Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

20 yaş dişi

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

20 yaş dişi çektiriyo millet. neden ? Diş değilmi o ?
Agız yapın uygunsa ona yer varsa acıyarak cıkıcak. Eyer diş alttan biraz geldiyse ve üstünde et tabakası varsa canını yakan odur. Dişciye gidersen (Adam gibi) et tabakasını kesip ona yol verebilir. Eyer agız yapın bozuksa ona göre tedaviler var. Doktora git[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

yararlı yanları da var 20 yaş dişlerinin.mesela ben çıkmasını bekliyorum bir ara ağrıttı çok şimdi geçti ama tam olarak çıkmadı.ayrık dişli insanlarda dişlerin birleşmesinde yardımcı oluyor.tabi diş doktoru kontrolünde.[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:
(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)

NMN
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu dişi anlamadım zaten
ben de tık yok mesela, ama geçenlerde arkadaş falan aldırdı. adı 20 yaş ama 16da da çıkıyor 40da da çıkıyor:) nası bişeyse
bu arada ilk sayfadaki "kurt dişi" ne demektir :D köpek değil miydi o, yoksa kurt olduğundan daha bir iri, keskin falan mıdır?[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
dilinizden utanmayın!
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

zorlayip agri yaparsa, dişlerin şeklini bozabilir sanirim. benim 3 tanesi gayet iyi çiktida.. 4. ü yamuk malesef, çektirmem lazim sanirim :( hiç sevmem yaa dikiş falan atiolarmiş bi de[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-

[Bu mesaj MeSh tarafından 25 Ekim 2005 00:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
Spastik_Serce said:
Spastik_Serce said:
benim sağda ve solda 2 tane çıktı. doktor birşey olmaz hatta iyi dedi. ağrı vs yapmıyor.[signature][hline]Deli333

halen duruyor benim. ne gibi sorun yapabiliyorki bu dişler :S

eger cene yapin kucuk ise 20likler cikarken dierlerini itiyorlar bolece dislerin yamuk yumuk oluo..

ayrica cikarken kasinti agri vs yapiolar.
Sosyal ağlarda paylaş

walla ben geçen sene 1 tanesini yardırıp aldırdım daha cıkmamıstı
pis şey daha 16 yaşımda yamuk geliodu walla cektirrken cok garip hissettim yada hisstemedim adam agzımın içine demir bişiyle wuruo tak tak sesler gelio ama ben hiçbişi hissetmiorm baya ilginçti
bide bittikten soora şişmemesi için bayabi buz uygulayın bnm hiç şişmedi hiç ağrı falanda yapmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...