Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

garip ama gerçek dünyanın sonu hakkında kehanet

zarek

Öne çıkan mesajlar

said:
dory, 23 Ekim 2005 01:27 tarihinde demiş ki:
hehe okumadan spoilera tıklama huyumdan oldum olası nefret ederdim ilk kez işe yaradı be :D

bende öyle yaptım bi anlamalı kalmadı =P[signature][hline]I still feel the pain..
I still feel your love..
I still feel the pain..
I still feel your love..

Sosyal ağlarda paylaş

ee çok sağlam ya.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

hiç inanmayarak yazıyı okudum ama ben böyle şeyleri okumayı/dinlemeyi çok severim

heyecanla acaba gerisi ne diye spolilerı açtım

ve büyük hayal kırıklığı yaşadım(ders olsun)[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki:
saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Bütün gece bunu düşündüm sayende.. :( Sabah uyandığımda unutmuştum.. :D Bak yine aklıma geldi.. Ya ben niye açtım bu topiği yine?! :(

*Kendine isyan etmektedir[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CorteZ, 23 Ekim 2005 03:25 tarihinde demiş ki:
Davinci sifrelerinde bu papanın son papa olduğu yazar. İsmini verir hatta. vs. vs.

adam yaklasik 5-6 seedir papaligin en buyuk adayi idi zaten, dusunceleri de biliniyor. Turkiye hakkinda yaptigi aciklamalar benzeri dusunceler. bu herifin papa secilmesinin felaket olacagi filan soylenir durur. ben ilk kez regensburg`a - herifin memleketi- akraba ziyeretine gittigimde oradaki turklerden duymustum, bu adam papa olacak diye. o zamanlar kotu olur bu papa olursa demislerdi hatta.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...