nindalf Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 20 yaş dişi çektiriyo millet. neden ? Diş değilmi o ? Agız yapın uygunsa ona yer varsa acıyarak cıkıcak. Eyer diş alttan biraz geldiyse ve üstünde et tabakası varsa canını yakan odur. Dişciye gidersen (Adam gibi) et tabakasını kesip ona yol verebilir. Eyer agız yapın bozuksa ona göre tedaviler var. Doktora git[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 yararlı yanları da var 20 yaş dişlerinin.mesela ben çıkmasını bekliyorum bir ara ağrıttı çok şimdi geçti ama tam olarak çıkmadı.ayrık dişli insanlarda dişlerin birleşmesinde yardımcı oluyor.tabi diş doktoru kontrolünde.[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ben bu dişi anlamadım zaten ben de tık yok mesela, ama geçenlerde arkadaş falan aldırdı. adı 20 yaş ama 16da da çıkıyor 40da da çıkıyor:) nası bişeyse bu arada ilk sayfadaki "kurt dişi" ne demektir :D köpek değil miydi o, yoksa kurt olduğundan daha bir iri, keskin falan mıdır?[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 benim sağda ve solda 2 tane çıktı. doktor birşey olmaz hatta iyi dedi. ağrı vs yapmıyor.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bende konuyla alakasiz olacak ama bisi soracam ust on dislerden solda bi tanesi yamuk biraz o dis kendi kendine duzelirmi yoksa bi tedavimi gormem gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 nekadar yamuk yas kac?? estetık olarak beğenmıo musun yoksa rahatsız edıyor mu?[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 zorlayip agri yaparsa, dişlerin şeklini bozabilir sanirim. benim 3 tanesi gayet iyi çiktida.. 4. ü yamuk malesef, çektirmem lazim sanirim :( hiç sevmem yaa dikiş falan atiolarmiş bi de[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 25 Ekim 2005 00:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 off igrenc iskenceler cekiyorum piyaz bile yiyemedim dilim deyince bile kaşınma ve acıma hissiyle karışık oluyo. yemekte ağlıycaktım O_O İMDATT!! Çektirmek de çok acılı deilmi ? çektirmek mantıklımıdır acaba hımmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Benimkiler ağrı sızı yapmadan kendi kendine çıkmıştı ama kardeşim iki hafta kıvrandı. Diş Hekimi ağrı kesici verdi kendi kendilerine çıksınlar dedi çekmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Yaş 25 olcak nerdeyse hala görünürde 1 tane var. O da yamuk çıkıo lanet şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 20 yaş dişilere bayılırım ben şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 enimde çektirmem lazım ama yemiyo , abim çektirmişti herif bildiğin hasta oldu yattı 1 hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Karanfil çiğneyin,karbonat basın,alkol sürün pamukla...Ağrı kesiciler fayda etmeyebiliyor bazen çünkü dişçi önerse bile =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 hala çektirmedim, mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Benim de geçen sene çıktı iki tane acayip ağrıdıydı ama final haftası diye ağrı kesicilerle vs geçiştirmiştim. 1 haftaya yakın sürüp geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 benimde 3tane çıktı 1tane kaldı çıksın gidip çektiricem hemen.dişçilerden nefret ediyorum bakalım nasıl çektiricem offf yaa:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 ben 4ünü de çıkmadan çektirdim.. röntgen çektirmiştik.. namussuzlar yamuk geliodu, darmadağın edecekti diğerlerini. 2 ayda hepsi alındı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 ahah kendi mesajımı gördüm de yukarda benim hala çıkmadı yahu? 2 senedir aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 sagi cektirdim, vaktim olsa sollari da cektiricem. super bi ferahlik yaratiyo agizda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Spastik_Serce said: benim sağda ve solda 2 tane çıktı. doktor birşey olmaz hatta iyi dedi. ağrı vs yapmıyor.[signature][hline]Deli333 halen duruyor benim. ne gibi sorun yapabiliyorki bu dişler :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Yazın bende de çıktı 2 tane. Çıkarken verdiği ağrı sebebiyle ağladım diyebilirim. Şimdi akıllı uslu duruyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 2 aydır ağzımın içine tükürdü sol alt çenedeki. Projeydi vizeydi finaldi gidemedim, dönem biter bitmez gidicem. Kaç gün ağrı sızı çekiliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Spastik_Serce said: Spastik_Serce said: benim sağda ve solda 2 tane çıktı. doktor birşey olmaz hatta iyi dedi. ağrı vs yapmıyor.[signature][hline]Deli333 halen duruyor benim. ne gibi sorun yapabiliyorki bu dişler :S eger cene yapin kucuk ise 20likler cikarken dierlerini itiyorlar bolece dislerin yamuk yumuk oluo.. ayrica cikarken kasinti agri vs yapiolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 walla ben geçen sene 1 tanesini yardırıp aldırdım daha cıkmamıstı pis şey daha 16 yaşımda yamuk geliodu walla cektirrken cok garip hissettim yada hisstemedim adam agzımın içine demir bişiyle wuruo tak tak sesler gelio ama ben hiçbişi hissetmiorm baya ilginçti bide bittikten soora şişmemesi için bayabi buz uygulayın bnm hiç şişmedi hiç ağrı falanda yapmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 benimde sismedi, biraz agridi bide uyusturduklari icin aptal aptal agzimi hissetmeden dolastim bi kac saat.. cekerkende cenemden sanki kiriliomus gibi sesler geliodu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar