Asgard Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 rogue suxx[signature][hline]Gankleyen rogue bizden degildir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 priestların alt charı = rogue rogueların alt charı = priest %90 geçerli bişey bu :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Priestlerin Hunter Hunterların Priest bence :D Priest daha çok party, huntersa solo. gerçi rogue da aynı hesap. ama hunter ı n peti yalnız takılırken size bir dost, bir arkadaş olmuyor mu? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souffless Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Peki shaman icin alt karakter olarak ne onerirsiniz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Biraz ondan, biraz bundan bir class oldugu icin druid derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ben rogue oynuyodum alt char olarak mage açtıydım şu an acc. kapalı arkadaşın acc. ile oynuyorum arada dwarf pally açtım acaip eğlenceli tavsiye ederim[signature][hline]...rrue... gizli lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 1.9 dan sonra warlocklar öyle deli damage vuramayacak... o vulnerability bonus olayı kalkıyo...[signature][hline]60 Orc Warlock @ Burning Legion 60 Elven Warrior @ Shadow Moon /cheer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bir shaman olarak warlock acmistim en son gayet elenceli ama shaman oynadiktan sonra hayatndan beziyosun ben en kil mobu bile 1/3 health 1/3 mana ile druid loop diye isim uydurdugum seyle kesiyodum shamnla cunku meleeye girip mana biriktikce lesser heal atarak en baba moblar(eliteler fazla vuruyo) kesiliyo warlockta resmen tukendim pet oldugunde amaaan nolcak 2 3 kez vursa diyip cata cota diye geberince anadım shamanımın deerini aman gerisi elenceli baslarda earthbind totemimi aramadim değil ama voidwalker attack/pasiv ve fear trickini orenince moblar aras,nda da kosmayi orendim hele bide shamanda tuketen ranged moblari warlcokla cerez niyetine yemek elenceli[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar