Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ilişkinin böylesi...

jksqe

Öne çıkan mesajlar

lütfen sonuna kadar okumadan yorum yapmayınızzzz....
onunla tanıştığımda 14 yaşımdaydım,o ise benden bayaa yaşlı.hayatındaki ilk kişi ben değildim ve biliyordum ki sonuncusu da olmayacaktım.
ilk önceleri sadece yakın arkadaşlarımla paylaştım küçük sırrımı.sadece gönül eğlendiriyordum onunla(ne kadar da aptalmışım...)aileme anlatamazdım.sanırım "kıyamet kopması" diye adlandırılan durum,olanca gerçekliği ile çıkardı karşıma.gizledim,gizlendim.
başlangıçta çok seyrek buluşuyorduk,daha sonra buluşmalarımız sayısı arttı.gönül eğlendirmek demiştim ya,palavra.evet,onu seviyordum.ama yine de aklımda hep şu düşünce vardı:"ona bağlı değilim,istediğim zaman onu terkedebilirim."(buyurun size ikinci palavra)ne zamanla hayatımın her safhasına yerleştiğinin farkına varmam yetti onu terk etmeme,ne de annemin bizi yakalaması.aslında bizi yakaladı demem yanlış,izlerimizi buldu.kızlmadı,kısa bir nasihat çekti.biliyordu çünkü buluşmamızı yasaklamasının birşeyi etkilemeyeceğini.
zaman geçtikçe birbirimize bağlandık(palavra üç...ben ona bağlandım,tabii ki onun umrunda bile değildim.)o bana sahte mutluluklar verdi sadece,bense herşeyimi.onun için hastalandım ama onu bir an bile yanımdan ayırmadım.
önce onu sevmeyi öğrendim,sonra nefret etmeyi.irademi yerle bir ettiğine,beni kendimle karşı karşıya getirdiğine şahit oldum.insanlarla arama girdi.arkadaşlarım çoğu zaman ondan nefret ettiler.ben bile tiksindim bazen,ondan,bedenime ve ruhuma işleyen kokusundan...
birkaç kez denedim ayrılmayı,ama her seferinde dönüşüm daha kuvvetli oldu.tırnaklarımı yedim,yetmedi kuruyemişe başladım,ayrılık kilo aldırdı.dayanamayıp geri döndüm,hatta şu an bile yanımda.ama hepinizin önünce yemin ediyorum:

bir gün bırakacağım şu lanet olasıca sigarayı.....................

[Bu mesaj jksqe tarafından 22 Ekim 2005 20:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

vaay, süper bitiriş. karalama defterine veya kişisele daha uygun olurmuş ama beğendim. bırakın bırakın, elinizi sallasanız ellisi (?)[signature][hline]SeaGle, 19 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
çogu metalci geçinen insan From cradler to enslave nin klibini dinlerken odadan kaçıyo biliyo musun?Az bişi deil oki?

Sosyal ağlarda paylaş

ilk satırlarda anladım ehe çok benzeri var cunku[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...