Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni bir soygun sekli turemis : ( tanıdıklarınıza ulaştırın )

Finrod

Öne çıkan mesajlar

Evinizin kapisina geliyorlar onemli deterjan firmalarindan birinin adini verip yeni urunleri icin anket yapmaya, anketi kabul
edersiniz da hediyenizin 3 kg lik deterjan olacagini soyluyorlar.Tuketici olarak size uzun sorulardan sonra yeni urunun
iki ornegi oldugu soyleniyor, Yeni urunun parfumunun iki degisIk versiyonundan hangisini begendiginizi soruyorlar, sizin de bu konuda fikriniz alinacak.

Test basliyor, Kutular aciliyor, sizde kokluyorsunuz ve tabii fenalasiyorsunuz. Onlarda evinizi soyuyorlar!!!
Lutfen ev halkini ve de yardimcinizi onemle uyarin.Siz de unutmayin. Bu mesaji dostlariniza ulastırırsanız belki bir kac kisi kurtulur.[signature][hline]Yeni bir ortam,yeni bir heyecan www.gencx.net
msn
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni sopamın tanıtımını yaparım onlara :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Sosyal ağlarda paylaş

hmm 4 katli bi apartmanda oturuyorum ve en ust katındayız altımızdaki 3 katta da anneannem ve dayımlar oturuyor, zor bi ihtimal bu soyledigin ama yine de odamda koca bi sopa var:D[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de Trende tanımadıklarınızdan ayran almayın temalı bir klip oynardı eskiden TRT'de... hani Ayrana enjektörle ilaç koyarlardıda köyden gelen garibim içerdi bayılırdı kötü adamlarda parasını çalarlardı... Ahh ah yıllarca ağız tadıyla ayran içirtmediler...[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

bizede getirdiler öle deterjan ufak bi kutu ama parfüm falan yoktu içinde
20 milyona saat verdiler benim bi an boşluğuma geldi aldım öyle ama elektroşok var yanımda fena çarparım adamı[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

+Yeni parfümümüzü denemek istermiydiniz?
-(Kek numarası yaparak) Aaa tabii süper olur ne kadar varsa getirin
+(Kek birini bulmanın sevinciyle) Nihahuahuahuahuahaaaa
-???
+Yok bişiy
-Hangisi daha güzelki? Siz deneyin bakın bi söyleyin bana hangisi daha güzelse önce onu deniycem *fısss*
+ZzzZzzZz...

Sonra adamların kendi ceplerindekiler hacılanır, polise haber verilir:D

Hiç olmadı, adama doğru bi cetvel+vazo kombosu çekilir, yine polise haber verilir:D[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki:
İşiyorum öyleyse varım..
Sosyal ağlarda paylaş

-yeni parfümümüzü denemek istermiydiniz
-evet
-buyrun
-bu ne?
-parfüm
-kim yaptı bunu?
-nası yani?
-üreticisi kim diyorum?
-şimdi beyfendi...
-ÜRETİCİSİ KİM ULAN
-benim hanım yaptı abi
-haa. kokla bakim azcık
-ama abi ama
-KOKLA LAN
-abi dur yapma ah uh ayşşşşuuyyşşşş (horr)

sonra artık ne yaprsanız[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...