Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Honor Farm dediğin..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"Get a life my friend , and i didnt mean the one in wow just get a real one in real world"

Bu lafı duymuştum bi yerlerden nedense hatırladım bir anda :D .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage
NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired)
GUNZ LVL 1x Gunslinger
WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD)
RO Saratan 88 backstab master (retired)

Mesaj tarihi:
Hangi server'ın deli warrior'u bu bir arkadaşın dediği gibi günde 60-70 kere girio heralde bg lere (:[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever
Dan Discotech
Jusenas Dunemaul Level 5* Troll Shaman
Daha fazlasını iste
Mesaj tarihi:
tövbe tövbe adam tek başına adam kovalıyor işte bg de yolda çayırda çimende 1 hafta 24 saat kasıyordur herhalde[signature][hline]www.komikler.com
with or without you
Mesaj tarihi:
eheh allylerin honor farm kralını göstereyim bir ara
BL-- Yashu elf rogue
69k kelle
field marshal[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir''
Çin atasözü
Mesaj tarihi:
ulan bizim serverda da karşı factin bu kadar güçsüz olsa da biz de farmlasak wsg yi ab yi :D bizim zeto oynuo deli 400k honor alıo adam bak 1,1m honor yapmış :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
Mesaj tarihi:
said:
Dunedain, 24 Ekim 2005 11:12 tarihinde demiş ki:
"Get a life my friend , and i didnt mean the one in wow just get a real one in real world"

Bu lafı duymuştum bi yerlerden nedense hatırladım bir anda :D .

hehehehe ama rank 13 oldugu için oylew diyolar 14 olunca can i see ur weps epix plx! oluyo :D[signature][hline]Lianna Human Paladin
Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Mesaj tarihi:
said:
muzcu, 24 Ekim 2005 13:19 tarihinde demiş ki:
ulan bizim serverda da karşı factin bu kadar güçsüz olsa da biz de farmlasak wsg yi ab yi :D bizim zeto oynuo deli 400k honor alıo adam bak 1,1m honor yapmış :D

Muzcu hayatinda ab ye girmedin galiba:) Horde olarak girdigim 10 ab nin kesin 6 7 sini kazaniyoruz hemde random raid yani ;)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
mADmaXimus, 24 Ekim 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
said:
Dunedain, 24 Ekim 2005 11:12 tarihinde demiş ki:

Bu lafı duymuştum bi yerlerden nedense hatırladım bir anda :D .

hehehehe ama rank 13 oldugu için oylew diyolar 14 olunca can i see ur weps epix plx! oluyo :D

lol[signature][hline]From the holy sea of golden flames
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne
Mesaj tarihi:
tamamda ustun epic diyelim mcden falan baydın diyelim ee ne kaldı geriye ya manyak gibi heryeri explore edersin en kucuk koseye kadar ya da gidip bg yaparsın[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
MSN
g3nk
Mesaj tarihi:
1.1m honor gördüğüm en yüksek honor.
Ama serverdan server a değişen bişey bu maximum honor mevzuu.
Değişkenler :
1-Bulundugunuz faction karşı taraftan az pvp yapan oyuncuya sahip olucak ki , sürekli oyundan oyuna koşasınız.
2-Sağlam bi takım, ve karşı factionda 10 dakikadan uzun dayanacak takım olmaması.
3-AB de bonus haftasonu geyiği felam.

Bunların hepsi yanınzdaysa, ve harcore kasma olanagına/yeteneğine sahipseniz, bu mümkün :)

Bi çok serverda 100-150 k ların server 1. si olmaya yettiği ama bazılarında da 750k+ gerektiği bi gerçek[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Mesaj tarihi:
oha felan oldum:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne
Mesaj tarihi:

Walla been kendimde bunu gördükten sonra hiç bir şeye şaşırmıyorum...

Bir bug oldu herhalde :P

[Bu mesaj kfg tarafından 24 Ekim 2005 19:29 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
walla kandırmak diye bir niyetim yok da (bug olabileceğini de belirttim zaten) honor ekranının üstündeki isme bakarsan görebilirsin...

ben de halen scout u geçemedim zaten ne blood guard ı :P

[Bu mesaj kfg tarafından 24 Ekim 2005 19:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Hamish, 24 Ekim 2005 18:00 tarihinde demiş ki:
said:
muzcu, 24 Ekim 2005 13:19 tarihinde demiş ki:
ulan bizim serverda da karşı factin bu kadar güçsüz olsa da biz de farmlasak wsg yi ab yi :D bizim zeto oynuo deli 400k honor alıo adam bak 1,1m honor yapmış :D

Muzcu hayatinda ab ye girmedin galiba:) Horde olarak girdigim 10 ab nin kesin 6 7 sini kazaniyoruz hemde random raid yani ;)

hamish beni horde sandın herhalde. fw de allyim ben ve karşımızdaki horde güçsüz olsa bizim tarafta da o kadar çok oynayanlar da buna yakın yapardı da. günde 15 saat oynayan adam haftada 400k yapıyor. horde zayıf olsa 800 yapar bu kadar basit yani :D zaten akşam girip de maçların %40-50 sini kazanırsak bayram edioz :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
Mesaj tarihi:
said:
Virtue-L, 24 Ekim 2005 18:48 tarihinde demiş ki:
....

Ehem. Gechen hafta kac HP / HK yaptin bi yazsana :P[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök

[Bu mesaj Delidumrul tarafından 24 Ekim 2005 20:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bi adamı inspectleyip uzaklastıkyan sonra honor tab acınca bi önceki adamların bilgileri falan görünüyo orada.yada good inspect addonuyla falan inspectlerseniz uzaktan.dogrusunu görmek icin dibine girip bakman lazım honor taba.
  • Yeni Oluştur...