Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ohannessburg! Balina şeysi

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

said:
arcane, 20 June 2003 06:38 tarihinde demiş ki:
valla forumda senden bulaşıyor onu biliyorum sadece :P[hline]Prawler, 19 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki:
yazık olmuş
daha gencecik adamsın
[ /quote ]

sen mesaj atınca anladılar ki garbajlık konu, başka yorum yok.. :-p[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Disappear, 20 June 2003 06:07 tarihinde demiş ki:
oh$ one ya oyle bebek olusude degil basbaya yeti$kin olusu kadar lol isin kotu yani arkadas 400 galon bo$aliyo 360`i bosa akiyo =] o alandaki su bembeyaz oluyodur herhalde...balcik gibi falan oluyor su eheh[hline]Ernest "Disappear" Clyburn
Jena "Sherea" Varela
Ra_d demiş ki :...zed ye beni...

[Bu mesaj Disappear tarafından 20 June 2003 06:10 tarihinde değiştirilmiştir]

hrbi ha boşalma anında denizin fotoğrafını çekebilen yokmu acaba e tabi balinalar şey ederken üstünden helikopterle geçsen yapamazlar tabi vea gemiyle :) ondan çekilememiştir[hline][b]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki:

yani metala sokuyo burdakiler
Sosyal ağlarda paylaş

Bencede fotomontaj bu. Focus'un eski sayılarından bitanesinden hayvanların cinsel organlarıyla ilgili bi yazı vardı. Ereksiyon halinde balinalarınki 2,5metre oluyor diye hatırlıyorum ve kesinlikle buna benzemiyordu.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm
Sosyal ağlarda paylaş

euh abicim bide budaha yavru bi balina.
babasınınki fln. euhe.
balinayıda tam şey yaparken yakalamışlar yazık..
onun balinanın şeyi olduğunu sölemeseniz ben iç organları fln zannederdim herhalde ;)[hline]k.o.c. - web site
..............................................................................

When a man lies he murders some part of the world
These are the pale deaths which men miscall their lives
All this I cannot bear to witness anymore
Cannot the kingdom of salvation take me home
...............................................................................
=-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-=
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Leathas, 19 June 2003 23:59 tarihinde demiş ki:
aydinlattigin icin sagol[hline]Leathas Level 5 Ranger(Excalibur)

:D
ya ben bu forumlarda gulmekten olıcem bır gun[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek...
Metall Ethlos & Athelas Ethlos
Sosyal ağlarda paylaş

'' * You wonder why the ocean is so salty....
Don't swallow the water!!! ''

Eheh ben öldüm bile gülmekten :D

ps: ha buarada tam öğlen yemeğimi yiyodum kusmakta üzereyim hehe[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 20 June 2003 15:27 tarihinde demiş ki:
Dark,
olabilir wallaha eski bi sayısıydı hatırlayamıyorum şimdi :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm

evet ben de hatırladım, işin bilimsel ilginçliği şu:

küçük hayvanların spermleri daha büyük fakat büyük hayvanların spermleri daha küçük. orada bir at sineğinin sperminin bir balinanınkinden bilmemkeç kat daha büyük olduğunu yazıyordu..

ayrıca bu resim bana yine de fotomontaj gibi geldi ama o sayıyı bulmadan emin olamıyorum. insanınkine böyle benzemiyordu benim hatırladığım..

başlık gene yer değiştirmiş, ilginç[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam
Sosyal ağlarda paylaş

biri galon kaç litre demiş şöyle diyim 400 Galon sıvı (hacim birimi bu) yaklaşık 1500 hatta daha fazla litre eder... yani 1.5 Ton boşalıyo diyebiliriz hatta daha bile fazla çünkü spermin yoğunnluğu su dan fazla... 1.5 ton boşalmak nedemektir YA :lol:[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki:
frp dediğin de konuşmalı barbut dimi?

Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...