jksqe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 lütfen sonuna kadar okumadan yorum yapmayınızzzz.... onunla tanıştığımda 14 yaşımdaydım,o ise benden bayaa yaşlı.hayatındaki ilk kişi ben değildim ve biliyordum ki sonuncusu da olmayacaktım. ilk önceleri sadece yakın arkadaşlarımla paylaştım küçük sırrımı.sadece gönül eğlendiriyordum onunla(ne kadar da aptalmışım...)aileme anlatamazdım.sanırım "kıyamet kopması" diye adlandırılan durum,olanca gerçekliği ile çıkardı karşıma.gizledim,gizlendim. başlangıçta çok seyrek buluşuyorduk,daha sonra buluşmalarımız sayısı arttı.gönül eğlendirmek demiştim ya,palavra.evet,onu seviyordum.ama yine de aklımda hep şu düşünce vardı:"ona bağlı değilim,istediğim zaman onu terkedebilirim."(buyurun size ikinci palavra)ne zamanla hayatımın her safhasına yerleştiğinin farkına varmam yetti onu terk etmeme,ne de annemin bizi yakalaması.aslında bizi yakaladı demem yanlış,izlerimizi buldu.kızlmadı,kısa bir nasihat çekti.biliyordu çünkü buluşmamızı yasaklamasının birşeyi etkilemeyeceğini. zaman geçtikçe birbirimize bağlandık(palavra üç...ben ona bağlandım,tabii ki onun umrunda bile değildim.)o bana sahte mutluluklar verdi sadece,bense herşeyimi.onun için hastalandım ama onu bir an bile yanımdan ayırmadım. önce onu sevmeyi öğrendim,sonra nefret etmeyi.irademi yerle bir ettiğine,beni kendimle karşı karşıya getirdiğine şahit oldum.insanlarla arama girdi.arkadaşlarım çoğu zaman ondan nefret ettiler.ben bile tiksindim bazen,ondan,bedenime ve ruhuma işleyen kokusundan... birkaç kez denedim ayrılmayı,ama her seferinde dönüşüm daha kuvvetli oldu.tırnaklarımı yedim,yetmedi kuruyemişe başladım,ayrılık kilo aldırdı.dayanamayıp geri döndüm,hatta şu an bile yanımda.ama hepinizin önünce yemin ediyorum: bir gün bırakacağım şu lanet olasıca sigarayı..................... [Bu mesaj jksqe tarafından 22 Ekim 2005 20:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 arkadaşlar bunu ben yazmadım(ztn sigara kullanmam)biyerde okusum,hoşuma gitti,yaziyim dedim paticik'e:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ulen yarısına kadar okudum pff gene kız meselesi fln diye soylendim kendi kendime :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 yiehehe[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: vengefuler, 22 Ekim 2005 20:40 tarihinde demiş ki: ulen yarısına kadar okudum pff gene kız meselesi fln diye soylendim kendi kendime :D ne kız meselesi ya,,,sonuna kadar oku anlarsın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Allah belanı versin yazar kişi Lan dumur oldum sonunda be ahahahahhaha[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 ( Kulak ) daha yeni başladım ezmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 vaay, süper bitiriş. karalama defterine veya kişisele daha uygun olurmuş ama beğendim. bırakın bırakın, elinizi sallasanız ellisi (?)[signature][hline]SeaGle, 19 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki: çogu metalci geçinen insan From cradler to enslave nin klibini dinlerken odadan kaçıyo biliyo musun?Az bişi deil oki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ona bağlı değilim,istediğim zaman onu terkedebilirim. (:[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 çok güzell yaaa laf sokucaktım kardeşim kişisele yazsana şunu diye dumur oldum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 kardeşim kişisele yazın şunu =P[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Yazının ortasında konu kendini belli ediyo :-P[signature][hline]%100 Amerikalı, %99 geri zekalıdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 evet daha az belli etse daha ii olurdu[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ben sevmedim yaw.. çok basit olmuş...[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 dumur oldum[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ortasında nası anladınız yaf, kuru yemiş olayından filan mı :D[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 gene sondan başladım okumaya :-)[signature][hline]Wanqhinox, 02 Ağustos 2005 22:11 tarihinde demiş ki: Evet Arkadaslar bende 10 aydir ciktim kizdan ayrildim tam bu saatte depresyona gircem birazdan foruma yazim son yazilarimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 evet sondan başlamak faydalı oluyor bazen :D[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Benim aklımın ucundan geçmedi,son satırda şoke durumları..[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 *!ağlamak ister*[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 5 saniyemi çaldırdım o kadar.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 sazan var mı ((=[signature][hline]Im not wonderful...im a girl.. Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 başlığı görünce "allah yine kız meselesi" dedim:-), güzelmiş ama...[signature][hline]TAKE NO PRISONERS...TAKE NO SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ilk satırlarda anladım ehe çok benzeri var cunku[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 cok gusel olmus bence =((([signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarrega Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Kuruyemişe gelince çaktım ben..[signature][hline]Azimle defekasyon, mermerde performasyon..:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar