sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 sabah 6'lara kadar sokaklarda sürte sürte bünyem 7-8'de yatmaya alıştı. şimdi ise düzeltmek için uğraş veriyorum. ancak aptal bünyem izin vermiyo eve gelip, saat 7.30 civarlarında 3 adet kafein hapı içmeme rağmen deli gibi uykum geldi. (amacım sabahlayıp, bu gece 1-2 gibi düzenimi düzeltmekti ama bakalım nolucak) gıcık olmamak elde değil. hepinize günaydın [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 31 July 2003 09:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Sanada günaydın :D Gecekuşu olmuşsun sen ama bu böyle gitmez,sen gene kas kendini azcık hayatına çeki düzen ver en iyisi.[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 eğer geceye varmadan uyuyorsan şöyle yap; saat 7de uyuyorsan 9-10 a kadar kendini oyala zorla uyumamak için sonra uyu bu böyle 2şer 3er saatle 2-3 gün içinde geceye varmış olursun bundan sonrada düzelmiş olur.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 sabah 8 de kalkıp gece 2-3 arası yatıyorum valal ben :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 yatabiliyorken geç yat nasılsa ilerde normal insan gibi yatıp kalkmaya başlıyorsun.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 said: XaYd3r, 31 July 2003 09:37 tarihinde demiş ki: eğer geceye varmadan uyuyorsan şöyle yap; saat 7de uyuyorsan 9-10 a kadar kendini oyala zorla uyumamak için sonra uyu bu böyle 2şer 3er saatle 2-3 gün içinde geceye varmış olursun bundan sonrada düzelmiş olur.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | kafein hapı etkisini gösterdi sanırım, şu anda uykum var ama deli gibi değil. yatasım yok pek yani bugün kararlıyım taxim'e çıkcam gece bi arkadaşla, 2 civarı dönüp direk yatıcam o yorgunlukla ve normale dönücem inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Yatmakda sorun yok sabah erken kalkman lazım gene. yani 2de yatanca 10da falan uyanman lazım tekrar yoksa 2 ye kadar uyursan bir işe yaramaz.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 said: LvL_Sabo, 31 July 2003 10:07 tarihinde demiş ki: kafein hapı etkisini gösterdi sanırım, şu anda uykum var ama deli gibi değil. yatasım yok pek yani bugün kararlıyım taxim'e çıkcam gece bi arkadaşla, 2 civarı dönüp direk yatıcam o yorgunlukla ve normale dönücem inşallah Valla bence Xayder'ı dinle sen.Beden o kadar yorgunluğu kaldıramayabilir.[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 2 gündür uyumuyodum bi bu gün 5 saat uyudum onu biliyom[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Cok kasma kendını butun gun yuanık duracagına bırıne sole 1 saate bır arayıp uyandırsın senı o sekılde ıdare et 7 den sonrada uyumazsın daha fazla zaten 11-12 gıbı uykun gelır zaten. (Ama paticik yok yoksa uykun gıne kacar)[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Aynı sorunları bende yaşıyorum ya dün geçen gün 8 de uyudum dün 5 te bugünde 4 de uyucam öle düzeltmek daha kolay[hline]Hippogryph rider demiş ki:The hippogryph is an amazing creature rarely seen outside of the wild.The tricky thing about... Let's see what happens when I stick my hand inside..." *GROAAAAARR* "ÇOTAAAAA" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 valla 2 saat uyuyup kalktım, gece 1-2'ye kadar uyumucam. operasyon başarıyla sürüyor arkadaşlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 ben de geceleri ayaktayim. düzeltmenin tek yolu sabahladiin zaman ak$ama kadar dayanmak.[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Wala bende tatil oldumu iyicenen bozuluyom en babası abicim dediği gibi sabaha kdr dayanacan 3 4 saat uykuyla öyle düzene sokuca ben öyle soktum yane[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Avaturkten [William Hurt] Diye Tanırlar beni... _Evanescence_[Brint me to life] Wake me up I can't wake up Save me from the nothing i've become... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 bende yaz başından beri hava aydınlanmadan uyuyamadım hiç. düzenim kaydı 7 gibi uyuyorum 16 gibi kalkıyorum irenç bişi[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 bznde uyuyamıyorum ya sıcaktan o dahada fena[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Avaturkten[William Hurt] ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 ben de iste 8 gibi uyaniyorum, saat siz de 16 oluyo falan kalkiyorum, sonra derse gidiyorum kahvalti mi edip :P Amerika da olmak :) gelince 2 gun sabahlayip duzelticem hemen yasasin jet lag resistance[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 said: Absolut, 31 July 2003 09:55 tarihinde demiş ki: yatabiliyorken geç yat nasılsa ilerde normal insan gibi yatıp kalkmaya başlıyorsun.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli :) okul başlayınca ozellikle kotu olcak uff ya :([hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 bundan önceki 3 gün toplam 7 saat uyumustum(2-2-3) Bugün 11 saat uyuyarak baya bi ortalamayı yükselttim :) [Bu mesaj CEDAY tarafından 31 July 2003 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Hehe sabah antreman saatine gore deisir. Aksam antreman saatine gore deisir ehhauahah .... Antreman 20:00'de ise 22:00'de bitiyo ben ewde kuvette 22:15 gibi uyuyom mesela !.!.![hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 ben anca 5 te uyuyabiliorum 12 de kalkiorum 2 de yatıp uyumaya ç.alişiorum .insan uyuyamio boyna kafamda düşünceler falan oluşuo.2 de yatıp 2 saat yatakta cebelleniorum![hline][b]Gardiyan gardiyan gardiayn of dı bılaynd aman allah :)[b] [b]Gardiyan gardiyan gardiayn of dı bılaynd aman allah :)[b] icq:163898974 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar