codename_curse Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 biz okulda 4 frpci d&d ve magic kulübü kurmak istiyoduk hocaya başvurudk ve hocanın :"eskiden vardı ama şimdi milli eğitim pisikoloji bozuyo diye yasakladı ama kendi aranızda oynayız" cevapıyla karşılaştık ne biçim yasaktır böyle yaw[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 O ne ya HÖ? Bende keşke UO club kursaydım zamanında ya[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 klüp kurmak diye bir şey mi var ki?[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uhrmiller Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 yuh milli eğitimin başka işleri yok mu yaw[signature][hline]Est Sularus Oth Misthas Quis custodiet ipsos custodes ? ---------------------- uhr-miller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ne ilginç bişimiş hocanız kafalamış olmasın :D[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 güzel yasak:-p[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 suanda hemen hemen tum online oyunlar frp karakter gelistirme hede hodosunden olusmakta o zaman net cafelere girsinler once bu tarz oyunlari kaldirsinlar maaaadem psikoloji bozuor.ayrica o hoca sizinle ugrasmamak icin ole demis boyle bi sacmalik olamaz. :)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 "kapalı alanlarda sigara içilmesi yasaktır" gibi, yazılı ama geçersiz bir yasadır muhtemelen.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 hocada böle kafalıcak bi hoca deil gibi ama bi de müdüre başvurmak lazım[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 arastirin bence yoktur oyle bisi..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ama yinede MEB den beklenmicek bi şey deil[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: Sailor, 23 Ekim 2005 21:23 tarihinde demiş ki: klüp kurmak diye bir şey mi var ki? yapma hoca... Okullarda klüp olmicakta nerde olcak (bkz:satranç klübü,web sistem klübü,halk oyunları,tiyatro,müzik,spor vs vs gidiyo bu) bizde frp kültürünü taşıyan pek adam olmadığı için açılamamıştı.(en az 15 kişi lazımdı açmak için) yasaklandığını bilmiyorum...ama öyleyse kesin onun yerine din klübü falan açılmıştır[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ya akil sir ermior boyle sacmalikmi olur ya? bilgisayari yasaklasinlar o zaman her evde.. cocuklari deli gibi basina baglior kactane cocuk taniorum bilgisayar vede oyunlar geldimi eve o evde ders bitior bu boledir.frp nin gunahi ne bunca seyin arasinda.. ?![signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 asıl yasaklanması gereken meb in tarih kitapları eheh gece 1.50 ta açınca (ertesi gün sınav olduğu zamanlar) direk uyuyakalıyosun[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: trapt, 23 Ekim 2005 21:31 tarihinde demiş ki: yapma hoca... Okullarda klüp olmicakta nerde olcak (bkz:satranç klübü,web sistem klübü,halk oyunları,tiyatro,müzik,spor vs vs gidiyo bu) bizde frp kültürünü taşıyan pek adam olmadığı için açılamamıştı.(en az 15 kişi lazımdı açmak için)ne bilim bizim lisede yoktu hiç klüp falan :)[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 biz gecen sene kurduk sanırım halen kurulu sınıf en ust katta oldugu icin digelrini yanına pek gitmiyorum useniyorum assagi inmeye :)[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 hehehe biz de koc lisesi'ndeyken kurmaya calismistik izin vermemislerdi. sonra "yaratici hikaye" adi altinda kurmaya kalktik danisman hoca bulun dediler. sonra din hocamiz vardi, aydin bi insandi, kabul etmisti; okul hikaye ise konu, edebiyat bolumunden birisini bulmaniz gerekiyo dedi. ona da peki dedik. oyle boyle derken, acamadik tabii ki, okul dergisinin oldugu klupte bulduk kendimizi. hocayla anlasip 5 6 kisi sinifin bi kosesinde oynamaya basladik... sonralari danisman hoca killik cikarip dergiye katkiniz yok hede hodo dedi, oyun oynayacak zamanda dergi yaptik, bizim hayaller de kaynamisti tabi :). size tavsiyem, arkadaslarinizdan birisini ayarlayin, ama frp hakkinda hocalarin gormedigi birisi olsun, boylece suphe uyandirmaz. "yaratici hikaye ve tarihi efsaneler" tarzi bi isim uydurun, acin klubunuzu. danisman hoca bulun tabi once, ya da birisini kafalayin...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bizim vardı ya frp ve magic klübü. ben oynamazdım geyik yapardım. yasaklanması çok absürd olur ya umarım doğru değildir.[signature][hline]SeaGle, 19 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki: çogu metalci geçinen insan From cradler to enslave nin klibini dinlerken odadan kaçıyo biliyo musun?Az bişi deil oki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 zaten biz kulüp olmadan oynuyoruz d&d yi tenefüslerde(derslerede sarkıyo tabi) belki iskambil kağıdı oyunları diye dinciyi yutturup iskambil kağıdı oyunları (magic the gathering) kulübü kurabiliriz[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 biz ciddi ciddi kurduk ya dosya felan hazırlayıp veridler lise FBL hatta ilk oyunu okulda yaptılar ben gidemedim bazı ailevi nedenlerden ama biz ole 3-4 kisi degildik 10-15 kisi vardı kafadan onun icin sorun olmadi pek[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 artık oyle frp oynayan liseli gormuyorum pek. itinayla dagıtıyorlar sanki. olsa da yesek hata eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 biz fahreddin kerim gökaylı 5 arkadaş frp oynarken müdür yardımcısı bizi görmüştü kumar oynamayın terbiyesizler falan demişti. anlatmaya çalışsakda gerzek anlamadı. disipline gidiyoduk az daha. okulların hakkaten ön yargısı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 euheu sanki kagitlarin uzerinde kupa kizi var, yada sinek vale yahut maca asi. ;)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 evladım bu kartı yan çevirince pişti mi oluyo[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 pisti yapan rakibinden 1 milyon alio hocam :)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar