Gangren Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ... böyle yapılır :) [Bu mesaj Gangren tarafından 24 Ekim 2005 11:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 oha felam oldum yaaane biz normal insanlar yemek falan yiyoruz arada , sigara iciyoruz ne biliyim işip sçiyoruz .güzel oluyo tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 "Get a life my friend , and i didnt mean the one in wow just get a real one in real world" Bu lafı duymuştum bi yerlerden nedense hatırladım bir anda :D .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired) GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) RO Saratan 88 backstab master (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Hangi server'ın deli warrior'u bu bir arkadaşın dediği gibi günde 60-70 kere girio heralde bg lere (:[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 5* Troll Shaman Daha fazlasını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert1014 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 tövbe tövbe adam tek başına adam kovalıyor işte bg de yolda çayırda çimende 1 hafta 24 saat kasıyordur herhalde[signature][hline]www.komikler.com with or without you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 eheh allylerin honor farm kralını göstereyim bir ara BL-- Yashu elf rogue 69k kelle field marshal[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ulan bizim serverda da karşı factin bu kadar güçsüz olsa da biz de farmlasak wsg yi ab yi :D bizim zeto oynuo deli 400k honor alıo adam bak 1,1m honor yapmış :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: Dunedain, 24 Ekim 2005 11:12 tarihinde demiş ki: "Get a life my friend , and i didnt mean the one in wow just get a real one in real world" Bu lafı duymuştum bi yerlerden nedense hatırladım bir anda :D . hehehehe ama rank 13 oldugu için oylew diyolar 14 olunca can i see ur weps epix plx! oluyo :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: muzcu, 24 Ekim 2005 13:19 tarihinde demiş ki: ulan bizim serverda da karşı factin bu kadar güçsüz olsa da biz de farmlasak wsg yi ab yi :D bizim zeto oynuo deli 400k honor alıo adam bak 1,1m honor yapmış :D Muzcu hayatinda ab ye girmedin galiba:) Horde olarak girdigim 10 ab nin kesin 6 7 sini kazaniyoruz hemde random raid yani ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: mADmaXimus, 24 Ekim 2005 17:28 tarihinde demiş ki: said: Dunedain, 24 Ekim 2005 11:12 tarihinde demiş ki: "Get a life my friend , and i didnt mean the one in wow just get a real one in real world" Bu lafı duymuştum bi yerlerden nedense hatırladım bir anda :D . hehehehe ama rank 13 oldugu için oylew diyolar 14 olunca can i see ur weps epix plx! oluyo :D lol[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 tamamda ustun epic diyelim mcden falan baydın diyelim ee ne kaldı geriye ya manyak gibi heryeri explore edersin en kucuk koseye kadar ya da gidip bg yaparsın[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Çok da abartı gelmedi.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 1.1m honor gördüğüm en yüksek honor. Ama serverdan server a değişen bişey bu maximum honor mevzuu. Değişkenler : 1-Bulundugunuz faction karşı taraftan az pvp yapan oyuncuya sahip olucak ki , sürekli oyundan oyuna koşasınız. 2-Sağlam bi takım, ve karşı factionda 10 dakikadan uzun dayanacak takım olmaması. 3-AB de bonus haftasonu geyiği felam. Bunların hepsi yanınzdaysa, ve harcore kasma olanagına/yeteneğine sahipseniz, bu mümkün :) Bi çok serverda 100-150 k ların server 1. si olmaya yettiği ama bazılarında da 750k+ gerektiği bi gerçek[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 oha felan oldum:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 tek basına olacak is degil o.iyi bi grupla wsg falan farmlıyolardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 total kill tamamda 1k günlük hiçbirşey[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Walla been kendimde bunu gördükten sonra hiç bir şeye şaşırmıyorum... Bir bug oldu herhalde :P[Bu mesaj kfg tarafından 24 Ekim 2005 19:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 adam 1 hafta girmemiş o repudan sonra. @kfg senin Hk'n o cnm benim.[signature][hline]Shippy 7 Cüceler [Bu mesaj shippy tarafından 24 Ekim 2005 19:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 walla kandırmak diye bir niyetim yok da (bug olabileceğini de belirttim zaten) honor ekranının üstündeki isme bakarsan görebilirsin... ben de halen scout u geçemedim zaten ne blood guard ı :P [Bu mesaj kfg tarafından 24 Ekim 2005 19:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: Hamish, 24 Ekim 2005 18:00 tarihinde demiş ki: said: muzcu, 24 Ekim 2005 13:19 tarihinde demiş ki: ulan bizim serverda da karşı factin bu kadar güçsüz olsa da biz de farmlasak wsg yi ab yi :D bizim zeto oynuo deli 400k honor alıo adam bak 1,1m honor yapmış :D Muzcu hayatinda ab ye girmedin galiba:) Horde olarak girdigim 10 ab nin kesin 6 7 sini kazaniyoruz hemde random raid yani ;) hamish beni horde sandın herhalde. fw de allyim ben ve karşımızdaki horde güçsüz olsa bizim tarafta da o kadar çok oynayanlar da buna yakın yapardı da. günde 15 saat oynayan adam haftada 400k yapıyor. horde zayıf olsa 800 yapar bu kadar basit yani :D zaten akşam girip de maçların %40-50 sini kazanırsak bayram edioz :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Yok alliance oldugunu biliyorumda yaziyi baska 1 tarafimla okumusum kusura bakma :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Randomla denesene ohonor u yapmayi ? :) Jag sux[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796 Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: Virtue-L, 24 Ekim 2005 18:48 tarihinde demiş ki: .... Ehem. Gechen hafta kac HP / HK yaptin bi yazsana :P[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök [Bu mesaj Delidumrul tarafından 24 Ekim 2005 20:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bi adamı inspectleyip uzaklastıkyan sonra honor tab acınca bi önceki adamların bilgileri falan görünüyo orada.yada good inspect addonuyla falan inspectlerseniz uzaktan.dogrusunu görmek icin dibine girip bakman lazım honor taba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar