Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MUHTEŞEM YAA BUU

Whiskey

Öne çıkan mesajlar

Bir gün İzmir' de belediye otobüsünde gidiyoruz arkadaşlarla. Bizim arkadaş boş yer buldu ve oturdu. Sonraki durakta da eli bastonlu yaşlı bi amca geldi. Arkadaş da kıllığına adama yer vermedi. Adam o arkadaşın oturduğu koltuğun yanına geldi ve ayakta arkadaşın yer vermesini bekliyor. Fakat arkadaş yerini vermedi. Neyse adamcağızın da yazık, bastonu otobüs hareket ettikçe bi o tarafa bi bu tarafa kayıyo. Arkadaş dayanamadı ve yaşlı amcaya: 'Amca bastonun ucuna lastik takarsan kaymaz' dedi.

Adam şöyle baktı, sonra 'o lastiği zamanında baban taksaydı şimdi sen olmazdın, ben de orda oturuyo olurdum' deyince bütün otobüs koptu. Arkadaş o gün bu gündür

belediye otobüsüne binmez.
ALINTIDIR
Sosyal ağlarda paylaş

allahtan bastonu kullanmamış[signature][hline]2pac
erkek adam renkli takım tutmaz . . .
[b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel efsane, duyali baya oldu :) . Otobuste bazen yer vermek zorunda oldugunuz kisinin okadar yuzsuz tavirlari oluyor ki, yer verirken icinizden bikac saglam küfür etmeden gecmeniz imkansiz oluyor.[signature][hline]Sevinmek için sevmedik. - İzmir/Karşıyaka
Sosyal ağlarda paylaş

ehe efsaneye benziyo ama hoş.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

7 sene once lise 2 demiydim neydim
dersaneden ciktim , sigara yakcam atesim yok , baktım karsıdan yaslı bı amca elınde sıgara gelıyo.
ates ıstedım adamdan adam sey demıstı ehe

" madem o boku yiyosun kasigini yaninda tasi"[signature][hline]4 8 15 16 23 42
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...