l_Sarsie_l Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 En çok taktığım 3 adam var. 1.Pirest adı SEXY 2.Büyücü adı Ergen 3.Roque adı _Pisiko_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 en çok taktığım adam xig de Toni ile YeeeHooo çok sağlam warrriorlar[signature][hline]:-OOoOoO My GoD OMG :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeatH_TR Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 En cok taktıgım adam Lns :P ama bayadır oyunda deil o yüzden takışamıoz[signature][hline]Name : :VusLat: Level :60 Server : Beramus Specialty : Elemantal Lord Clan : m00nStaR NP : 37k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 diezden kimse yok mu burda? he bide murtaza o 6. skillin yerine shock koy biraz daha fazla vuruyo[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 kosp czde calismaz?? kim dedi onu adam 10 m uzagimdan 5 damage inidiriyor o saydigin bütün asasinlerde bence kosp var pota bile basamadan yerdesin djinn mjinn hikaye sırf kosp dupe uniq vardir onlarda ben görmedim böle sey ya adamlar yanimda 10 m uzaktan herif bana daliyor nasil oluyor kimse akil veremiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: HasMez, 21 Ekim 2005 22:13 tarihinde demiş ki: diezden kimse yok mu burda? he bide murtaza o 6. skillin yerine shock koy biraz daha fazla vuruyo diez ben.[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : LasombrA Job : Blade Master LvL : 6x NP : 35xxx Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 shadowfaxla oynamıyosun dimi artık?[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 hayır Oosjo_ onu deiştim 10 str az die[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : LasombrA Job : Blade Master LvL : 6x NP : 35xxx Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 oosjo yu da görmedim hiç . naptın bırkatın mı?[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gazip Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 BaRRaCuDa55 öldürüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 000000 a gıcığım. tek bir el hareketi geliyo, 9 tane dmg alıyom. zzz[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: _BugsBunny_, 21 Ekim 2005 17:13 tarihinde demiş ki: Walla benim İntze - Kimbupislik - bi warrior vardı unuttum hergün 1vs1 yaparız :) - Bu sürekli yan yana dolaşan paper mage tayfası aç ms i gir aralarına :D ve 2fast2furi.... hergün1vs1 yaprız :D GeCenlerdede 1vs 1 de Warrior 62 Cakinca Donup kaldim Ks Yapti ^_^ Encok 1 vs 1 Yaparken ArchusKine mi ne oyle Bi Warrior War cok hosuma gidiyo 1vs 1 onunla Sanirim Birisinde Abartisiz 5 dk Sürdü pot bitti Gate Yaptim lol[signature][hline]WaR-uM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 NYchiris başka kimse bana takmış durumda deil şu aralar çıkıyo önume kesmeye çalışıyo ben 1920 basıyorum pot basıyorum sonra sıkılıyor :D gidiyor bende town çekiyorum[signature][hline] KE DELETED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ben lordmozard a gıcığım her savaşta yada cz de mutlaka karşıma çıkıp meteoru beynime indiriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BugsBunny_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: Murtaza, 21 Ekim 2005 17:30 tarihinde demiş ki: 3v1 e gelip de illusion atan rogue' lara takmış durumdayım... Bıkmadan usanmadan illusion atıyorlar kardeşim. ayıp be 3v1 geliyosun, bari adam gibi giriş. Ha devamında 1 tanesini öldürdükten sonra diğer ikisi town çekiyor. :S [spo1=bu combat' da bile attılar :S][/spo] Ben özellikle 1vs1 de illusion atanlara kılım!!!! Buarada combo yu düzelt biraz : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BugsBunny_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: GeCenlerdede 1vs 1 de Warrior 62 Cakinca Donup kaldim Ks Yapti ^_^ Encok 1 vs 1 Yaparken ArchusKine mi ne oyle Bi Warrior War cok hosuma gidiyo 1vs 1 onunla Sanirim Birisinde Abartisiz 5 dk Sürdü pot bitti Gate Yaptim lol Neolursa olsun sana en az 1300 çakıyorum yani bi elimi kaldırdığımda alabilirim seni 1vs1 yapma ihtimalin yok yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Tamam düzeltirim :S[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BugsBunny_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: pisikopat_5, 21 Ekim 2005 19:00 tarihinde demiş ki: bugs bayağıdır yoktun CZ de Combo yu geliştirdim biraz 2sn de 4skill e yükselttim yani 4x2=8 hit :P yani adamın dibine girdim 2 skill tam adam kaçıcam derken 2 skill daha mage lerin şansı yok :P Millet gider lvl kasar ben giderim combo kasarım alla alla :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BugsBunny_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: Murtaza, 22 Ekim 2005 00:44 tarihinde demiş ki: Tamam düzeltirim :S 7-8e kadar güzel fakat onlar miss verir ve önemli olan budur ki cut ın delay ı kısadır ve çok iyi bi şekilde değerlendirmen lazım süper işe yarıyo walla :P ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Hacı o zaman napıyoruz, Ares 3 Arena ya gidiyoruz 1v1 yapıyoruz... Logging... Repotting[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Haydi o zaman 1v1 e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BugsBunny_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Bana uyar ama dial up var şuanda aradabir bi 5sn lik takılma ayrıca takılmalar oluyo sen bana pm at msn ini biara yaparız arena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ADSADASDASDSAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BugsBunny_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 a3 deyim :D[signature][hline]Bugs_Bunny is here the end is near! niaahahaha ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BugsBunny_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 1vs1 yaptık olmuyo kardeşim : ) adamın redball çıkıyo benim redball çıkıyo ikimizde yatmıyoruz neyse shard alim yaparız bidaha :) shard +8 mirage +6 süper ikili :D[signature][hline]Bugs_Bunny is here the end is near! niaahahaha ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar