Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız eve kapak attı gitmiyo:(

Whiskey

Öne çıkan mesajlar

işte bu yüzdene vde ailemle yaşıyorum..

-eh saat e geç oldu be
-aa daha oturuyorduk ama?
*!o sırada evin babası don paça odanın önünüden geçer*
-ayy ben gideyim artık
-e git artık
*!bu gider*
-baba pijamanın altını giyebilirsin gitti
-oh bee sonunda.. puding bıraktımı bu evde?
-evet evet şuraya saklamıştım gel yiyelim
-buzloukta dondurma vardı..[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LucifeL, 23 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki:
said:
Viskhii, 23 Ekim 2005 18:16 tarihinde demiş ki:
Evet bugün 4. günün akşamındayız ev arkadaşımın sınıftan bi kız arkadaşı geldi 4 gün önce (sevgilisi falan değil bu arada )
kız 4 gündür kanımızı emdi resmen maddi manevi daha hiç elini cebine atmadı kahvaltı yapmaya gidiyoruz simitler çaylar sigaralar kasaya gelince bi köşede bekliyo aptal aptal akşam oluyo acıkıyoruz pizza sölüyoruz bakıyo suratımıza evde 3 tane bilgisayar var geçiyo birinin başına saatlerce kalkmıyo sigarayı bizden otlanıyo nescafe yaptık içiyoruz biraz önce buzdolabını açtı elma gördü orda sanırım sırf beleş diye (nescafe+elma+ sigara) bunları aynı anda götürdü...
offf kabus mu bu ya işimiz var gidicez diyoruz tamam siz gidin ben evdeyim diyo :(
ve sen kıza bişi yapmadın:D:D:Dben olsam offfff diyorum:D:D:D

bu kız hem senin altına yatar hem başkasının altına yatar sora Lucifel junier ı verir eline bu senin çocuğun bak diye[signature][hline]Viski gibi asil konyak gibi sıcak şampanya gibi özel şarap gibi tutkulu ol...
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada evde bekar yaşayana rkadaşlar ciddi anlamda sizi rahatsız eden bir misafiriniz varsa siz de onu rahatsız edin ne bilim eğer erkekse pis şakalar yapın hane halkı olarak zaten gider hemen

bayanda, kolzetin kapağı kapalı işeyin nasıl olsa kapağa düşer son damla, don atlet dolaşın arada hiç çekinmeden kıçınızı da hart hurt kaşıyabilirsini zaten önemli olan o hart hurt sesinin duyulması.. illa kıçınızı değil dirseğinizi kaşıyın o zaten "ayy kıçını kaşıyor" diyre algılayacaktır sonra bu sesleri çıkarak arkadaş servis yapsın o arkadaşa bakın hiç bir şey de yemiyor.. olay tamamen psikolojik[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viskhii, 23 Ekim 2005 22:46 tarihinde demiş ki:
said:
LucifeL, 23 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki:
said:
Viskhii, 23 Ekim 2005 18:16 tarihinde demiş ki:
Evet bugün 4. günün akşamındayız ev arkadaşımın sınıftan bi kız arkadaşı geldi 4 gün önce (sevgilisi falan değil bu arada )
kız 4 gündür kanımızı emdi resmen maddi manevi daha hiç elini cebine atmadı kahvaltı yapmaya gidiyoruz simitler çaylar sigaralar kasaya gelince bi köşede bekliyo aptal aptal akşam oluyo acıkıyoruz pizza sölüyoruz bakıyo suratımıza evde 3 tane bilgisayar var geçiyo birinin başına saatlerce kalkmıyo sigarayı bizden otlanıyo nescafe yaptık içiyoruz biraz önce buzdolabını açtı elma gördü orda sanırım sırf beleş diye (nescafe+elma+ sigara) bunları aynı anda götürdü...
offf kabus mu bu ya işimiz var gidicez diyoruz tamam siz gidin ben evdeyim diyo :(
ve sen kıza bişi yapmadın:D:D:Dben olsam offfff diyorum:D:D:D

bu kız hem senin altına yatar hem başkasının altına yatar sora Lucifel junier ı verir eline bu senin çocuğun bak diye
o da dogru hlısın d okeyi bosuna icat etmediler... dna testi var:D:D:D[signature][hline]...Lütfen Post Kasmayalım Kasanıda Uyaralım...
Sosyal ağlarda paylaş

offf deli uyuz olurum. ya hesap öderim onun bunu yaparım ama evimde, odamda beni yalnız bırakmıcak adamın da alnını karışlarım. uffff çok sinir bir durum. allah kurtarsın dicem de eliniz kolunuz yokmu s.ktiri çekin. valla arkadaşın da razı olduysa direkt atarım yada ahlaksız teklifte bulunurum. 2 erkeğin kaldığı evde hiç gocunmadan sülük hesabı duran kızdan da süphe ederim. gene de dil uzatmış olamiyim yani :P[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dagger, 23 Ekim 2005 22:53 tarihinde demiş ki:
dna testinde senin çıkmazsa çocuk kız rezil olur bi kere...

Ya ortada bi çocuk var ve çocuk senden olmasa bile senin olayda adın geçiyo kız çirkef senin annene babanada ulaştı bi şekilde bu süreçteki rezilliğe bizimkilerin kalbi dayanmaz:)[signature][hline]Viski gibi asil konyak gibi sıcak şampanya gibi özel şarap gibi tutkulu ol...
Sosyal ağlarda paylaş

yaw polly ıı solemıs akrablara gıtcez falan dıyın en ıyısı
bundan da anlamazsa kow gıtsın bu ne ya nefret ederım ole tıplerden sinir oldum burda kendı kendıme yaa[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ne salak iştir.
O evin kirasına, giderlerine ortak olan sen değil misin?
Sktiri çek kıza bu kadar basit, ne akrabaya gitmesi ya, kendi evinizdeki asalakları da mı kovamıyosunuz...

Hayret bişey...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asteroth, 23 Ekim 2005 23:31 tarihinde demiş ki:
Hırsız burda yazdıklarımı okuyamıyo maalesef...
Aytıyeten kızdaki suç kadar, ev sahiplerinde de hata var...

kız sonuçta direk benim arkadaşım değil ve ne bilim insan yüzüne bakarken öle s.ktir git diyemiyo hemen yada ben yapamıyorum[signature][hline]Viski gibi asil konyak gibi sıcak şampanya gibi özel şarap gibi tutkulu ol...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...