Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik.com a Nasıl Girilir [Tutorial Version 2.06a]

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Birbirinden önemli ve gerekli ögretilerin yapıldıgı bu bölüme bende bir katkı saglamak istedim..Ve Paticik.com a nasıl girilicegini siz degerli patidostlarıyla paylaşmaya karar verdim.

Öncelikle Internet Baglantımız saglanır.

Ardından kullandıgımız Internet Tarayıcısı ( Microsoft Internet Explorer , Firefox , Netscape ) vasitası ile boş bir sayfa açarız..

Ardından adres cubuguna ( Beyaz uzun sütün ) 3 W ,
1 nokta a-kabinde paticik ve tekrar nokta koyup en son com yazarız.
Daha önce Paticik sitesine girmeye çalıştıysanız hemen alta ek bir sütün açılır.Bu açılan sütünü dikkate almayınız..

Kodlama işlemimiz bittiginde adreş su sekli alıcaktır.

Kodlama işlemi bittikten sonra Klavyemizin ENTER tuşuna veya adres çubugunun hemen yanındaki GİT tuşuna basarak hedef adrese yönlenelim.

Sayfamız açıldıgında önümüze şu şekilde yansıyacaktır...

Sayfamız vizyona geldikten sonra hemen sol üstte
Giriş ve Kayıt butonları görücez.

- Şimdi bu bölüme dikkat -

Eger üye iseniz GİRİŞ butonuna basarak yeni gelicek pencereden kullanıcı adı ve şifrenizi yazarak sisteme giriş yapabilirsiniz
Eger üye degil iseniz KAYIT butonuna basarak önünüze açılıcak olan formu doldurmanız yeterlidir.Daha sonra Paticik.com un online işlem merkezinin size göndericegi e-postayı onaylayarak kaydınızı tamamlayabilirsiniz.

Şimdi aşagıda gördügümüz şekilde sisteme daha öncede üye oldugum için giriş yapmış bulunuyorum. ( çaktırmadan msn i açık bırakıyorum karizma olsun diye.Kasıtlı olarak var sag kösede )
MSN'nin kusuruna bakmayın kendi açıldıgı için köşede çıkmış.

Evet Bu sekilde patiye giriş yaptık.
Teşekkür Ediyorum.Yardımcı olabidiysem ne mutlu bana.

[spo1=Yakında]Paticik.com dan nası çıkılır,çıkarken nelere dikkat etmeliyiz,ne gibi çıkışlar hatalıdır.[/spo][signature][hline]

Login resmini kaldırmak icab etti.Siz girmişsinizdir zaten =P

[Bu mesaj Eternal tarafından 14 Ekim 2005 20:24 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

kayıt olma kısmı cok kısa gecilmiş, ben anlamadım oranın da resimle acıklanmasını reca ediyorum, bi de bu yararli öğreti için eternal arkadasıma sevgiler yollamak istiyorum

*!sevgi yollar*[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
Sosyal ağlarda paylaş

ben bilmiyodum valla patiye nası girceğimi ama bunu nası okudum bilmiyorum
şey vardı bi aralar
bi pastanenin sütlü tatlılarının altında "ters çevirmeyiniz" yazıyodu
ona benzedi buda[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

http://kolpacik.notlong.com
http://www.anonym.to?http://forum.paticik.com/view.php?id=149824[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]

[Bu mesaj fastreload tarafından 18 Ekim 2005 19:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...