Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aptal bir bünyeye sahip olmak...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sabah 6'lara kadar sokaklarda sürte sürte bünyem 7-8'de yatmaya alıştı. şimdi ise düzeltmek için uğraş veriyorum. ancak aptal bünyem izin vermiyo
eve gelip, saat 7.30 civarlarında 3 adet kafein hapı içmeme rağmen deli gibi uykum geldi. (amacım sabahlayıp, bu gece 1-2 gibi düzenimi düzeltmekti ama bakalım nolucak)
gıcık olmamak elde değil.

hepinize günaydın

[Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 31 July 2003 09:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
XaYd3r, 31 July 2003 09:37 tarihinde demiş ki:
eğer geceye varmadan uyuyorsan şöyle yap;
saat 7de uyuyorsan 9-10 a kadar kendini oyala zorla uyumamak için sonra uyu bu böyle 2şer 3er saatle 2-3 gün içinde geceye varmış olursun bundan sonrada düzelmiş olur.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional |
| Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun |
| Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy |

kafein hapı etkisini gösterdi sanırım, şu anda uykum var ama deli gibi değil. yatasım yok pek yani
bugün kararlıyım taxim'e çıkcam gece bi arkadaşla, 2 civarı dönüp direk yatıcam o yorgunlukla ve normale dönücem inşallah
Mesaj tarihi:
said:
LvL_Sabo, 31 July 2003 10:07 tarihinde demiş ki:
kafein hapı etkisini gösterdi sanırım, şu anda uykum var ama deli gibi değil. yatasım yok pek yani
bugün kararlıyım taxim'e çıkcam gece bi arkadaşla, 2 civarı dönüp direk yatıcam o yorgunlukla ve normale dönücem inşallah

Valla bence Xayder'ı dinle sen.Beden o kadar yorgunluğu kaldıramayabilir.[hline]ymumcuoglu

Even the smallest person can change the course of the future...
Mesaj tarihi:
Cok kasma kendını butun gun yuanık duracagına bırıne sole 1 saate bır arayıp uyandırsın senı o sekılde ıdare et 7 den sonrada uyumazsın daha fazla zaten 11-12 gıbı uykun gelır zaten.
(Ama paticik yok yoksa uykun gıne kacar)[hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
Aynı sorunları bende yaşıyorum ya
dün geçen gün 8 de uyudum dün 5 te bugünde 4 de uyucam öle düzeltmek daha kolay[hline]Hippogryph rider demiş ki:The hippogryph is an amazing creature rarely seen outside of the wild.The tricky thing about... Let's see what happens when I stick my hand inside..." *GROAAAAARR* "ÇOTAAAAA"
Mesaj tarihi:
Wala bende tatil oldumu iyicenen bozuluyom en babası abicim
dediği gibi sabaha kdr dayanacan 3 4 saat uykuyla öyle düzene sokuca ben öyle soktum yane[hline]Olymposdan[Sir Lancelot]
Nblden[Silver]
Vestelden[Lancelot Ivanov]
Avaturkten [William Hurt] Diye Tanırlar beni...

_Evanescence_[Brint me to life]
Wake me up
I can't wake up
Save me from the nothing i've become...
Mesaj tarihi:
bende yaz başından beri hava aydınlanmadan uyuyamadım hiç. düzenim kaydı

7 gibi uyuyorum
16 gibi kalkıyorum irenç bişi[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Mesaj tarihi:
ben de iste 8 gibi uyaniyorum, saat siz de 16 oluyo falan kalkiyorum, sonra derse gidiyorum kahvalti mi edip
:P
Amerika da olmak :)
gelince 2 gun sabahlayip duzelticem hemen
yasasin jet lag resistance[hline]28:06:42:12
That, is when the world will end
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 31 July 2003 09:55 tarihinde demiş ki:
yatabiliyorken geç yat nasılsa ilerde normal insan gibi yatıp kalkmaya başlıyorsun.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli

:) okul başlayınca ozellikle kotu olcak uff ya :([hline]ALI G. MY BITCH
Mesaj tarihi:
bundan önceki 3 gün toplam 7 saat uyumustum(2-2-3)
Bugün 11 saat uyuyarak baya bi ortalamayı yükselttim :)

[Bu mesaj CEDAY tarafından 31 July 2003 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hehe sabah antreman saatine gore deisir. Aksam antreman saatine gore deisir ehhauahah .... Antreman 20:00'de ise 22:00'de bitiyo ben ewde kuvette 22:15 gibi uyuyom mesela !.!.![hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim."
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
ben anca 5 te uyuyabiliorum 12 de kalkiorum 2 de yatıp uyumaya ç.alişiorum .insan uyuyamio boyna kafamda düşünceler falan oluşuo.2 de yatıp 2 saat yatakta cebelleniorum![hline][b]Gardiyan gardiyan gardiayn of dı bılaynd aman allah :)[b]

[b]Gardiyan gardiyan gardiayn of dı bılaynd aman allah :)[b]

• Yeni Oluştur...