Dagger Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 1-Zeki olacak. 2-Bakmayı, herşeyi gözleriyle ifade etmeyi bilecek. 3-Aşırı hanım hanımcık olmayacak. 4-Sosyal olacak. 5-Abartı makyaj yapmayacak, doğal hali güzel olacak. 6-Benle inatlaşabilecek. 7-Kumral olacak. 8-Ne giyeceğini bilecek, yerine göre giyincek. İmkansızı mı istiyorum? Hayır... Var böyle biri ama en yakın arkadaşım :)[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 var dolu[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 amanın noluo ya[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bişi olduğu yok irin...[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ..ve aen yakın arkadaşına açılamıyorsun?[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 aşık olmayın[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ok[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ben öleyim :P ama seni sevmiyorum muhahaha..:P[signature][hline]duman =)) bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 zeki ve sosyal bir kız gidip de foruma 'benim için ideal kızın özellikleri' yazan birisine soğuk bakar. benden söylemesi. yani doğru şey istiyor olabilirsin ama sen doğru musun onu bilemem.[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 erkeklerin yüzde 80 i heralde öyle istiyodur[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 ( Kulak ) daha yeni başladım ezmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 beni sevsin, bi de ucube çocuk çıkartmayacak kadar düzgün olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 abi böle bir kızla gerçekten birlikte olmak istiyor musun yoksa egoların mı konuşuyor? Bence böyle bir kadın ile ömür geçmez. ha olayın ben aşık olayım, hızlı yaşayım çabuk öleyimse ok da. bence "hayat arkadaşı" arayan biri "kriter" koymamalı. aynı topici ben de açabilirdim ama aslında olması gereken koşulsuz olmak. google'da tırnak içi arama yapmak gibi bişi. tırnaksız arama yapıp aradığın şeyin her türlüsüne açık olmalı, güzel çirkin, akıllı aptal, seksi itici, kısa uzun, rüküş mazbut. sonuçta hepsi sana bişi katacak belki kötü bir ilişki geçircen ama nelere kadir olcağı belli olmaz hiç bişiyin. belki onun sana büyük getirileri olucak vs. kaldı ki, hayatını geçirceğin kişiyi bulduğunda bu koşulların hiç biri aklına gelmeyecek. zaten sana yakınlaşan bir kız gördün mü erkek olarak otomatikman aklın başından gidecek ve kriterler iş işten geçtikten sonra aklına gelecek o zaman da kalbini kaptırdığın kızı eleştirmeye başlıcaksın ve bu seni üzecek. hehe ama dediğim gibi ben de böle bir kriter listesi yapabilirim. 1. evcil 2. sadık 3. hoş sohbet 4. internetti iyi bilen 5. mmorpgci :D 6. sakin 7. yatakta iyi :P ama mükemmeli aramak sadece ömrü tüketir ki bu lafımla fiilime ters düşüyorum ama fikrim bu. acaba harbiden fiili ile fikri uyuşmayan dengesiz birimiyim lol :P[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 1- Güzel olmali. Yeterli, manyaklarla ugrasa ugrasa alistim zaten diger sorunlara[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior [Bu mesaj Penthesilea tarafından 23 Ekim 2005 05:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: Mantar, 23 Ekim 2005 02:11 tarihinde demiş ki: zeki ve sosyal bir kız gidip de foruma 'benim için ideal kızın özellikleri' yazan birisine soğuk bakar. benden söylemesi. yani doğru şey istiyor olabilirsin ama sen doğru musun onu bilemem. +1[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Ufak bir hatırlatma: Bir şeye sahip olmak ile istemek tamamen farklı olup, ne istediğine dikkat etmek gerek. deyip kaçayım olay mahalinden...[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Bakışları huzur versin, kafası çalışsın yeter. Mamafih çok zor :) [Bu mesaj Adiemus tarafından 23 Ekim 2005 07:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 cok soru sormasın cok kıskanc olmasın:)[signature][hline]Gankleyen rogue bizden degildir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: Adiemus, 23 Ekim 2005 07:36 tarihinde demiş ki: ...huzur versin,.. [signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... [Bu mesaj Dynun tarafından 23 Ekim 2005 09:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Sparişle kızmı alıyorsunuz? Sevebiliceginiz insanın her zaman bütün özelliklerine bakmazsınız ve her yönüylede düzgün bir kız asla bulamazsınız mutlaka bir yönden kaybedecektir ama zamanla ona kötü olan yönünüde yok etmeyi öğretirseniz o başka tabi.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 insanın ne zaman kime aşık olacaı hiiiiiiiç belli olmaz ..herkes hayalindeki kızı yada erkeği çizer ama gidip tam zıttınada aşık olabilir dimi ama??=)[signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 di dicem hayatta neyin ne zaman oluaı hiç belli değil işte herşey şansa bakıo bide doru insana zaten zamanla karakterler birbirini tamamlar seninde istediklerin oluşabilir..[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! [Bu mesaj SeLDoM tarafından 23 Ekim 2005 17:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bole istersin tam tersi cıkar karsına ve bum!!![signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Esmer olsun yeter şerefsizim.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: khalad, 23 Ekim 2005 10:19 tarihinde demiş ki: Sparişle kızmı alıyorsunuz? Sevebiliceginiz insanın her zaman bütün özelliklerine bakmazsınız ve her yönüylede düzgün bir kız asla bulamazsınız mutlaka bir yönden kaybedecektir ama zamanla ona kötü olan yönünüde yok etmeyi öğretirseniz o başka tabi. ne olu ya be derken bunu kastedmiştim işte[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 İnsan olsun insan yeter bu bana :D Edit: insan derken iyi biri yani[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği [Bu mesaj Joe tarafından 23 Ekim 2005 19:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar