Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MUHTEŞEM YAA BUU

Whiskey

Öne çıkan mesajlar

said:
SoulCube, 23 Ekim 2005 02:38 tarihinde demiş ki:
vishkii bende tam bunu sen yaşamış olamazsın çünkü bunu yıllardır biliyorum diycektim ki sonunda alıntıdır yazmışsın.
aslında bunu bi fıkra olarak biliyorum ...
neyse güzel espri ama.

hehe ben de senle aynı yanılgıya düştüm :)[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll
Sosyal ağlarda paylaş

said:
toggie, 23 Ekim 2005 02:34 tarihinde demiş ki:
İyi demiş. Eski toprakla oyun oynanır mı hiç =)

harbi yani eski topraklarla oynanmaz :)[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PrudenT, 23 Ekim 2005 12:57 tarihinde demiş ki:
aykrıı gençlik falan değil yaşlılara yer verilmeli yani otobüste yanlış mı düşünüyorum?
bende farklı bişey soylemdim sanki[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...
Sosyal ağlarda paylaş

:lol:[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viskhii, 23 Ekim 2005 02:30 tarihinde demiş ki:
Bir gün İzmir' de belediye otobüsünde gidiyoruz arkadaşlarla. Bizim arkadaş boş yer buldu ve oturdu. Sonraki durakta da eli bastonlu yaşlı bi amca geldi. Arkadaş da kıllığına adama yer vermedi. Adam o arkadaşın oturduğu koltuğun yanına geldi ve ayakta arkadaşın yer vermesini bekliyor. Fakat arkadaş yerini vermedi. Neyse adamcağızın da yazık, bastonu otobüs hareket ettikçe bi o tarafa bi bu tarafa kayıyo. Arkadaş dayanamadı ve yaşlı amcaya: 'Amca bastonun ucuna lastik takarsan kaymaz' dedi.

Adam şöyle baktı, sonra 'o lastiği zamanında baban taksaydı şimdi sen olmazdın, ben de orda oturuyo olurdum' deyince bütün otobüs koptu. Arkadaş o gün bu gündür

belediye otobüsüne binmez.
ALINTIDIR

level undergrounddan di mi :)

2 yıl falan oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dory, 22 Ekim 2005 22:45 tarihinde demiş ki:
ya bişey soyliycem konu ile alakali ama değil garip bişey bu, konu denk geldi alakası yok kimseyi suclamıyorum onu belirteyim;
şimdi diyelim ben 1 ay sonra olurda bu konuyu acarsam tekrar aynısını biri gelip "aramaya inanmak" derse sizce kim hakli olur? hani diyorum da basliklarda accık içerik hakkında bilgi versek de aramaya olan inancımız sonup gitmese?
[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...