onurdolar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Gnome Warlock diyorum ben felsteedin üzerinde öyle güzel duruyorlarki olmaz böyle birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Gnome warrior Male Burning Legionda Gobbe vardı benim adamım..duruyosa hala bulun o çocugu bi izleyin hareketlerini[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Bizde var bi tane peltipurki Gnome Warrior. Finli zaten arada bizimkiler ogretmishler daalin lan diye bagiriyor. Might set ile kafalik falan boyu kadar zaten. Bir de at almish simdi onun ustunde takliyor ole. Tam maskot su anda..[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök [Bu mesaj Delidumrul tarafından 24 Ekim 2005 20:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Molten giantlari bi tanklayishi var zaten o boyla tam evlere senlik...[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 puahhaha hakkaten Gnome warrior Ragnaros'a karşı falan yarıldım düşününce allahtan horde acmısım ehe birde Robe giyen Taurenler cok sahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 on komiği benim Trollumdur heralde helmi çıkarmıorum çıkarmış halini çok az kişi bilir :D[signature][hline]Shippy 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Orclar ve secebilecekleri butun classlar ile komikler. Troller de ayni sekilde cok komikler, ben kucukken bir hakan abi vardi bizim mahallede, siska ve uzun boylu idi. Adem elmasi kocaman ve ince boynu bole ileri dogruydu. Ne zaman bir trol male gorsem aklima hakan abi geliyor :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 gnome warrior akabinde gnome rogue. El kadar boyuyla ambush yapıyor, saplıyor, dmgmeter da birinci oluyor, hihihi diye gülüyor daha ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 gnome paladin olsa imba olurdu :D ayrıca enthin emilosunu quel serrrar ve might shoulderıyla duşunemyorum[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 dwarf female[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 might shoulderlar gnome warrior üstünde double linked shoulder pads'den farksız duruyo...[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 dwarf female çok çirkin görünüyor, erkekleri yine fena degil şekil şemal olarak ama dişileri total başarısız. en komik görünnüşe gelince gnome'u tek geçmek lazım. /charge ettiginde bişiler gevelemesi daha bi komik. benimde var bi gnome mage, kendisi şirin ötesi. gülmesi , konuşurn ellerini bişi anlatıyormuş gibi saga sola açması süper. birde elf hunterim var oda dişi, afedersiniz ama öyl bir ses tonu koymuşlarki, kevaşe gibi o ne öyle ya. bi lol diyorsun oha bu ses benden mi çıktı diye utanıyorsun. elf hatuna o sesi koyanları dövesim var. emotion yapamıyorum be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: innkeeper, 24 Ekim 2005 21:06 tarihinde demiş ki: bi lol diyorsun oha bu ses benden mi çıktı diye utanıyorsun. hocam öldüm gulmekten supersin ya +55555 :D[signature][hline]Neptulon - 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin Laughing Skull - 42 Orc Hunter, 14 Tauren Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 çok çılgın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 hohoho o ne be ben o bıcırı gruba bile almam ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Az önce yaptım :D Bence olay budur.. Ayrıca banyo ihtiyacını helm içinde giderebilecek kadar kullanışlı bir class gnome female :D[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion[Bu mesaj Qui tarafından 24 Ekim 2005 22:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ahah cidden süfer görünüyor :) helm nedir? bende alıp takınayım, IFde falan gezerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Tauren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 gree iron helm o[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 yeterli mi? : )[signature][hline]WoW EU - MagheridonPenthesilea, Night Elf PriestessEmilo, Gnome Warriorelm, 23 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki: Forgiverıda suçlamamak lazım belki hayatı boyunca kızlar onu ezmiş şeriat gelince istediklerini yapıcak , belki 5 tane kadınla evlenicek hayalleri vardır belki onunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ehe 1-2 boy büyük gelmiş eşyalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Bakın Onyxia'yı kim tanklıyor:[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper[Bu mesaj Mirage tarafından 25 Ekim 2005 09:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Bence Dwarf Female bir rogue. :-)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Female gnome pembe saç küpe öldürcem ben seni Penth en sonunda :D[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796 Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Delidumrul, 24 Ekim 2005 20:10 tarihinde demiş ki: Bizde var bi tane peltipurki Gnome Warrior. Finli zaten arada bizimkiler ogretmishler daalin lan diye bagiriyor. Might set ile kafalik falan boyu kadar zaten. Bir de at almish simdi onun ustunde takliyor ole. Tam maskot su anda.. eheheh yarıldım sabah sabah buna[signature][hline][b]++++- * Ubuuntu * Undead Mage * * Hajnal * Burning Legion * ja tvoi sluga , ja tvoi rabotnik ! ++++- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar