daverc Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 japonda brezilyaliyi ii kesio :D[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Ferman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 bana mı öyle geliyor yoksa hakikaten çok bayağı bir başlık mı olmuş bu?[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 bana da mı öyle geliyor yoksa FEV havadan da mı bulaşmaya başladı ?[hline]Sam, 20 June 2003 05:53 tarihinde demiş ki: şu anda günün 54 saati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 fev neyden bulaşıyordu zaten bunca vakit? götürüp farelere akreplere iğne batırmadı ya kimse :-p[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 valla forumda senden bulaşıyor onu biliyorum sadece :P[hline]Prawler, 19 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: yazık olmuş daha gencecik adamsın [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 ya iyi hoşta arkadan eğilerek bakan adama ne demeli? Körmüsün be adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 said: arcane, 20 June 2003 06:38 tarihinde demiş ki: valla forumda senden bulaşıyor onu biliyorum sadece :P[hline]Prawler, 19 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: yazık olmuş daha gencecik adamsın [ /quote ] sen mesaj atınca anladılar ki garbajlık konu, başka yorum yok.. :-p[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 said: Disappear, 20 June 2003 06:07 tarihinde demiş ki: oh$ one ya oyle bebek olusude degil basbaya yeti$kin olusu kadar lol isin kotu yani arkadas 400 galon bo$aliyo 360`i bosa akiyo =] o alandaki su bembeyaz oluyodur herhalde...balcik gibi falan oluyor su eheh[hline]Ernest "Disappear" Clyburn Jena "Sherea" Varela Ra_d demiş ki :...zed ye beni... [Bu mesaj Disappear tarafından 20 June 2003 06:10 tarihinde değiştirilmiştir] hrbi ha boşalma anında denizin fotoğrafını çekebilen yokmu acaba e tabi balinalar şey ederken üstünden helikopterle geçsen yapamazlar tabi vea gemiyle :) ondan çekilememiştir[hline][b]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 hay bold tag ini neden öle oldu şimdi yukardaki mesj[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 oha be bu resmi gördükten sonra artık denize girmiycem düşünsenize balina size tecavüz ediyo :)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 abari ! one öle eheh .. onu sünnet ettiğinizi düşünsene müslüman balina :)[hline]KinGpiN the striked sazan UO:Kingpin Fps Türleri:susturucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Bencede fotomontaj bu. Focus'un eski sayılarından bitanesinden hayvanların cinsel organlarıyla ilgili bi yazı vardı. Ereksiyon halinde balinalarınki 2,5metre oluyor diye hatırlıyorum ve kesinlikle buna benzemiyordu.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 euh abicim bide budaha yavru bi balina. babasınınki fln. euhe. balinayıda tam şey yaparken yakalamışlar yazık.. onun balinanın şeyi olduğunu sölemeseniz ben iç organları fln zannederdim herhalde ;)[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 oha ya balinalar ne zevk alıodur o kadar şeyle şey ederken[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 qui boyunu bilemicem de bildigim kadariyla balinalarda ereksiyon yok. alt kisimlarinda penislerine ait bir bosluk var orada sakliyorlar :) [Bu mesaj dark-dr tarafından 20 June 2003 15:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 said: Leathas, 19 June 2003 23:59 tarihinde demiş ki: aydinlattigin icin sagol[hline]Leathas Level 5 Ranger(Excalibur) :D ya ben bu forumlarda gulmekten olıcem bır gun[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 '' * You wonder why the ocean is so salty.... Don't swallow the water!!! '' Eheh ben öldüm bile gülmekten :D ps: ha buarada tam öğlen yemeğimi yiyodum kusmakta üzereyim hehe[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Dark, olabilir wallaha eski bi sayısıydı hatırlayamıyorum şimdi :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 said: Qui, 20 June 2003 15:27 tarihinde demiş ki: Dark, olabilir wallaha eski bi sayısıydı hatırlayamıyorum şimdi :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm evet ben de hatırladım, işin bilimsel ilginçliği şu: küçük hayvanların spermleri daha büyük fakat büyük hayvanların spermleri daha küçük. orada bir at sineğinin sperminin bir balinanınkinden bilmemkeç kat daha büyük olduğunu yazıyordu.. ayrıca bu resim bana yine de fotomontaj gibi geldi ama o sayıyı bulmadan emin olamıyorum. insanınkine böyle benzemiyordu benim hatırladığım.. başlık gene yer değiştirmiş, ilginç[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Allah arkadasa sabir wersin zaptetmesi zordur .[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 biri galon kaç litre demiş şöyle diyim 400 Galon sıvı (hacim birimi bu) yaklaşık 1500 hatta daha fazla litre eder... yani 1.5 Ton boşalıyo diyebiliriz hatta daha bile fazla çünkü spermin yoğunnluğu su dan fazla... 1.5 ton boşalmak nedemektir YA :lol:[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 bu kaçıncı dünya harikası oluyo pardon? :lol:[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 *!Yarılır*[hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Verdiği mesaj çok olumlu... Denize girmeyin hauha[hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Ahaha insanların vücudu %70 su bunun sperm herhal :)[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar