Dagger Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Cidden aşık olduğum bir hatun kişi vardı. İki sene kadar önce çıktık ayrıldık falan filan. Aradan uzun süre geçti bağlantımız kopmadı. Eskiden de "en yakın arkadaşımsın" falan derdim bu kıza da şu an cidden en yakın arkadaşım olduğunu düşünüyorum. Mümkün mü böyle birşey sizce? Düşüncelerinizi alayım...[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 niye olmasın[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Pru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bencede nie olmasın..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 +1[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 "çıktığınıza" göre olur yaaa.[signature][hline]Ölümden öte köy yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 onu arkadaşın olarak kabul ediyosan eğer geçmişten kalan bişeyler vardır içinde..yaşanan güzel günler, paylaştıklarınız..bunların da etkisi vardır mutlaka..[signature][hline]I'm For ReaL * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 mümkün.hele aynı ortamdaysanız (aynı sınıf,okul vs) kaçınılmaz olabiliyor.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 mümkün elbette :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Hiç belli olmaz yani insanlık hali :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 nasi olacak? icinden demedinmi hic "ulan gecen sene su zaman opusuyoduk"[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ben (atıl)sevgilimle asla sadece arkadaş olamam hatta başkasıyla bir daha sevgili de olamam ne sorunluyum di mi ; )[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. [Bu mesaj twistedemo tarafından 24 Ekim 2005 22:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: Zegna, 24 Ekim 2005 22:53 tarihinde demiş ki: nasi olacak? icinden demedinmi hic "ulan gecen sene su zaman opusuyoduk" güzel bi yaklaşım cidden :)[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 nereye kadar gidicek? o yarın öbür gün evlenicek, elinede davetiyeyi tutuşturucak... hiçmi için acımıycak? bir insan kendine, aşkını arkadaşlığa dönüştürmek kadar kötü bir şey yapamaz...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 saçma bi laf gibi gelicek ama öle bi durumda şahidi bile olurum ne demiş ümit besen: nikahına benii çağır sevgilim ray nay nay istersen şahidin olurum senin trınırınım[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 edit: çift msg [Bu mesaj Dagger tarafından 24 Ekim 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noregret Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 konusmak istiosan msn de falan konus ama yuzyuze fln gorusme.. bence eski sevgiliden arkadas olmaz eger ayrılırsam ceketimi alır giderim[signature][hline]live free , die well! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: Dagger, 24 Ekim 2005 23:25 tarihinde demiş ki: saçma bi laf gibi gelicek ama öle bi durumda şahidi bile olurum ne demiş ümit besen: nikahına benii çağır sevgilim ray nay nay istersen şahidin olurum senin trınırınım harbi? peki sen cidden aşıkmıydın bu kıza? laf sokmuyorum yada dalga geçmiyorum. ciddi soruyorum...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Gülün adını deği$sen farklı kokar mı ? Bence olmaz. 2 taraftan en az birisi bi$i hissediyordur. Hadi hissetmiyor diyelim, ki hissetmediğim zamanlar da oldu. Kız arkada$ım gelip bana " ya geçen birisi teklif etti, oramı mıncırdı " fln derse açıkçası benim zoruma gider arkada$. O yüzden olmaz diyorum[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Nasıl ayrıldığınıza bağlı aslında bazı şeyler. Şimdi eski kız arkadaşım gelip bana "hüsamcım şu geldi çıkma teklifi etti çok hoşlandım hayatımın erkeği olabilir" derse oyarım.Ha koymaması için onu silmiş olmam lazım oda nasıl ayrıldığımıza bağlı.Siz şimdi tekrar barışıp arkadaş felan olmaya başladıysanız ayrılırken fazla sorun olmamış herhalde ama emin ol dediklerimi sana söylerse yıkılırsın katil olursun[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: Dagger, 24 Ekim 2005 23:25 tarihinde demiş ki: saçma bi laf gibi gelicek ama öle bi durumda şahidi bile olurum ne demiş ümit besen: nikahına benii çağır sevgilim ray nay nay istersen şahidin olurum senin trınırınım böyle bir konuda böyle bir tavırla bu alıntıyı yapıyorsan, 'olur kardeşim olur, her şey olur.' derim ben sana[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Anlamadığım şey zaten arkadaş olmuşsun ee bundan sonra biz ne desek boş neden bize soruyosun ki?bide bence olur hatta bende de oldu öyle ama sonunda yine çıkmaya başladık[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Lonely, 24 Ekim 2005 23:17 tarihinde demiş ki: nereye kadar gidicek? o yarın öbür gün evlenicek, elinede davetiyeyi tutuşturucak... hiçmi için acımıycak? bir insan kendine, aşkını arkadaşlığa dönüştürmek kadar kötü bir şey yapamaz... Kesinlikle katılıyorum[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 çok zor.. yürümez...[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 hocam bi halt çıkar o ilişkiden gibi gelio bana.. en yakın arkadşın konusunda düşün bi daha istersen,ama en yakını o olmasa daha ii olur derim..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar