bonus haftasonu geyiği felam.

Bunların hepsi yanınzdaysa, ve harcore kasma olanagına/yeteneğine sahipseniz, bu mümkün :)

Bi çok serverda 100-150 k ların server 1. si olmaya yettiği ama bazılarında da 750k+ gerektiği bi gerçek[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Sosyal ağlarda paylaş

walla kandırmak diye bir niyetim yok da (bug olabileceğini de belirttim zaten) honor ekranının üstündeki isme bakarsan görebilirsin...

ben de halen scout u geçemedim zaten ne blood guard ı :P

[Bu mesaj kfg tarafından 24 Ekim 2005 19:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hamish, 24 Ekim 2005 18:00 tarihinde demiş ki:
said:
muzcu, 24 Ekim 2005 13:19 tarihinde demiş ki:
ulan bizim serverda da karşı factin bu kadar güçsüz olsa da biz de farmlasak wsg yi ab yi :D bizim zeto oynuo deli 400k honor alıo adam bak 1,1m honor yapmış :D

Muzcu hayatinda ab ye girmedin galiba:) Horde olarak girdigim 10 ab nin kesin 6 7 sini kazaniyoruz hemde random raid yani ;)

hamish beni horde sandın herhalde. fw de allyim ben ve karşımızdaki horde güçsüz olsa bizim tarafta da o kadar çok oynayanlar da buna yakın yapardı da. günde 15 saat oynayan adam haftada 400k yapıyor. horde zayıf olsa 800 yapar bu kadar basit yani :D zaten akşam girip de maçların %40-50 sini kazanırsak bayram edioz :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...