Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ßekLe Avrupa ßiz GeLiyoruz!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lol
aßi 10. Resimdeki Adam nasI ßi$ey öyLe yaa.. anLayamadIm hala...yetenek var Adam kuLLandIgI yere ßæk ...[signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..!

ße GangSta !!
Mesaj tarihi:
Sonuncusu kopardı...:D[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Mesaj tarihi:
Fark getiricez biz bu avrupa denen merete herkez agızı bir karış açık bakıcaz bize :D[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Mesaj tarihi:
5 7 8 9 süper yayarıldım walla..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Mesaj tarihi:
abı adamlar bu yuzden tırsıyolar.biz klasik avrupa aile babalarına,çalışkan duyarlı insan profiline fazlayız kaldıramazlar[signature][hline]Supreme
----------
n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki:
Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz.
Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe
Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın
Mesaj tarihi:
10 dakı adam harbı super olmus ama bunlar boyle adam ayaklarını mesela sıkıstırıo aşşa dogru bacağım kesıldı fln dıyor.Bizde anlamadık ne yapıcagımızı.. :o([signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
  • Yeni Oluştur...