Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En komik görünüşlü Irk=Sınıf kombinasyonu hangisi?

onurdolar

Öne çıkan mesajlar

Bizde var bi tane peltipurki Gnome Warrior. Finli zaten arada bizimkiler ogretmishler daalin lan diye bagiriyor. Might set ile kafalik falan boyu kadar zaten. Bir de at almish simdi onun ustunde takliyor ole. Tam maskot su anda..[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök

[Bu mesaj Delidumrul tarafından 24 Ekim 2005 20:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Orclar ve secebilecekleri butun classlar ile komikler. Troller de ayni sekilde cok komikler, ben kucukken bir hakan abi vardi bizim mahallede, siska ve uzun boylu idi. Adem elmasi kocaman ve ince boynu bole ileri dogruydu. Ne zaman bir trol male gorsem aklima hakan abi geliyor :).
Sosyal ağlarda paylaş

dwarf female çok çirkin görünüyor, erkekleri yine fena degil şekil şemal olarak ama dişileri total başarısız.

en komik görünnüşe gelince gnome'u tek geçmek lazım. /charge ettiginde bişiler gevelemesi daha bi komik. benimde var bi gnome mage, kendisi şirin ötesi. gülmesi , konuşurn ellerini bişi anlatıyormuş gibi saga sola açması süper.

birde elf hunterim var oda dişi, afedersiniz ama öyl bir ses tonu koymuşlarki, kevaşe gibi o ne öyle ya. bi lol diyorsun oha bu ses benden mi çıktı diye utanıyorsun. elf hatuna o sesi koyanları dövesim var. emotion yapamıyorum be.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
innkeeper, 24 Ekim 2005 21:06 tarihinde demiş ki:
bi lol diyorsun oha bu ses benden mi çıktı diye utanıyorsun.

hocam öldüm gulmekten supersin ya +55555 :D[signature][hline]Neptulon - 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin
Laughing Skull - 42 Orc Hunter, 14 Tauren Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

yeterli mi? : )[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
elm, 23 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki:
Forgiverıda suçlamamak lazım belki hayatı boyunca kızlar onu ezmiş şeriat gelince istediklerini yapıcak , belki 5 tane kadınla evlenicek hayalleri vardır belki onunda.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delidumrul, 24 Ekim 2005 20:10 tarihinde demiş ki:
Bizde var bi tane peltipurki Gnome Warrior. Finli zaten arada bizimkiler ogretmishler daalin lan diye bagiriyor. Might set ile kafalik falan boyu kadar zaten. Bir de at almish simdi onun ustunde takliyor ole. Tam maskot su anda..

eheheh yarıldım sabah sabah buna[signature][hline][b]++++-
* Ubuuntu * Undead Mage *
* Hajnal * Burning Legion *
ja tvoi sluga , ja tvoi rabotnik !
++++-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...